'Aklına geldiğim anlar oluyo mu hiç?' diye mi yazıp yollasam acaba yoksa bişiler yapalım mı falan mı desem nerden girsemm
okudum mesajı ablacım çok teşekkür ederim evet hakikaten düşünmeden içinden ne geliyosa yapmalı insan.Ben hala atsam mı atmasam mı bocalıyorum ama atıcam sonunda bunu da biliyorum.kendimi tanıyorum çünkü.Ama gerçekten öyle yani ben de bazen kızıyorum kendime.O beni saçmasapan şeylerden kişilerden kıskanırdı ben de onu.Hep tartışırdık son zamanlarda özellikle.Düşün facebooktan etkinlik daveti gelirdi niye sana gönderdi filan diye kavga çıkartırdı.Kuzenimden kıskanıyodu.Ben de ona öyle yapıyodum beni üzdüğü için.bir ay boyunca farklı bölgelerde tatil yaptık ailelerimzle o bi ay o kadar güzeldiki.Çünkü her gün onu düşünmekle geçti ve hiç tartışmadık.Ya ben artık koca insanım okulum var etrafımda bir sürü insan var gözümün içine kadar.bugüne kadar bi çok ilişki yaşadım ama bu hakikaten farklıydı o yüzden burdayım bunları yazıyorum.Ve birlikte oldğmz dönemde beni facebooktan farmville daveti gönderenlerden bile kıskanacak derecede seven bi insan bu kadar kısa sürede nasıl unuttu beni buna da şaşırıyorum.ama işte 5 ay oldu malesef gerçek olan bu.Ve seninkinin pişmanlıkları gibi benim de pişmanlıklarım var..Keşke alttan alsaydım fln fln...
seninkinin yazdığı tarzda bişi yazcam ya heralde :) vay be yıllar sonra mı yazdı o bunları? Demekki bu durumların kızı erkeği yokmuş :/
yok bebegm ya biz dost olamayız yani ben beceremem :/ daha çok acı çekerim.Olursak sevgili olmazsak hayatımda tutmamam lazım :/
ahhh ahh ne diyim ki keşke o zaman yapılması gerekenler varsa ertelenmeyip yapılsaymış
aklıma bişey geldi yaa.Bak benim ayın 7sinde filan onun okulunun tarafında bi işim olcak o tarafa gitmem gerekicek konferansımız olcak ben de görevli olcam.Gittiğimde ona msj atsam sizin taraftayım işn yoksa görüşelim mi bişeler yaparız filan gibi bişey mi yapsam 14 15 gün var daha ama geç mi olur ne dersin????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?