anaaam ne karışırlar sanki ya sizin doğum gününüze ya bundan önceler kutlamışınız beraber zaten insan istemezmi kocasıyla başbaşa kutlamayı.bence kocanda senle izmire gelsin daha doğru izmire die çıkın bir yerlere gidin onlar izmirde sansınlar sizi...olmazmı
Valla böyle bir durumda her şey erkekte biter.Aradaki dengeyi erkek sağlar ,ama eşinizin pek niyeti yok gibi...
Bir gün öncesinden kayınvalideniz ile kutlayın eşinizin doğum gününü.Diğer gün de başbaşa kutlarsınız.Böyle bir şey yapsanız kapris yapar mı k.valideniz bilemem,ama artık o da yerini bilmeli bence...:1closedeyes:
Buu arada görümceniz de size güzel güzel ! mesajlar vermiş.
Allahım ya,ne kayınvalideler var,
yani dert ettikleri şeye bak...
bu kadar anlayışsız insanlarla uğraşmak ne kadar zordur...
bence siz en başta yapmışsınız hatayı...
ne yapsanızya da yapmak için plan yapsanız,
onay beklemişsiniz,aramışsınız...
siz artık ayrı bir evsiniz,ayrı bir ailesiniz,
ne yapmak istiyorsanız eşinizle karar vrmelisiniz...
görümceyi,kayınvalideyi aramamalısınız bu yüzden...
bütün ailece yapılan planlar haricinde,
kararlarınıza kimsenin karışmasına fırsat vermeyin...
bakın siz üzülüyorsunuz,başkaları değil...
sevgiler...
Erkekler biraz geniştir,ama eşlerini de düşünmeleri gerekir.Ben eşime o gece biz önce yemeğe filan gidelim başbaşa olalım sonra annenlere gideriz dedim. ama ona bile ne evet ne de hayır diyor
Erkekler biraz geniştir,ama eşlerini de düşünmeleri gerekir.
Madem sizin bu tip tekliflerinize bile sesini çıkarmıyor,siz neden onun için çırpınıyorsunuz ki ?
Anasından da bu kadar korkuyorsa,çekiniyorsa neden evlenmiş ki ? Anasına diyemiyor mu ,biz başbaşa kutlayacağız bu yıl ,diye ? Pes doğrusu... :1closedeyes:
siz kayınvalidenize gitmeyip eşinizle başbaşa çıksanız bile bu kadar tartışma gürültüden sonra bunun tadı kalacak mı?
kocanızın aklı annesinde olacak, sizin aklınız belki yarın kopacak kıyamette olacak ve gergin bir akşam geçireceksiniz.
demiyorum ki bunun için kalkın gidin diye..
ama eşiniz bunu annesine söylemeli, biz karımla başbaşa olmak istiyoruz diye..
o bunun önüne geçmeye çalışmadıkça siz ancak akıntıya kürek çekersiniz..
Sen doğum günlerinde annenle mü kutluyorsun....Tamam o zaman eşinle şöyle bir anlaşma yap, bundan sonra da benin doğum güünlerim de anemlerle kutlannacak senin annen nasıl doğum gününü senin yanında kutlamayı kendne hak görüyorsa benim annem de aynı şekilde ister diyeceksin...
Ve bundan sonra hersene doğmgünümde biz de Annemler gidicez diyceksin, sence eşinin tepkisi ne olur.....
Tüm hata eşinde.. Karısıyla annesi arasında denge kurmayı becerememiş, annesine artık evli olduğunu, kendi ailesi olduğunu anlatamamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?