canım benim tavsiyelerin için teşekkür ederim kafam o kadar karışık ki anlatamam sana :/ ya bunun erkeği kızı var mı bilmiyorum yani şu anki konumlarımız tam tersi olsaydı yani benim dururmumda o, onun durumunda ben olsaydım da farklı mı düşünürdün onu merak ettim? bide yani evet hep affetmicem deidm ben ona çünkü arkadaş kalamam.Ama her defasında ya o ya ben aradık çoğunlukla ben tabi okumuşsundur eski yazdıklarımı olaylar orda var.Yani artık napıcamı şaşırdım inanki.5 ay oldu karşıma başkaları da çıktı bu sürede ama istemedim yine burdayım işte :/ :)
:)) elbet bigün doğru biri çıkar canım ben inanıyorum.Bak okumuşundur yazıyı o kadar düşünüyorum yazıp yazıp siliyorum ama hala yollamadım.Yollucamı biliorum ama dediğim gibi elbet bigün doğru biri çıkacaktır ya inan
4 aydır ona olan sevgim hiç azalmadı..40 gündür içim içimi yiyor ama aramıyorum çünkü her defasında hayal kırıklığı yaşadım..Tecrübesi olan arkadaşlar yardım edin lütfen sizce arayacakmıdır beni bir süre sonra? geri gelmesi mümkün mü sizce???
Bunu izleyin ben dorduncu kez simdi izliycem. "Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar" . Belki bakis aciniz degisir erkeklere karsi:)
bu fimi bende izledim.kadının erkeğin çokda peşinde koşması taraftarı değilim.yalnız şöyle bir düşüncem var.genel söylüyorum biriyle bir şeyler paylaştınız.sonra ayrıldınız.arada sevgi olan bir ilişkiydi.anlaşamadığınız ve bitti.sonra tekrar başlamasını istiyorsunuz ve o kişiyle görüşme imkanız ve belkide imkanlarınız var.bundan faydalanıp ilişkiyi tekrar başaltma fırsatı bulabilirsiniz.karşı tarafın sevgisi aşk olarakda bitsede.romantik ortamlar falan.çaktırmadan tabiri caizse.bende bir filmden bir diyalog aktarağım.böylelikle ne demek istediğim daha iyi ifade edebileğim.benim çılgın yunan düğünüm diye bir filmdi.hatta erkek arkadaşımla beraber izlemiştik.filmdeki bir kadın bir laf etmişti ve erkek arkadaşım kolumdan dürttüp öğren demişti.evin kızı okumak istiyordu ama babasına söylüyemiyordu.bir gece hıçkırarak ağlarken annesi geliyor.anlattıyor ona.annesi halledeceğim diyor.kızda olmaz annne.babam ben bu evin başı benim diyecek diyor.orada kadın kızın çenesinden tutup kendine çeviriyor ve diyor ki: erkek başsa kadın boyundur.boyunda baştan sonra gelir ama başı istediği yöne çevirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?