ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Yani bende mi terapi almalıyım bu konuda ?

Her şeyin çoğu zarar ama bir arkadaşın dediğine katılıyorum abartana kadar ye bi daha istemessin cipsi mesela ben çok seviyodum bi gece uyumadan yedim çok geldi hatta sabaha kadar midem yandı bi daha o kdar hevesli olmadım cipse arşı deneyeblrsin

Deniyecem hayırlısıyla, bugün 2 kutu aldım, oturup yemek ve kusmak için ama kızım küçük bir kaza geçirince kendimi düşünecek halim kalmadı, yarına kısmet :)

Viral reklam gibisiniz valla. Bimden doğru düZgün alışveriş yapmam normalde. Öyle bir anlatmışsınız ki gidip aldım bugün. GüZelmiş bir de cidden, gidip gelip yiyorum.

Bugün bime uğradım aksam konuyu okumuştum Kızın biri de almış elinde vardı paket birden gözümde bomba gibi belirdi hemen çıktım

süper :) off varya canımı cektrdn şimdi

öncelikle merhaba.uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyordum forumu, kendimce akıl alıyor yorumlar yapıyordum fakat başlığa baktıktan sonra konuyu okuyunca gülmekten yerlere yattım artık bende üye olacağım dedim siz çok yaşayın emi hanımlar :)

canım bende de haşlanmış mısır bağımlılığı vardı resmen her dışarı çıktığımda evde eşime söylüyodum lütfen çıkıp yiyelim diye.en son marketten dondurulmuş 5 kilo aldım her gün mikroda haşlayıp soslayıp yiyordum 2 kase. en son ki pakette ağzına kadar doldurdum kaseyi karnım ağrıyana kadar yedim ve bitti. daha da almıcam eve. kilo aldım şiştim rsmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…