ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

bumu görüyorum bim de...ya bende de bir tuzsuz ayçiçek çekirdeği yeme alışkanlığı varki sorma..bir oturuşta 1 kiloyu rahat yerim..hele akşam oldumu gece 11 olsada çocuğu gönderir aldırırım..ama çok lezzetli ya..
Çocuğa yazık, nefsinizin kurbanı olmasın, kocanızı kullanın :-)

FB,2373,20,patos-acili-soslu-super-134-gr-cips.jpg

Benim mutluluk çubuğum(?) da bu, çok zararlı ama vazgeçemiyorum kendisinden:KK48:
Bu mutluluk cubugundan cok mutluluk dairesine benziyor:)

Of ben unutmuştum bu konuyu
Bir şeyler yazıp yazıp hatırlatıyorsunuz
Çok da merak ediyorum tadını :110:

Merakınızı giderin, bir defa yiyin :)

kendine bağımlılık arkadaşı mı yapıyorsun sen bakıyım :))
yarın deneyip yazıcam buraya o kadar merak ettim ya :110:

page_1543.jpg

buna benziyor mu ben bundan bir kez aldım deli manyak feci güzel geldi bir daha tövbe almadım. alsam bağımlısı olurum biliyorum :110: sanki tadı bunlara benziyormuş gibi bir his oluştu içimde :eek:

kendine bağımlılık arkadaşı mı yapıyorsun sen bakıyım :))
yarın deneyip yazıcam buraya o kadar merak ettim ya :110:

page_1543.jpg

buna benziyor mu ben bundan bir kez aldım deli manyak feci güzel geldi bir daha tövbe almadım. alsam bağımlısı olurum biliyorum :110: sanki tadı bunlara benziyormuş gibi bir his oluştu içimde :eek:
Hayır, aman benim düştüğüm bağımlılığı Allah düşmanıma vermesin (Gerçi düşmanıma versin ) :-)
Bunu denememiştim henüz, bende bunu tadarım

Hayır, aman benim düştüğüm bağımlılığı Allah düşmanıma vermesin (Gerçi düşmanıma versin ) :-)
Bunu denememiştim henüz, bende bunu tadarım

yalnız ben de ne kötü yola sevkeden bir insansam
bu fena bağımlılık yapar hele şu ortadaki tuzlusu var ya off off böyle nasıl güzel tereyağı tadı geliyor tuzla beraber :110:

ya bizde var bundan bikaç tane yedikten sonra tıkanıyorum ben gerisi bayatlayıp atılıyor. sen nasıl bi günde bitirebiliyorsun. :KK17:

Mutluluk çubuğu ahaha. Başlığa bir baktım, ne umdum, ne buldum( bimin mutluluk çubuğu). Ne çubukmuş bee, buralara konu olmuş ama ben bilmiyorum o çubuğun tadını, yarın ilk işim almak olacak:)

X