• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Oğlumun ilk doğumgününü kutladık.2.doğumgününü kutlamadık ama halaları ve babannesi o gün kutlamaya geldiler bir çay demledim o kadar..gamyoncuiremsu
Amaaan nasıl anneler var yaa.Sırf pürüz çıkarmak için yapılıyor. Nedir yani doğumgünü tantanası.mirmirmirmir
Onlar karı-koca ne yaparlarsa yapsınlar valideye ne oluyorsa...Kapris kumkuması başka bişey değil.:kızgın:
Bu yaşa kadar kutlamış doymamış mı kutlamaya...bırak gençleri....sengözlerimebaksanab
Zoraki bir protokol yaratıyor...Doğurduğum çocuğun doğumgününü kutlayamıyacakmıyımm...Çok komik yaaa..kafamçokkarıştı
Aç bir telefon kutla yani...

Ne sinir bi durum ya.. Ne kadar dusuncesiz insanlar.. Esinde basbasa kalmak icin ugrasmiyosa sende ugrasma bence annesinede gitme ben olsam inadina gitmem Biraz anlayisli olsunlar :mymeka:

bence bu olay sadece doğumgününden ibaret değilki
bence bu doğumgünü geçince eşini al karşına ve konuş
artık evlendiğinin sizin ayrı bir aile oldugunuzun farkına varması lazım
bu sadece doğumgünü ile bitmeyecekki
anladığım kadarı ile çoçuğunuz yok
olduğu zaman daha çok problem yaşayacaksınız
çok geç olmadan önleminizi alın
ömür boyu bu kadar pasif eş ile daha çok sorun yaşayıp hasta bile olursunuz

Valla arkadaşım çek git izmire eşine de ne dersen de umrumda değil de, hep bana mı bahane bulacaksın annenle ilgili şimdi annene benimle ilgili buluver de koy tavrını anlasın o zaman kıymete binersin.. Kayınvalidenize oğlunun bu yaşına kadar kutladığığı yeter... Yani ikiye bölünse o hakkını doldurmuş 20 yıldan fazla kutlamıştır şimdi sırayı size versin bida sıra kendine gelince kutlar (!) bi 20 yıl sonra :) Okurken ben sinir ldum yaşarken senin nasıl sinir olduğunu tahmin edebiliyorum.

esımde suc var gıbı geldı ama sonucta artık senle bır aıle olmus ve bu gunu senle tek gecırmeyı nasıl ıstemez kaynanda bence oglunun huyunu bılıyor bu yuzden bukadar kendını hal sahıpı hıssetıyor esının bu gunu senle gecırıp ertesı gunu annesıyle kutlasa olmuyor mu ve canım bence gıtme annen lerın yanına sen ne olursan olsun esını tek bırakma

boşver bence hiç canını sıkma deniz-güneş e katılıyorum sen neden onun doğum günü için bu kadar çırpınıyorsun ki ?

sen de git tak takıştır sür sürüştür eğlenmene bak madem çok istiyor anasıyla kutlamayı kutlasın sen de neşene bak

[ı]canım bu kadar kendini üzme derim ben...
Eşinin doğumgününü 1 gün öncesinden başbaşa kutlarsınız,ertesigün de annesine gider orda beraber kutlarsınız.
[/ı]

güzel bir çözüm ama onu sanırım evliliğini ve eşini annesinin yönetmesi üzüyor .haklıda flört ederken doğum günleri özeldir evlenince sıradanlaşır erkekler için nedense.kayınvalidenin tutumu kendini saydırmak başka bişi değil kıskanıyor oğlunu bence zamanla geçer umarım.bu zaman zarfında da onu duymamaya çalışın ve üzüldüğünüzü eşinizle paylaşın o sizi anlıyorsa sorunun yüzde 80 i çözülmüştür zaten birde direttiğini annesinin dediklerinin olmasın istediğini düşünün işte asıl sorun burda başlar..o yüzden sakin olun eşinizle kuvvetlendirin bağlarınızı naçizane...

Oğlumun ilk doğumgününü kutladık.2.doğumgününü kutlamadık ama halaları ve babannesi o gün kutlamaya geldiler bir çay demledim o kadar..gamyoncuiremsu
Amaaan nasıl anneler var yaa.Sırf pürüz çıkarmak için yapılıyor. Nedir yani doğumgünü tantanası.mirmirmirmir
Onlar karı-koca ne yaparlarsa yapsınlar valideye ne oluyorsa...Kapris kumkuması başka bişey değil.:kızgın:
Bu yaşa kadar kutlamış doymamış mı kutlamaya...bırak gençleri....sengözlerimebaksanab
Zoraki bir protokol yaratıyor...Doğurduğum çocuğun doğumgününü kutlayamıyacakmıyımm...Çok komik yaaa..kafamçokkarıştı
Aç bir telefon kutla yani...

"Doğurduğum çocuğun doğumgününü kutlayamıyacakmıyımm..." en çokta bu söz garip geldi bana. Yani o doğum günü kutlayacak diye biz hiç bir şey yapamayacak mıyız? hayatım böyle mi geçecek...

Ya boşversene sen arkadaşım..

Sonuçta eşinin doğumgünü senin değil, o doğumgününü senle başbaşa değil, sülalece kutlamayı tercih ediyor olabilir, herkesin tercihi kendine, bırak kimde istiyorsa öyle olsun..

Senin doğumgünün olsa asla kabul etme, nasıl istiyorsan öyle plan yap derdim de, kocan öyle istiyorsa dert etme..

Çok şııık giyin, neşeli mutlu ol, git kayınvalidene ohhhh kutlayın gelin evinize..
Kocan senle başbaşa bir doğumgünü tercih etmiyorsa sen neden parçalıyorsun kendini?

Valla benim hiç umrumda olmazdı..

Katılıyorum
+
Eşinizin doğum günü nasıl isterse öyle yapar
Kendinizi parçalamaya ne gerek varki?
Birde ben görümcenizin söyledilerine takıldım nedemek "çünkü annem size karışmayı kendinde bir hak olarak görüyor" demek..
Sanırım kayınvaldeniz herşeyi kendi istediğine göre olsun istiyor
Eşinizde pek sizden taraf gibi görünmüyor..
İşiniz zor..

güzel bir çözüm ama onu sanırım evliliğini ve eşini annesinin yönetmesi üzüyor .haklıda flört ederken doğum günleri özeldir evlenince sıradanlaşır erkekler için nedense.kayınvalidenin tutumu kendini saydırmak başka bişi değil kıskanıyor oğlunu bence zamanla geçer umarım.bu zaman zarfında da onu duymamaya çalışın ve üzüldüğünüzü eşinizle paylaşın o sizi anlıyorsa sorunun yüzde 80 i çözülmüştür zaten birde direttiğini annesinin dediklerinin olmasın istediğini düşünün işte asıl sorun burda başlar..o yüzden sakin olun eşinizle kuvvetlendirin bağlarınızı naçizane...

Evet canım, benim neden hiç düşüncelerim sorulmuyor, önemsenmiyor. Ben bu ailede neyim bilemiyorum. Yaklaşık 5 yıldır tanıyorum eşimi ve daha hiç doğumgününü kutlayamadım. Hiç...

Hiç bu kadar yıpratma kendini sen bir gün önce hazırla masanı misler gibi güzel giyin al pastanıda
çok güzel bir şekilde kutlayın
aynı gün olacak diye bir kaide yok bizde kayınvalidemlerde kutluyoruz ama onlar gelin illa demiyor biz kalabalık olalım diye benimkinide eşiminkinide onlarda kutluyoruz bazen biz evde bizimkini önce kutluyoruz hafta sonu onlarda kutluyoruz sen zorunlu diye üzülüyorsun ama huzursuzluk çıkartmayın bu saatten sonra yapacağın tek şey çocuğun olduğunda hiçbir şekilde taviz vermemek yoksa onda da herşeyde hak sahibi sanacak kendini.
Eşinle aran bozulur abartır üzülürsen bence sen önceden misler gibi kutla...

valla bana göre suç eşindee .......... ayrım yapıcak eş , anne ona göre davranıcak ............o konuda eşime hayranım ki kayınvalidemde takdir edilcek bi kadındır ağzında dili yok garibimin birinin kalbi kırılcak diye ödü kopar bitanm benimmmm.......... canım annemm...........

ışin zor canım allah kolaylık versin. Yanlız şuna takıldım
''Doğurduğum çocuğun doğumgününü kutlayamayacakmıyım'' bu ne ya :mymeka:
Tavrını koy nereye kadar böyle gidecek sen en iyisi git izmire canım oda kalsın anasıyla başbaşa belki anlar.

canım ben senin yerinde olsam:

madem kayınvaliden illede yapacak bu kutlamayı bırak yapsın ama sende yap...:1hug:

bunun kime ne zararı var bırak eşin girtsin o akşam oraya sende ondan sonraki akşam eşinle birlikte istediğin gibi bi akşam geçir ve başbaşa kutlayın...:asigim:

böylelikle eşinde sende hem huzursuz olmaz hemde gitmeyerek tepkini göstermiş olursun....kaydirigubbakcemile3

ve başbaşada bi kutlama yaparsınız.... :jeyyar:

Hiç bu kadar yıpratma kendini sen bir gün önce hazırla masanı misler gibi güzel giyin al pastanıda
çok güzel bir şekilde kutlayın
aynı gün olacak diye bir kaide yok bizde kayınvalidemlerde kutluyoruz ama onlar gelin illa demiyor biz kalabalık olalım diye benimkinide eşiminkinide onlarda kutluyoruz bazen biz evde bizimkini önce kutluyoruz hafta sonu onlarda kutluyoruz sen zorunlu diye üzülüyorsun ama huzursuzluk çıkartmayın bu saatten sonra yapacağın tek şey çocuğun olduğunda hiçbir şekilde taviz vermemek yoksa onda da herşeyde hak sahibi sanacak kendini.
Eşinle aran bozulur abartır üzülürsen bence sen önceden misler gibi kutla...

çok doğru söylüyorsun canım
teşekkür ederim.

Şu an için en iyi çözüm,1 gün öncesinde başbaşa kutlamanız sonra kayınvalidende kutlamanız maalesef ki...a.s
Eşin de annesine artık söylemeli böyle şaşalı şeyler istemediğini bu yıl son olsun diye....şakkıdı

Bir de şu parlak kukuletaları validenin kafasına tak, bir üflemeli düdüklerden ağzına ...doya doya kutlasın...:mymeka::teselli: :roflol::roflol::roflol::roflol:

Şu an için en iyi çözüm,1 gün öncesinde başbaşa kutlamanız sonra kayınvalidende kutlamanız maalesef ki...a.s
Eşin de annesine artık söylemeli böyle şaşalı şeyler istemediğini bu yıl son olsun diye....şakkıdı

Bir de şu parlak kukuletaları validenin kafasına tak, bir üflemeli düdüklerden ağzına ...doya doya kutlasın...:mymeka::teselli: :roflol::roflol::roflol::roflol:

biliyormusun çok haklısın
teşekkür ederim canım

heheheh :roflol:delikafadulden

Bence de 2006 doğru söylii...

Başka çözüm yok, haa birara da eşinle konuş yine de, genel bir değerlendirme yapın bakalım..sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar yoruldum artık.
3 yıllık evliyim. Şimdiye kadar eşimin doğum gününü hiç kutlayamadım. İlk yıl kayınvalidemin isteğiyle görümcemlerde kutlandı. 2. yıl bir program yapmıştık, kayıvalidem onsuz bir program yapıldığını duyunca kıyametler kopardı. Dolayısıyla program iptal edildi ve evdeydik. Bir pastamız bile yoktu. Okadar kötü bir geceydiki... Artık bu sene ona bir doğumgünü yapmak istedim. Kayınvalidem geçen hafta doğumgününde bize geleceksiniz dedi. İşte eşimin teyzesi, onun kayınvalidesi, yeğenleri olacakmış. Ben bunu duyduğumda yine çok üzüldüm tabi. Eşimi aradım. Hafta sonu kayınvalideme gitmek istemediğimi ama kendisinin isteğinin de benim için çok önemli olacağını söyledim. Sordum ona nasıl geçirmek istersin doğumgününü diye. istersen ben izmire annemlere gideyim haftasonu bir bahane bularak. sende annenlerle kutla dedim. çünkü bu sene de onların istediği gibi yapmak istemiyorum artık. Oda ablasıyla görüşmüş . Ablası annesiyle konuşacağını söylemiş. Şimdi diyeceksiniz ki neden direk annesiyle görüşülmüyor araya aracı koyuyorsunuz. Kayınvalidem çok problemli bir kadın. Ben onunla çok bu konulara girmemeye çalışıyorum. Eşimde annesinin sözünden çıkamıyor, ondan korkuyor. Neyse dün görümcem beni aradı ve bana aynen şunları söyledi:
" Ben annemle konuştum. annem bana dediki "ben doğurduğum çocuğun doğum gününü kutlayamayacak mıyım" dedi. annem o gece birlikte olursunuz orda kutlarsınız gece orda kalırsınız filan diye istiyor,zaten çok önemli değil yani ne var birlikte kutlasanız. sen de çok zorun etme bunu. siz baştan mesafe koyamadınız bundan sonra da bu ilişki toplanmaz hep annemin dediklerini yapmak zorundasınız. çünkü annem size karışmayı kendinde bir hak olarak görüyor" dedi. eşimle paylaştım bu konuşmayı. ben izmire gidiyorum o zaman dedim bu hafta sonu. oda bana sen gidersen ben neden gelmediğimi söyleyeceğim annemlere dedi. yani onun için sorun yok tek derdi annesine ne bahane uyduracak. ne yapayım kızlar bana bir akıl verin kızlar lütfen[/QUOT

tüm sorunun buysa üzme kendini tatlım tüm dertler böle olsun arkadaşlardanda diyen olmuş ama bende demeden edemiyce
sizde özel günlerinizi birgün önceden kutlayın ne olur kimsede üzülmez ozaman biz hep öyle yapıyoruz hak vermek lazım be güzelim olmasa ii ama oluyo böle şeyler (benimde oğluşum var 6 aylık )bu yüzden mi acaba annelere kıyamaz oldum anne olunca sen üzme kendini böyle küçük şeyler için :1no2:

Sen ne yap biliyo musun, doğum günü tam geceyarısı üzerine seksi bişeyler giy, süslen püslen, bi şişe de şampanya aç, renkli ampuller tak odaya, hoş bi müzik, belki bi tütsü... götür bunu yatak odasına... gör bak bi dahaki doğum gününü seninle geçirmek için kafası tavana vuracak mı vurmayacak mı... :delphin:

O akşam da git k.validene ye iç mis gibi eğlen dön evine yat uyu oohhh canına değsin...

eheheh... kukuleta fikrini çok beğendim yalnız :jeyyar:

Back