Daha 40 ımdaydım başladım, 8 ay oldu bırakamıyorum, 1 saat yemesem daha kötü oluyor çünkü kendimi başka yiyeceklere veriyorum daha çok kilo alıyorumHahahah guldurdun canım benı :)aslında evet durum komık gıbı gorunsede durumlarımız vahım maalesef.. Ben buna pıs bogazlılık dıyorum. Aslında bundan kurtulmak ıcın bence bır ugras gercekten zevkle ugrasıp aklımıza hıc bıseyın gelmıcegı bır yol bulmak lazım bende su an 27 haftalık hamıleyım ve her gun tatlı cesıtlerınden bır tanesını tuketıyorum. Canımın cok cok ıstedıgınden degıl canım ıstıyor ve hemen yıyorum bosverdım kendımı sankı tatlı yıyerek avunuyorum. 36 bedendım hamıle kalmadan once smdı 38 oldum daha tutmazsam ne olur bılmıyorum...
Bütün diyet yiyeceklerini denedim, hiçbiri onun yerini tutmadıdiyet olanlardan alın ve o şekilde bir süre bastırmaya çalışın
ayy sana inanmıyorum ya bunun ahım şahım tadı da yok bır kere aldım beğenmedim kilo alıyorsan bari değen birşey olsaydı üzüldüm cidden alma birdaha sağlığını bozduğuna değmezReklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu(Eki Görüntüle 1463317
Çok yağlı, eşim 2 tane bile yiyemiyor..Konya gevreği sanırım demi normal susamlı çubuk kraker değil ..
Gerçekten zor bir durum bilemedim ne diyeceğimi,tahmin ettiğim gevrekse benim midemi mahvediyor yazık sağlığınıza
Cips daha kötü :-DBende tün aldım 4-5 aydır almıyordum... O kadar ahım şahım bi tadı yok aslında sen takıntı yapmışsın. Aklına düşünce bir elma ye unut. Evede almamalısın madem bu kadar yiyorsan.
Ben cips hastayım ama haftada 1 2 haftada 1 alıyorum çünkü alsan günde 2 pkt te yerim.