Sen doğum günlerinde annenle mü kutluyorsun....Tamam o zaman eşinle şöyle bir anlaşma yap, bundan sonra da benin doğum güünlerim de anemlerle kutlannacak senin annen nasıl doğum gününü senin yanında kutlamayı kendne hak görüyorsa benim annem de aynı şekilde ister diyeceksin...Ve bundan sonra hersene doğmgünümde biz de Annemler gidicez diyceksin, sence eşinin tepkisi ne olur.....
Tüm hata eşinde.. Karısıyla annesi arasında denge kurmayı becerememiş, annesine artık evli olduğunu, kendi ailesi olduğunu anlatamamış...
hergün defalarca arayıp rapor veriyor annesine. nereye gittik ne yaptık diye.
yuhhhhhhhh!diyorum yani bu kadar da olmaz.mesele bence bu yılki doğum günü değil ki,hadi bunu bir şekilde orda kutladınız atlattınız ya daha sonrası.her şeye karışan bir kaynana.arkadaşım bence bu sefer eşini arada bırak,izmire git.bakalım annesine ne bahane uydurabilecek.sen de tavrını koymaya başla artık bence hatta geç bile kalmışsınız.işin asıl acı olan kısmı ise siz eşiniz için çırpınıyorsunuz,onun sizinle doğumgününü başbaşa kutlamak gibi bir derdi yok.siz gitmeyin eşinizi ortada bırakın hatta geceleyin de ana oğul koyun koyuna yatsınlarlaelaelaelaelae.
Arkadaşım o kadar güzel söylemişsinizki... Ben bunun için çok çaba harcadım. Ama karşılığında sürekli hakaret işittim. Beni koruyan bir eşimde yoktu yanımda. Kayınvalidem onur kırıcı sözler söylerdi ve eşim başını önüne eğip izlerdi sadece. o yüzden çok bulaşmak istemiyorum kayınvalideme. çok saygısız ve de seviyesiz.
yuhhhhhhhh!diyorum yani bu kadar da olmaz.mesele bence bu yılki doğum günü değil ki,hadi bunu bir şekilde orda kutladınız atlattınız ya daha sonrası.her şeye karışan bir kaynana.arkadaşım bence bu sefer eşini arada bırak,izmire git.bakalım annesine ne bahane uydurabilecek.sen de tavrını koymaya başla artık bence hatta geç bile kalmışsınız.işin asıl acı olan kısmı ise siz eşiniz için çırpınıyorsunuz,onun sizinle doğumgününü başbaşa kutlamak gibi bir derdi yok.siz gitmeyin eşinizi ortada bırakın hatta geceleyin de ana oğul koyun koyuna yatsınlarlaelaelaelaelae.
bazı insanların hiç işi yok herhalde
onun bunun hayatına karışmaktan başka
bak şimdi sen kocanı seviyorsun her şey yeni sayılır
sonra ne olur biliyormusun ya kocandan nefret edersin bu kadar pasif olduğu için
ve aynı zamanda sende herşeye eyvallah diyen birisi olursun
yada bir patlarsın zararı hepinize dokunur ki ikiside kötü
bence sen yavaş yavaş tavrını koymaya başla
kurallarını koy geç kalmış sayılmazsın bir kötü olursun iki kötü olursun sonra mecburen alışırlar
şimdi böyle olanilerde senin çocuklarının hayatına ambargo koymaya çalışacaktır
başıma ağrı girdi
aynısını bende yaşıyorum tek fark kaynanam kendi kendine plan yapıyor ona uymuyorum kusura bakmasın doğurduysa doğurdu..
fakat sizin eşiniz anneye düşkünse iki seçeneğin var ya bu böyle gidecek ya da tavrını koyacaksın ne olacaksa olacak
geç falan kalmadın ayrıca senin yaptığın yüz vermek değil saygıymış fakat karşındaki malesef anlamamış benim kaynanamda kara cahildir benim saygımı çok kötüye kullandılar tavrımı koydum artık..
arkadşım sıkma canını sende birgün önce yada birgün sonra kutla eşini ben olsam birgün önce hazırlık yapardım zaten oda beklemeyeceği için ona süpriz olurdu...
Yav adam annesiyle ablasıyla kutlamak istiyor var mı ötesi?
Eşleriyle başbaşa birşeyler yapmak istediği, çoğunlukla kadınlara has birşeydir..
Erkekler içgüdüsel ya da annelerinin yetiştirmesi dolayısı ile daha çok bu tarzözel şeyleri aileleri ile paylaşmak isterler..
Gelininin doğumgünlerini planlayan kayınvalideler de var, beterin beteri yani..
Bırak oğluna doğumgünü partisi mi düzenlyior ne düzenliyor, git üflesin mumu eşin, yeyin için gelin..
Düşünme şekerim düşünme, çünkü değiştiremezsin anlsığım kadarı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?