Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı arkadaş
Bimin elmalı kurabiyesi de çok güzel, siz de onu deneyin. Benim canım tatlı istemiyor, o yüzden yiyemiyorum onları, tuzlu istiyorum daha çokbende çok severim yağlı gevrekten.
insanın yedıkce yiyesi geliyor bu ara bademli kurabıyesıne taktım bimin. arada onuda deneyin. ama cok kılo aldırıyor en azından aksamları yemeyin gunduz yiyınde bır sekılde yakarsınız yedıklerınızı
Ozaman 90,100 kg yakında bulursun.bende bikere o çubuğu tıka basa doygunluk hissi verene kadar yemiştim.hem hatta bitene kadar başına geldim gittim yedim.yedikten sonra pişman oldum nerdeyse kusacaktım.hep can sıkıntısından .EVET ARKADAŞLAR, KONUNUN SONUNA YAKLAŞIYORUZ, ÇÜNKÜ ŞU AN 20 ÇUBUK YEMİŞ BULUNMAKTAYIM, SINIRLARI ZORLUYORUM, ÇIKARMAM AN MESELESİ, HAKKINIZI HELAL EDİN, BİTİRİRSEM SİZİN SAYENİZDE, SAĞOLUN VAROLUN VE BİTSE BU BAĞIMLILIK KONUNUN KAPATILMASINI İSTEYECEM, KİMSEYE KÖTÜ ÖRNEK OLMAMAK İÇİN..
NOT : BİRAZ VASİYET GİBİ OLDU
Normal kilom 55 idi, şu an sadece 63 kiloyum :)Ozaman 90,100 kg yakında bulursun.bende bikere o çubuğu tıka basa doygunluk hissi verene kadar yemiştim.hem hatta bitene kadar başına geldim gittim yedim.yedikten sonra pişman oldum nerdeyse kusacaktım.hep can sıkıntısından .
8 kg almışsın azmı ki.bence tut kendini.yoksa ipin ucunu kaçırırsan vermen zor olur.sana diyorum ama az önce bende mutfak da abur cuburlardan attım ağzıma. :) hep sıkıntıdan hep sıkıntıdan :) ama yok tutacağım kendimi.4 kg verdim geri almak istemiyorum dahada vermek istiyorum.bazen ipin ucunu kaçırıyorm sonra pişman oluyorum.bana arada oluyor her zaman değil yeterki morelim düzgün olsun.sıkıntım varsa stresten kendimi mutfakta buluyorum. :)Normal kilom 55 idi, şu an sadece 63 kiloyum :)
Bence bağımlıyım kurtamayacağım diye düşünme,bırakmak istersen canın sürekli ister üzerine git sürekli sürekli ye bol bol olsun mutlaka bıkarsın,bizim öyle olmuştu,gına getirt kendineHenüz kusmadım, 3 çubuk kaldı ama görmek dahi istemiyorum, şu an tiksintim başlamış durumda, 2 gün geçsin bakalım, canım istemezse bu bağımlılıktan kurtuldum demektir.. İNŞALLAH, İNŞALLAH..
Siz bayağı bayağı uçmuşsunuzvalla biz sözlümle şakalaşırken başka bişeye mutluluk çubuğu dediğimiz için aklım oraya gitti konuya konsantre olamıyorum