• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

senin adına çok üzüldüm:teselli:,elbette bana laf düşmez,ama senin eşinde iş yok:mymeka:,elbette anesini sevecek ve gidecek onun yanına:ecrin_bebek:,ama seni de el üstünde tutacakŞeniz,yok annenden korkuyor mu kaç yaşinda bu adam::oklava:benim de iki oğlu var,şimdiden soylim ben ancak telefonda ararım kutlarım yavrumua.s,a onun canı yanıma gelmek isterse seve seve karşilarım,ama yok ben doğurdum bu bence bencillik ve kıskançlik,sana sabır diliyorum:teselli:,ve senin kendi annesinin yanına gitmek en doğru kararkaydirigubbakcemile5,brak nasıl onun canın isterse öyle ''kıymetli''annesine açikşlasın neden sen gelmedin:dilcikar::asigim:

Son düzenleme:
Çok saçma canım ya.
Bu kadar yüz vermeyin sizde.
Eşinlede konuş artık evli ve bir eşi olduğunu unutmasın.
Sen sırf bu sebepten annenin yanına gideceksin,
ama eşinin dert ettiği tek şey annesine ne söyleyeceği.
Olmaz böyle şey.
Annelerinden bağını koparamayan erkekler neden evlenirler
hiç anlamam.

Erkek doğurmak Anadoluda hala bir numaralı itibar görme vesilesi değil boşu boşuna Çok üzgünüm çoook
Erkek çocuk doğuran kadınlardan kaynanalık yapanlar da hayatta hiç bir itibarı ve vasfı olmayan,ancak erkek annesi olunca statü kazanan tiplerdirCADIARZU
Boşu boşuna uğraşmayın bence,siz değişirsiniz o değişmez,siz küçülürsünüz o yücelirfisfisfis
Ne yaparsanız yapın erkek anneleri nasıl beceriyorlarsa oğulları çekim alanından çıkamıyor bir türlü
Haaa tabii ki böyle olmayan kayınvalide ve erkek evlatlar da var,
Zaten olmasaydı biz normal bir durum zannederdik bu öğrenilmişliğikafamçokkarıştı

ya bu kayınvaldeler neden oğullarının evlenip ayrı bir ev kurduklarını idrak edemezler.
burada iş tabi kocalar da düşüyor. bu sene eşimle kutlamak istiyorum diyecek. ertesi gün de sana geliriz diyebilir.
problemliyse kendi bilir. eviniz ayrı kapınızı kapattınız mı herşey dışarıda kalır. sonuçta ona muhtaçlığınız yok. biraz anlayışlı olması lazım kayınvaldenin.

arkadaşım durum ortada en güzeli sizde birgün önce kendi kendinize kutlayın onlarada senin açıdan normal bir günmüş gibi düşünerek git belki ozaman umurunda olmaz napıcan bukayınvalide modelleri böyle üretiliyo herşeye karışan dırdır eden bende daha iyisi yok diye düşünen ve sanki evlenmeden önce ogulları umurunda olmaz taki evlenene kadar kadınlar paylaşmayı sevmez bencilleride onunbi karısı var artık ben aradan çekileyim demezler herkezin başında aynı modelden var bi aşagı bi yukarı allah hepimizin yardımcısı olsun kendinide fazla sıkma

artık dur demedikçe bu böyle devam edicektir.bence sen başlat bu tavrı.gerisi gelir

tüm hata eşinde doğrusu annesine biz bu gece için plan yaptık başbaşa yemeğe çıkıcaz yarında size uğrarız dese... biliyorum şimdi kayınvalidem çok problemli bize zehir eder diyosun ama bırak ayılsın bayılsın size kızsın ama bi şekilde sizinde bi hayatınız olmasına alışsın alışmazsa çok kötü canım ömür boyu boş kaprislerine katlanmak zorunda kalırsınız....hatta eşinin aklını çel bi şekilde sana değil onlara hayır desin yap işte bişeyler zafer senin olsun .....

ha bi de hiç biyere gitme meydanı o na bırakma gerçekten gıcık oldum ya!!!!!!!!!!

Bunun için kendini yıpratmamalısın..
Aynı durumda ben olsam, annesinin yanında eşime şöyle derdim: " Artık bir karar aldım; bundan sonra hiç kimsenin doğum gününü kutlamayacağım."

Gerçekten de kutlama, kendi doğum günün de dahil...
Eşin gitsin annesiyle kutlasın; sen katılma... Kararlı tavrını görsünler...

Sana inadından o yıl kutlamaya kalksa bile; garanti veriyorum, ertesi yıl bir daha ağzını bile açamaz...
:delphin:

slm, canım eşinin doğum gününü umursama bile hiç umurunda değil gibi yap doğum günlerinde sadece hediye al yeter.Sonraki doğum günlerinde programı kim yaparsa yapsın takma hediyeni al evde ver hiç ilgilenmiyormuş gibi davran bir kaç seneye kalmaz senin bu tavrın doğum gününe ona özel bir şey yapmaman onun aklını başına getirir

Erkek doğurmak Anadoluda hala bir numaralı itibar görme vesilesi değil boşu boşuna Çok üzgünüm çoook
Erkek çocuk doğuran kadınlardan kaynanalık yapanlar da hayatta hiç bir itibarı ve vasfı olmayan,ancak erkek annesi olunca statü kazanan tiplerdirCADIARZU
Boşu boşuna uğraşmayın bence,siz değişirsiniz o değişmez,siz küçülürsünüz o yücelirfisfisfis
Ne yaparsanız yapın erkek anneleri nasıl beceriyorlarsa oğulları çekim alanından çıkamıyor bir türlü
Haaa tabii ki böyle olmayan kayınvalide ve erkek evlatlar da var,
Zaten olmasaydı biz normal bir durum zannederdik bu öğrenilmişliğikafamçokkarıştı[/QUO AYNEN KATILIYORUM HİÇ BİR VASIFLARI YOK OĞULLARINI EVLENDİRİNCE MEVKİ SAHİBİ OLUYORLAR KAYNANA MEVKİSİ

Ya genel olarak haklısınız aslında ama şöyle de bir şey var, her ailenin yapısı farklıdır, bu aile doğum günlerine çok önem veriyor ve muhakkak birlikte kutluyor olabilir. Kimi aile bayramları tatil olarak görürken kimisi geleneksel aile ile geçirmeyi sever, kimi aile telefonla kutlar doğumgünlerini, kimisi onu bile yapmaz, bu da onun gibi birşey mi acaba?
Yani sadece eşininizin doğumgünü mü bu şekilde kutlanıyor, yoksa bütün aile fertlerinin mi?
Eğer diğer kardeşlerin de bu şekildeyse bence müdahale etmek yerine bu duruma alışın.
Ama eğer düşünüldüğü gibi ise, amaç sizi huzursuz etmekse ben olsam o doğumgününde hasta falan olur, eşimi de başıma diker gitmezdim.

tüm hata eşinde doğrusu annesine biz bu gece için plan yaptık başbaşa yemeğe çıkıcaz yarında size uğrarız dese... biliyorum şimdi kayınvalidem çok problemli bize zehir eder diyosun ama bırak ayılsın bayılsın size kızsın ama bi şekilde sizinde bi hayatınız olmasına alışsın alışmazsa çok kötü canım ömür boyu boş kaprislerine katlanmak zorunda kalırsınız....hatta eşinin aklını çel bi şekilde sana değil onlara hayır desin yap işte bişeyler zafer senin olsun .....

canım benim ya ... o kadar doğru söylüyorsun ki.
sanırım bir yerlerden başlamam gerekecek...
teşekkür ederim...

ay çok sinrlendim ya..
gerçekten çok sinir bozucu bir durum..
ne bu ya..madem çok kıymetli evlendirmeseymiş madem oğlunu
eşinede pes doğrusu..diyecek birşey bulamıyorum

Ya genel olarak haklısınız aslında ama şöyle de bir şey var, her ailenin yapısı farklıdır, bu aile doğum günlerine çok önem veriyor ve muhakkak birlikte kutluyor olabilir. Kimi aile bayramları tatil olarak görürken kimisi geleneksel aile ile geçirmeyi sever, kimi aile telefonla kutlar doğumgünlerini, kimisi onu bile yapmaz, bu da onun gibi birşey mi acaba?
Yani sadece eşininizin doğumgünü mü bu şekilde kutlanıyor, yoksa bütün aile fertlerinin mi?
Eğer diğer kardeşlerin de bu şekildeyse bence müdahale etmek yerine bu duruma alışın.
Ama eğer düşünüldüğü gibi ise, amaç sizi huzursuz etmekse ben olsam o doğumgününde hasta falan olur, eşimi de başıma diker gitmezdim.

hayır canım sadece eşimin doğum günü böyle kutlanıyor. Bir de görümcem var benim. ama ona kimse karışamaz. asla kimseye kulak vermez, her zaman bildiğini yapar. anne kız eşimi hep ezmişler. hiç söz hakkı vermemişler. ilk evlendiğimizde her şey daha kötüydü. o kadar büyük bir yol katettik ki... daha önceleri kayınvalidemle görümcemin izni ve haberi olmadan dışarı çıkamazdık, evime bir çöp dahi alamazdım. şimdi hiç takmıyorum onları her istediğimi alıyorum, istediğim yere gidiyorum. görümcem her fırsatta face bookuma girip bakar. neler yapıyorum diye. Bende oraya yazdım ki "her horoz kendi çöplüğünde öter" diye. Oda bana bizim tavuklar o horozu parçalar diye yazmış. Bende o zaman o tavukları Pupy'e veririz o ham yapar. Yani mutlak hakimiyet :)...diye yazdım. Pupy bu arada köpeğimiz oluyor. Daha doğrusu bizim kıymetli kızımız. YAni evet artık hiç birşey eskisi gibi değil. kayınvalidemde bunun farkında. O yüzden böyle baskı kurmaya çalışıyor. Düşünsene evlendiğim günün sabahı evimi basıp altınlarımı almışlardı benden. Çok yaptılar bana. Asla hakkımı helal etmiyorum.

ay çok sinrlendim ya..
gerçekten çok sinir bozucu bir durum..
ne bu ya..madem çok kıymetli evlendirmeseymiş madem oğlunu
eşinede pes doğrusu..diyecek birşey bulamıyorum

annesinde öyle korkar ki anlatamam. çok diktatördür kayınvalidem. herşeyin kendisine sorulmasını ister.

Canım ya o kadar olayları kendinde büyütme herşey zamanla düzelir kendine dert etme... Insanları bu saatten sonra değiştiremezsin. Uyumlu olmaya çalış. Ne oalacak sanki önemli olan beraber olmaktır. Kendini üzme bazen kaynanalar oğullarını kıskanıyorlar. Elden malesef birşey gelmez. En güzel günlarini kendini üzerek geçirme...

canım benim ya ... o kadar doğru söylüyorsun ki.
sanırım bir yerlerden başlamam gerekecek...
teşekkür ederim...
rica ederim canım.gerçekten bi yerlerden başla eşinle ailesiyle aranın bozulmasını istemem ama gerçek bu bence dikkatini çekecek bi sürpriz yap (anlarsın artık;))

canım yorumların hepsini okumadan yazıyorum belki böyle bir fikir verilmiştir...eşinin doğum gününden bir gün önce kayın validene git pastayı orda kesin orda kalın onun istediği gibi sonra eşinin doğum gününde de anneciim biz plan yapmıştık ama sensizde kutlamak istemedik bizde böle yaptık diye tatlı bir diille konuş sonra siz eşinizle planınızı yapın..pastayıda 12 den sonra kesersiniz oldu bitti işte canım:)))) takma kafana sen eşinle mutlu olmaya bak ve herzaman tatlı gelini oyna bırak o hesabını oğluyla görsün...nice mutlu beraber yıllara...

hayır canım sadece eşimin doğum günü böyle kutlanıyor. Bir de görümcem var benim. ama ona kimse karışamaz. asla kimseye kulak vermez, her zaman bildiğini yapar. anne kız eşimi hep ezmişler. hiç söz hakkı vermemişler. ilk evlendiğimizde her şey daha kötüydü. o kadar büyük bir yol katettik ki... daha önceleri kayınvalidemle görümcemin izni ve haberi olmadan dışarı çıkamazdık, evime bir çöp dahi alamazdım. şimdi hiç takmıyorum onları her istediğimi alıyorum, istediğim yere gidiyorum. görümcem her fırsatta face bookuma girip bakar. neler yapıyorum diye. Bende oraya yazdım ki "her horoz kendi çöplüğünde öter" diye. Oda bana bizim tavuklar o horozu parçalar diye yazmış. Bende o zaman o tavukları Pupy'e veririz o ham yapar. Yani mutlak hakimiyet :)...diye yazdım. Pupy bu arada köpeğimiz oluyor. Daha doğrusu bizim kıymetli kızımız. YAni evet artık hiç birşey eskisi gibi değil. kayınvalidemde bunun farkında. O yüzden böyle baskı kurmaya çalışıyor. Düşünsene evlendiğim günün sabahı evimi basıp altınlarımı almışlardı benden. Çok yaptılar bana. Asla hakkımı helal etmiyorum.

canım bak diğer sorunları aştığınız gibi yavaş yavaş bunuda çözersiniz
biraz zamana ve birazda eşinin cesaretini toplamasına ihtiyacınız var
ama emin ol bu sorununuzda çözülür.bu arada bu kaynanayı iyi idare edebiliyosun canım

Back