• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

bu ne sacmalık yaa koca kadınn dogumgunu dıyee tutururmuuu hıcmı ınsanlar akıl edemes bunlar yenı evlı sayılır bırakım basbasa kutlasınlarr baska bızamda beraber kutlarıs gıbısındennn bazen okdar anlayıssız ınsalar oluyokıı onlaerı ıoldurmemmek elde deılll vallaaa

önce eşinni ensesine güzelllllllll bi tokat
sonra da kayınvalidene güzel bi yoğun pskiyatrik tedavi öneriyorum canım....
hatta böyle günde bir doz cadoloz gelin eziyeti de iyi olur hani........

aayyyy dellendim yaaaaaaaaa.................

Sen doğum günlerinde annenle mü kutluyorsun....Tamam o zaman eşinle şöyle bir anlaşma yap, bundan sonra da benin doğum güünlerim de anemlerle kutlannacak senin annen nasıl doğum gününü senin yanında kutlamayı kendne hak görüyorsa benim annem de aynı şekilde ister diyeceksin...Ve bundan sonra hersene doğmgünümde biz de Annemler gidicez diyceksin, sence eşinin tepkisi ne olur.....
Tüm hata eşinde.. Karısıyla annesi arasında denge kurmayı becerememiş, annesine artık evli olduğunu, kendi ailesi olduğunu anlatamamış...

Yav adam annesiyle ablasıyla kutlamak istiyor var mı ötesi?

Eşleriyle başbaşa birşeyler yapmak istediği, çoğunlukla kadınlara has birşeydir..

Erkekler içgüdüsel ya da annelerinin yetiştirmesi dolayısı ile daha çok bu tarzözel şeyleri aileleri ile paylaşmak isterler..

Gelininin doğumgünlerini planlayan kayınvalideler de var, beterin beteri yani..

Bırak oğluna doğumgünü partisi mi düzenlyior ne düzenliyor, git üflesin mumu eşin, yeyin için gelin..

Düşünme şekerim düşünme, çünkü değiştiremezsin anlsığım kadarı ile..

hergün defalarca arayıp rapor veriyor annesine. nereye gittik ne yaptık diye.

yuhhhhhhhh!diyorum yani bu kadar da olmaz.mesele bence bu yılki doğum günü değil ki,hadi bunu bir şekilde orda kutladınız atlattınız ya daha sonrası.her şeye karışan bir kaynana.arkadaşım bence bu sefer eşini arada bırak,izmire git.bakalım annesine ne bahane uydurabilecek.sen de tavrını koymaya başla artık bence hatta geç bile kalmışsınız.işin asıl acı olan kısmı ise siz eşiniz için çırpınıyorsunuz,onun sizinle doğumgününü başbaşa kutlamak gibi bir derdi yok.siz gitmeyin eşinizi ortada bırakın hatta geceleyin de ana oğul koyun koyuna yatsınlarlaelaelaelaelae.

yuhhhhhhhh!diyorum yani bu kadar da olmaz.mesele bence bu yılki doğum günü değil ki,hadi bunu bir şekilde orda kutladınız atlattınız ya daha sonrası.her şeye karışan bir kaynana.arkadaşım bence bu sefer eşini arada bırak,izmire git.bakalım annesine ne bahane uydurabilecek.sen de tavrını koymaya başla artık bence hatta geç bile kalmışsınız.işin asıl acı olan kısmı ise siz eşiniz için çırpınıyorsunuz,onun sizinle doğumgününü başbaşa kutlamak gibi bir derdi yok.siz gitmeyin eşinizi ortada bırakın hatta geceleyin de ana oğul koyun koyuna yatsınlarlaelaelaelaelae.

Ee ben de bunu söylüyorum ya..hihoyyyt

Adamın bir sıkıntısı yok ki, sen niye kendini parçalıyorsun?

Ama bence izmir e gitme doğumgününe git, eşinin yanında ol, neşeli neşeli...:icecream:

Arkadaşım o kadar güzel söylemişsinizki... Ben bunun için çok çaba harcadım. Ama karşılığında sürekli hakaret işittim. Beni koruyan bir eşimde yoktu yanımda. Kayınvalidem onur kırıcı sözler söylerdi ve eşim başını önüne eğip izlerdi sadece. o yüzden çok bulaşmak istemiyorum kayınvalideme. çok saygısız ve de seviyesiz.

bak canım,eğer her söylediğine boyun eğerseniz,
sizi yönetmesine izin verirseniz,onlar değil,
siz eşinizle huzursuz olursunuz...
yani gelin demek,her lafı yutacak demek mi??
siz tavrınızı belirleyin,yüz göz olun demiyorum ama
size söylenen kırıcı bir lafın altında kalmayın lütfen...
eşiniz anneci olabilir,herkes annesini çok sever,
ama evlendikten sonra sıralama değişiyor,
öncelik siz olmalısınız diye düşünüyorum...
bence eşinizle sakince konuşun,
ve gerekmedikçe kayınvalidenize gitmeyin,
belki hatasını anlar diye düşünüyorum...
doğumgünü bahane,
ama siz bir gün önceden kutlayın başbaşa...
sevgiler...

bazı insanların hiç işi yok herhalde
onun bunun hayatına karışmaktan başka
bak şimdi sen kocanı seviyorsun her şey yeni sayılır
sonra ne olur biliyormusun ya kocandan nefret edersin bu kadar pasif olduğu için
ve aynı zamanda sende herşeye eyvallah diyen birisi olursun
yada bir patlarsın zararı hepinize dokunur ki ikiside kötü
bence sen yavaş yavaş tavrını koymaya başla
kurallarını koy geç kalmış sayılmazsın bir kötü olursun iki kötü olursun sonra mecburen alışırlar
şimdi böyle olanilerde senin çocuklarının hayatına ambargo koymaya çalışacaktır

ayy kıyamam ne üzücü bir durum..

bir önce kutlasanız sizde şimdilik geçici bir çözüm olarak?

ama nereye kadar böyle gidicekki d. günü geçtikten sonra birdahaki sefere kadar buna bir çözüm bulmaya çalışın sizde. açık açık konuşun.. artık eşinin hayatındaki 1. kişi sensin annesi değilki

bencede kayınvaldenin evinde değil kendi evinde hep beraber kutlayın sonuçta evlilik tanışma sevgililer günü gibi falan özel bir gün değil kadın oğluyla beraber olmak istiyor sanırsam tabiiki tasvip etmiyorum bu kadar can sıkmasını yanlış anlaşılmasın
bence oraya gitmeyerek onları çağırarak kendi evinde kutlamasını sağlayarak tavrını güzel güzel ortaya koymuş olursun asık suratlıda durma eğleniyormuş gibi görünkötükedihüso
ayy bende 2 gelin alıcam inşallah bu kafada olmam:1closedeyes:

başıma ağrı girdi
aynısını bende yaşıyorum tek fark kaynanam kendi kendine plan yapıyor ona uymuyorum kusura bakmasın doğurduysa doğurdu..
fakat sizin eşiniz anneye düşkünse iki seçeneğin var ya bu böyle gidecek ya da tavrını koyacaksın ne olacaksa olacak
geç falan kalmadın ayrıca senin yaptığın yüz vermek değil saygıymış fakat karşındaki malesef anlamamış benim kaynanamda kara cahildir benim saygımı çok kötüye kullandılar tavrımı koydum artık..

canım bütün sorun eşinde eşin annesine söz geçirmeyi bilecek,
o ne karışırki d.gününe 3 yaşında çocuk değil ya tüm sülaleye haber verip d.günü kutluyor..
bence sana inat yapmış kayınvaliden ben derimki eşine söyle bu böyle olmaz çocuk gibi
planlar yapılmış bize niye sorulmuyor çocuğuysa çocuğu bunca sene kutladıklarına saysın, kocanda anasınada söylesin bundan böyle d.günü felan kutlamıyoruz evdeyiz desin.
sizde çıkın dışarı eğlenin yada ne yapmak istiyorsanız. aayyy iyiki bana böylesi denk gelmedi dağlara taşlara çok cadıyımdır bennn..

Aslında bende öyle düşünüyorum biliyormusun

Arkadaşım niye dert ediyorsun boşver hiç takma kafana inan sıkıntı yaptığına değmez madem öyle istiyor kayınvaliden git oraya ye iç keyfine bak, ertesi günde eşinle baş başa istediğiniz mekanda tekrar kutlarsınız. Sen, eşin ve karşı tarafta üzülmez ve problem çıkmaz.

Benim kayınvalidem pek uyanıktı ilk evlendiğimiz sene bana eşimin doğumgünün hatırlatıp hep bir arada olalım hazırlık yap sen demişti bende "iyide benmi doğurdum ben niye hazırlık yapıyorum madem oğlun eşin ve diğer aile fertlerinle bir arada olmak istiyorsun sen yap hazırlık" demiştim. Yazık lafını yiyemediğinden hazırlık yapmış yorulmuştu. O günden beri 11 senedir ağzına almaz doğumgünü kutlamasını sadece ertesi gün hediyesini alır oğluna verir.hihoyyythihoyyythihoyyyt

bazı insanların hiç işi yok herhalde
onun bunun hayatına karışmaktan başka
bak şimdi sen kocanı seviyorsun her şey yeni sayılır
sonra ne olur biliyormusun ya kocandan nefret edersin bu kadar pasif olduğu için
ve aynı zamanda sende herşeye eyvallah diyen birisi olursun
yada bir patlarsın zararı hepinize dokunur ki ikiside kötü
bence sen yavaş yavaş tavrını koymaya başla
kurallarını koy geç kalmış sayılmazsın bir kötü olursun iki kötü olursun sonra mecburen alışırlar
şimdi böyle olanilerde senin çocuklarının hayatına ambargo koymaya çalışacaktır

nasıl yapacağım bunu bilmiyorum. kayınvalidemden, onun çirkinleşmesinden korkuyorum.öyle şeyler yaptıki bana....

başıma ağrı girdi
aynısını bende yaşıyorum tek fark kaynanam kendi kendine plan yapıyor ona uymuyorum kusura bakmasın doğurduysa doğurdu..
fakat sizin eşiniz anneye düşkünse iki seçeneğin var ya bu böyle gidecek ya da tavrını koyacaksın ne olacaksa olacak
geç falan kalmadın ayrıca senin yaptığın yüz vermek değil saygıymış fakat karşındaki malesef anlamamış benim kaynanamda kara cahildir benim saygımı çok kötüye kullandılar tavrımı koydum artık..

ben nasıl tavır koyacağımı bilemiyorum. ne yapacağım nasıl yapacağım ne olur yardım edin bana

çok zor bir durum doğrusu ama sende eşine tavrını koy derim bir gün önceden k.validenle kutlayın ikna etsin annesini sende doğum gününde başbaşa güze bir kutlam yaparsın bunu eşine de derim ısrarcı ol kabul etmezse tavrını koy ve gitme derim doğum gününe böle her karışan olursa siz huzurluda olmazınız yardımcı olabildiysem ne mutlu allah kolaylık versin cnmm...

arkadşım sıkma canını sende birgün önce yada birgün sonra kutla eşini ben olsam birgün önce hazırlık yapardım zaten oda beklemeyeceği için ona süpriz olurdu...

Yav adam annesiyle ablasıyla kutlamak istiyor var mı ötesi?

Eşleriyle başbaşa birşeyler yapmak istediği, çoğunlukla kadınlara has birşeydir..

Erkekler içgüdüsel ya da annelerinin yetiştirmesi dolayısı ile daha çok bu tarzözel şeyleri aileleri ile paylaşmak isterler..

Gelininin doğumgünlerini planlayan kayınvalideler de var, beterin beteri yani..

Bırak oğluna doğumgünü partisi mi düzenlyior ne düzenliyor, git üflesin mumu eşin, yeyin için gelin..

Düşünme şekerim düşünme, çünkü değiştiremezsin anlsığım kadarı ile..

En doğrusunu deniz'cim söylemiş. Eşinizle özel bir gün için kendinizi neden parçalıyorsunuz ki, baksanıza eşinizin umurunda değil. Bencede gidin doğum gününe eğlenin bir güzel.

Back