- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.284
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır konuya girip bakınca çok tatlıHadi canım, başlık bu kadar kötü düşündürüyor mu ya ?!
bumu görüyorum bim de...ya bende de bir tuzsuz ayçiçek çekirdeği yeme alışkanlığı varki sorma..bir oturuşta 1 kiloyu rahat yerim..hele akşam oldumu gece 11 olsada çocuğu gönderir aldırırım..ama çok lezzetli ya..Reklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu (Eki Görüntüle 1463317
Ekşi de neresi, bilmiyorum valla ?!Başlığın ekşi de bile var
Çocuğa yazık, nefsinizin kurbanı olmasın, kocanızı kullanınbumu görüyorum bim de...ya bende de bir tuzsuz ayçiçek çekirdeği yeme alışkanlığı varki sorma..bir oturuşta 1 kiloyu rahat yerim..hele akşam oldumu gece 11 olsada çocuğu gönderir aldırırım..ama çok lezzetli ya..
Bu mutluluk cubugundan cok mutluluk dairesine benziyor:)
Benim mutluluk çubuğum(?) da bu, çok zararlı ama vazgeçemiyorum kendisinden
çocuk dediysem 22 yaşında ..çerezcide yakın zaten..bendeki koca hayatta kalkıp gitmez..Çocuğa yazık, nefsinizin kurbanı olmasın, kocanızı kullanın
Hımçocuk dediysem 22 yaşında ..çerezcide yakın zaten..bendeki koca hayatta kalkıp gitmez..
Tanımadığım insanlar tarafından hatırlanmak ne güzelbime girip bu çubuğu görünce aklıma siz geliyorsunuz :)
Merakınızı giderin, bir defa yiyin :)Of ben unutmuştum bu konuyu
Bir şeyler yazıp yazıp hatırlatıyorsunuz
Çok da merak ediyorum tadını
Merakınızı giderin, bir defa yiyin :)
Hayır, aman benim düştüğüm bağımlılığı Allah düşmanıma vermesin (Gerçi düşmanıma versin )kendine bağımlılık arkadaşı mı yapıyorsun sen bakıyım :))
yarın deneyip yazıcam buraya o kadar merak ettim ya
buna benziyor mu ben bundan bir kez aldım deli manyak feci güzel geldi bir daha tövbe almadım. alsam bağımlısı olurum biliyorum sanki tadı bunlara benziyormuş gibi bir his oluştu içimde
Hayır, aman benim düştüğüm bağımlılığı Allah düşmanıma vermesin (Gerçi düşmanıma versin )
Bunu denememiştim henüz, bende bunu tadarım
Hemen yarın alacam :-(yalnız ben de ne kötü yola sevkeden bir insansam
bu fena bağımlılık yapar hele şu ortadaki tuzlusu var ya off off böyle nasıl güzel tereyağı tadı geliyor tuzla beraber
Ben de anlasam, ne mide varmış bendeya bizde var bundan bikaç tane yedikten sonra tıkanıyorum ben gerisi bayatlayıp atılıyor. sen nasıl bi günde bitirebiliyorsun.