Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza hoşgeldin öyleyseöncelikle merhaba.uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyordum forumu, kendimce akıl alıyor yorumlar yapıyordum fakat başlığa baktıktan sonra konuyu okuyunca gülmekten yerlere yattım artık bende üye olacağım dedim siz çok yaşayın emi hanımlar :)
Sağlıklı birşeyi bile bu kadar yemiyoruzcanım bende de haşlanmış mısır bağımlılığı vardı resmen her dışarı çıktığımda evde eşime söylüyodum lütfen çıkıp yiyelim diye.en son marketten dondurulmuş 5 kilo aldım her gün mikroda haşlayıp soslayıp yiyordum 2 kase. en son ki pakette ağzına kadar doldurdum kaseyi karnım ağrıyana kadar yedim ve bitti. daha da almıcam eve. kilo aldım şiştim rsmen
İnşallah inşallah :)merak etme yakinda tiksinir birakirsin :)
Nefsimi terbiye etmek için oruç tutuyorum ama iftardan sonra nefsim yine terbiyesiz oluyorİçerisinde olan (ki çoğu paketli gıdanın içerisinde vardır bu ) MSG (mono sodyum glutamat) size bağımlılık yaptırıyor olabilir.Yediğinizde doyma hissinizi de ortadan kaldırır bu madde.Almadan önce kriz geldiğinde düşünün milyonlarca insan her istediğini her zaman alıp yiyebiliyor mu?Yani biraz nefs terbiyesi lazım size.
Ben de cips pek sevmem, herkesin kilo arkadaşı farklı demek
hahaha demek ki işin garibi fazla yiyince bir mide bulantısı ne bileyim tiksinme falan da olmuyor ki bendeBen de cips pek sevmem, herkesin kilo arkadaşı farklı demek
herkes başka bişey anlamıştır bencenot başlığı görünce başka bir şey anladım. sapıttım mı ne
herkes başka bişey anlamıştır bence
NOT : Herkes farklı birşey düşünüyor başlığı görüncecips yazınca canım istedi. ama yiyemiyorum. dokunuyor... abuk sabuk bir sürü madde dolu olunca alerji yaptıkları için bıraktım.
sizde mideniz bulanasıya kadar arka arkaya yiyin tiksinir misiniz ki? yada çenen yorulasıya kadar sakız çiğne (gerçi sevmiyorum ben de)
eşim gazoz bağımlısıydı şimdi onun yerine su içiyor.
yerine bir şey bul. ama bağımlılık yapmayan bir şey. elma da olabilir.
not başlığı görünce başka bir şey anladım. sapıttım mı ne
Aynen bende de birşey olmuyor, bünyemiz sağlam galibahahaha demek ki işin garibi fazla yiyince bir mide bulantısı ne bileyim tiksinme falan da olmuyor ki bende