Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eşimin tayin yeri açıklandı

Yoksa girl5 haklı mıydı?
Bazı yerlerde cidden kiralık ev asla olmuyor muydu?
Kızım günahını mı aldık acaba
Biz 6 ay aradık anca bulabilmiştik. Sene ortası olunca memurlar falan da yer değişikliği yapmıyor küçük yerlerde zor oluyor. Asla olmasa da baya zor

Allah kolaylık versin. Eşim yıllarca orda görev yaptı. Bekardi lojmanda kalıyordu. Evli olsam sizi (beni ve çocukları) asla goturmezdim, derdi. Güvenlik açısından çok sıkıntılı.

Yoksa girl5 haklı mıydı?
Bazı yerlerde cidden kiralık ev asla olmuyor muydu?
Kızım günahını mı aldık acaba
Girl5 ne yazdı bilmiyorum ama olmuyor evet. Arkadaşımın eşi bir ilçede öğretmen ve öğretmenevinde kalıyor. Ev bulamamış, olan az ev de zaten doluymuş. Arkadaşım gitmedi zaten eşiyle beraber. Keşke herkes bu gerçeklere şaşıranlar gibi konfor alanı içinde yaşayabilse

Ne demek ev götürülebilir bi yer mi? Ev götürülemeyen yer nasıl oluyor? Orada yaşayan nasıl yaşıyor?
Hudut diyor. Etrafta civarda güvenli ev olmayabilir. Bazı görevler eş götürülmeyen görevler olabiliyor. Güvenlik gerekçesiyle tercih edilmiyor.

Konu sahibi belki şehir merkezinde ev tutup eşiniz oradan gelip gidebilir ama bu seferde yolda güvenlik zafiyeti olabilir. Orada çalışanlara bir sorsun bakalım eşiniz.

Hayırlı olsun.

Şu an Doğu da görev yaptığım ilçe çok küçük, asla kiralık ev yok, iki üç apartman var sadece onun dışında yok, biz şanslıyız ki eşim apartman yapıldığı gibi ev kiraladı ama kiraları duysanız sanırsın Etiler de ev tuttuk..Neden çünkü asker ,öğretmen çok ilçe de ama ev olmadığı için eşlerini çocuklarını getiremiyorlar, herkes ev arayışında vee fırsat bu fırsat kiraya zam üstüne zammm..en son bi ev sahibi komşumuza istediğim kirayı vermiyosan çık tutacak adam çok dedi:))askerlerin eş getirme izni var ama yine de getiremiyorlar lojman yetersiz ev yok.. belki bu tarz şeyleri sormak istemiştir..

Aynen orada insan yaşamıyor mu diyorlar da asker, diplomat falan normal insan değil ki. Onlar bilerek, kasıtlı olarak hedef alınan insanlar.

Mesela diplomatların çatışma bölgesine (Kabil, Mogadişu, Bağdat gibi) eş götürmesi yasaktır. Oralar kapalı misyon zaten zırhlılar ile dışarı çıkıyor insanlar. Ailelerinin öldürülmelerini geçtim, kaçırılıp devletten bilgi sızdırılmak için kullanılma ihtimalleri de var. Allah hepimize kolaylık versin.

Böyle bir olay yaşanmıştı doğuda.
Eş asker ve böyle doguda hudut gibi bir yerde çalışıyordu.
Kadın eşini ziyarete gidiyor teror bölgesi yaninda bebeğiyle şahsi arabayla.
Kadını ve bebeği bombalı saldiriyla şehit ettiler yolda. Allah rahmet eylesin.
Zorlamanın manası yok. Askerle polisle evlenmenin bir gerekliliği bu bence.

Aaaa benim arkadaşım da derecikte yaşıyor. Oraya adını veren bir dere, doğa olarak yeşillik içinde çok güzel bir yer.
Hatta balkonu şuraya bakiyor
Burası (sanirim) tüm derecikten gozuken, güzel bir jeolojik harika (balkayalarmis adi)
Bol bol dere,şelale storileri atıyor. Oğlunu şelalelerde büyüttü desek yeridir. Evleri site tarzı bir yer (lojman değil)
Yani Hakkari Şemdinli Derecik'in bile keyfini çıkartan insanlar var.
Bu arada arkadaşım küçük şehir insani değil, tüm Avrupa'yı gezmiş, bekarken tatillerinde Yunan adalarına giden bir kiz :) yani o bile keyifli bir yerini bulduysa, bence siz de bulabilirsiniz. Hayatınızın bu döneminde olmanız gereken yer gibi düşünün:)
Diğer sorularınıza malesef cevap vermeyeceğim, bilgim yok çünkü.
Hayırlı olsun şimdiden

Bu konuyla bile dalga geçince mutlu olanlar var yaa,konu sahibi endişeli,hangimizin başına gelse tıpkı olacağımız gibi.bunun neyiyle dalga geçiyorsunuz??Nasıl bir saygısızlık ve bencillikle mutlu olabiliyorsunuz??

durumunu anlat. çocuk kurulu düzen okul senin işin ve görev süresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…