ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Reçelle çok güzel oluyor ayıptır söylemesi

Bir rahatsızlıktan dolayı olabileceğini, vücudumun belki tuz gereksinimi olduğunu.. vb söyleyen arkadaşlar oldu, hemen gidip tahlil yaptırdım, doktor, şeker iyi, kolesterol iyi, hiçbir sıkıntı yok, niye yaptırdın ki dedi

Vallah yazdığın gazozu egzoz okudum.Benim beyin iyice gitmiş

Diyetteyim ve biraz evvel ikram edilen börekten ağzıma atmak üzereydim ki iş arkadaşım izin vermedi ve bana elma verdi. Kurtardı beni ve şimdi bu konuyu üzerine okuyunca ağlayasım geldi. Çok hüzünlü hissediyorum

Reklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu (Eki Görüntüle 1463317

Aaa benim de elim buna devamlı gidip geliyordu.. Ama tadı kurudur diyip hiç almamıştım, demek çok güzell
Bak iyi demedin bunu şimdi ben alırım. hadi çok seversemm
Ben çok önce albeni çukulatası varya onun hastasıydım. Resmen krize giriyordumm
O çok kilo aldırdı bana çok zor bıraktım çokk

Dediğin krakerden ben de yedim hakikaten güzel. Konya gevreği bunun gelişmiş hali, onu yesen elinden bırakamazsın.

Yalnız başlığı ilk okuduğumda fake konu sandım, mutluluk çubuğum diye görünce

bence onların içinde baımlılık yapan bir madde var. bende nutella bağımlısı oldum bırakamıyorum

O degilde super reklam oldu konu.
Benim erzak dolabimda acil durum misafiri icin bulunur o gevrekten.sonra yenmez atilir cope.
Bu konuyu ilk okudugum gun iki uc tane yedim o gun.
Dun aksamda bir iki yedim.
Yok sarmadi beni.yine cope gidecek

O degilde super reklam oldu konu.
Benim erzak dolabimda acil durum misafiri icin bulunur o gevrekten.sonra yenmez atilir cope.
Bu konuyu ilk okudugum gun iki uc tane yedim o gun.
Dun aksamda bir iki yedim.
Yok sarmadi beni.yine cope gidecek
Hemen adresi yazıyorum size, hızlı kargoya verin, yazık çöpe atılır mı ?

Yağlı gevreği diyorsun sen anladığım kadarıyla.
İlk yediğimde benim de çok hoşuma gitti.
Bir kaç kez aldım.
Sonra hevesim geçti canım çekmiyor artık :)

Şöyle yapabilirsin her gün bir tane mutluluk çubuğu yeme hakkın var ona göre tut kendini :)

Ama 1 tane mutluluk çubuğu beni mutlu etmez ki, o zaman da adı mutluluk çubuğu olmazdı

Bir ara cig kofte bir arada doritos yesil paket cok fazla yiyordum, şöyleki dukkanin onunden gecemez oldum sabah kalkinca ac karna istiyordum veya dolapta olmazsa mutsuz oluyordum sonra cipsi kocaman bir paket aldim tok karna yedim yedim yedim ertesi gun hastalandim biktim islem tamamdi cig kofteden nasil vazgectim hatirlamiyorum sanirim ortam degistirince aliskanligimin yarisi gecti :) bence al tok karna zorla ye kusana kdr ye bi daha yemek istemezsin

Cips bağımlıları daha çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…