Yani bende mi terapi almalıyım bu konuda ?O cips bağımlılığı ben de de vardı bırakana kadar canım çıktı. 7 aydır yemiyorum ama diyetisyenim terapi yaptı resmen.onun sayesinde aştım. Resmen yalvardım 1 tanecik ne olursunuz diye Ya pinoli hanım diyet için değil sağlığınız için lütfen diye o da bana yalvardı. Onu yiyeceğinize ekmek yiyin hiç değilse faydası var dedi. Ama benimki takıntıydı resmen. Hele baharatlı olanlar. Aman yarabbim. Günde 3 paket yerdim kolayla. Şu an tadını bile hatırlamıyorum.
Degilim iste kizzz bn boyle mutluyum istemem cubuk mubukk szi cubuklarinizla bas basa birakiyorumm ...:)))
Deniyecem hayırlısıyla, bugün 2 kutu aldım, oturup yemek ve kusmak için ama kızım küçük bir kaza geçirince kendimi düşünecek halim kalmadı, yarına kısmet :)Her şeyin çoğu zarar ama bir arkadaşın dediğine katılıyorum abartana kadar ye bi daha istemessin cipsi mesela ben çok seviyodum bi gece uyumadan yedim çok geldi hatta sabaha kadar midem yandı bi daha o kdar hevesli olmadım cipse arşı deneyeblrsin
Bağımlı olmaya adaymışsınızViral reklam gibisiniz valla. Bimden doğru düZgün alışveriş yapmam normalde. Öyle bir anlatmışsınız ki gidip aldım bugün. GüZelmiş bir de cidden, gidip gelip yiyorum.
Yani o kadar aklınıza gelmişken bir mutluluk çubuğu almadan mı çıktınız, aşk olsunBugun bime girdim aklima geldin konu sahibi :)
Yani o kadar aklınıza gelmişken bir mutluluk çubuğu almadan mı çıktınız, aşk olsun
süper :) off varya canımı cektrdn şimdiBenim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım(
Sizi kötü yola sürüklüyorum bu konuylasüper :) off varya canımı cektrdn şimdi
vallh şimdi gece gece birde emziriyorum yaaa nasıl canım cektiiiiSizi kötü yola sürüklüyorum bu konuyla
Komşudan isteyin, yoksa sütünüz kesilirvallh şimdi gece gece birde emziriyorum yaaa nasıl canım cektiiii
:)Komşudan isteyin, yoksa sütünüz kesilir
Deniyecem hayırlısıyla, bugün 2 kutu aldım, oturup yemek ve kusmak için ama kızım küçük bir kaza geçirince kendimi düşünecek halim kalmadı, yarına kısmet :)
Sağolun :)Ay çok geçmiş olsun
Benim derdim çok büyük, sigara içsem bu kadar tiryaki olmazdım
Bim marketin susamlı çubuk gevrekleri var ya, aşırı derecede yiyorum, hem kilo yapıyor hem de kolestorol.. Hergün 1 kutu bitiriyordum geçen aya kadar, sürekli başdönmelerim oluyordu, bayağı kilo da almıştım, bu ay haftada 1 kutu yemeye çalışıyorum, başdönmelerim geçti azaltınca... Ama tamamen bırakamıyorum, eşime kriz gelse bile alma diyorum almıyor, o gece uyuyamıyorum, ertesi günü eşime yalvarıyorum al az yiyecem diye, o da dayanamayıp alıyor ve buna mutluluk çubuğu adını verdik :)
15 gündür (yazın doğum yaptığım için oruç tutamamıştım) kaza oruçlarımı tutuyorum, hem borcumu kapatmak hemde bu çubuk gevrek yemeği azaltmak için iradeli olup nefsimi terbiye etmek istiyorum ama iftarda canımın istediği tek şey çubuk gevrek, ne yapabilirim bilmiyorum
Aslında konu biraz komik ama gerçekten vahim durumdayım(