ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

'Mutluluk çubuğu' deyince ben de şaaptım. Neyse şaapılacak şey değilmiş. Ayrılamıyorsanız beraber mutlu mutlu geçinin bence çubuğunuzla. İyi geceler. .

bende çok severim yağlı gevrekten.

insanın yedıkce yiyesi geliyor bu ara bademli kurabıyesıne taktım bimin. arada onuda deneyin. ama cok kılo aldırıyor en azından aksamları yemeyin gunduz yiyınde bır sekılde yakarsınız yedıklerınızı

Bende takmistim ona bi donem
Ozellikle bimin kayısı suyuyla super gidiyo.
Sonra bıktım
Aklıma dusurdun ama ya
Form biskuvilerden al canin isteyince ondan ye bıkıyosun zaten belli bi sure sonra

Bimin elmalı kurabiyesi de çok güzel, siz de onu deneyin. Benim canım tatlı istemiyor, o yüzden yiyemiyorum onları, tuzlu istiyorum daha çok

EVET ARKADAŞLAR, KONUNUN SONUNA YAKLAŞIYORUZ, ÇÜNKÜ ŞU AN 20 ÇUBUK YEMİŞ BULUNMAKTAYIM, SINIRLARI ZORLUYORUM, ÇIKARMAM AN MESELESİ, HAKKINIZI HELAL EDİN, BİTİRİRSEM SİZİN SAYENİZDE, SAĞOLUN VAROLUN VE BİTSE BU BAĞIMLILIK KONUNUN KAPATILMASINI İSTEYECEM, KİMSEYE KÖTÜ ÖRNEK OLMAMAK İÇİN..
NOT : BİRAZ VASİYET GİBİ OLDU

Ozaman 90,100 kg yakında bulursun.bende bikere o çubuğu tıka basa doygunluk hissi verene kadar yemiştim.hem hatta bitene kadar başına geldim gittim yedim.yedikten sonra pişman oldum nerdeyse kusacaktım.hep can sıkıntısından .

Normal kilom 55 idi, şu an sadece 63 kiloyum :)

Normal kilom 55 idi, şu an sadece 63 kiloyum :)
8 kg almışsın azmı ki.bence tut kendini.yoksa ipin ucunu kaçırırsan vermen zor olur.sana diyorum ama az önce bende mutfak da abur cuburlardan attım ağzıma. :) hep sıkıntıdan hep sıkıntıdan :) ama yok tutacağım kendimi.4 kg verdim geri almak istemiyorum dahada vermek istiyorum.bazen ipin ucunu kaçırıyorm sonra pişman oluyorum.bana arada oluyor her zaman değil yeterki morelim düzgün olsun.sıkıntım varsa stresten kendimi mutfakta buluyorum. :)

ama yazik o vucudunuza..
cildiniz mahvolur bu sekilde..

konu başlığındaki çubuklu kısmı okuyuca aklıma neler neler geldi hiç yiyecek olduğunu düşünmemiştim,mutluluk çubuğum tövbe ya

bende de N**** (Siyahi) takıntısı var hergün yemezsem bi yanım eksik kalıyo sanki

Üniversitedeyken biz de bağımlıydık arkadaşlarla,yedikçe yiyesi geliyor insanın deli gibi yiyorduk gece gündüz,artık almamaya çalışıyorum alınca yeniden başlayacak

Bunu nasıl yiyorsunuz ya? :) Gerçekten, hadi çok beğendin, yedin diyelim de insan bir süre sonra bıkar, sıkılır. En kısa zamanda bıkmanız dileğiyle.

Henüz kusmadım, 3 çubuk kaldı ama görmek dahi istemiyorum, şu an tiksintim başlamış durumda, 2 gün geçsin bakalım, canım istemezse bu bağımlılıktan kurtuldum demektir.. İNŞALLAH, İNŞALLAH..

Bence bağımlıyım kurtamayacağım diye düşünme,bırakmak istersen canın sürekli ister üzerine git sürekli sürekli ye bol bol olsun mutlaka bıkarsın,bizim öyle olmuştu,gına getirt kendine

valla biz sözlümle şakalaşırken başka bişeye mutluluk çubuğu dediğimiz için aklım oraya gitti konuya konsantre olamıyorum

o zaman sende mutluluk çubukların aklına gelince bunu düşün belki tiksinirsin

ben de sırf merakımdan gittim aldım. dedim neymiş bu mutluluk çubuğu bi bakayım.
beğenmedim ya çok kuru.
boşver yime sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…