ya olmıcak diyo işte yani anlatmıştım ya burda ama cevap da verdi ılımlı da konuştu nebilim ben değer vermediğim birinin mesajına cevap vermem onu dinlemem de.Ve bu adam çıktığmz dönemde beni çok seviyodu bu hale nasl geldi.Ama diyorum ki acaba böyle bir iki ay arayıp sormasam dayanabilirsem hani bi korkuya kapılır mı nebilim ya hep kısır döngü öff :/ bi yandan çabalamadığımı düşünüyorum bi yandan da böyle sessiz kalayım diyorum :/ ama başkasına gitmesinden de korkuyorum yazarım heralde ya yarın falan
40 gün, 1.5 ay bence çok uzun bir süre.. imkansız bir aşk yaşamıyorsanız yani aile, din, vs sorunlar yoksa aranızda, seven insan bu kadar bekleyemez diye düşünüyorum... sık ayrılıp, barışmalar da ilişkiyi malesef tüketiyor, inandırıcılığı kalmıyor... ilk başta 1 hafta, sonra 15 gün, 1 ay derken alışıyor iki tarafta.. hele ki erkekler için bu gel gitler ilişkiden soğutuyor diye düşünüyorum ben..
ablacım çok güzel analiz etmişsin ya aynen öyle yazdıkların çok doğru.Bak bide sana şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Bugüne kadar birlikte oldğum insanlar içinde beni sevdiğine en çok inandığım kişiydi bu.Yani Kavga ediyoduk hep çünkü hep kıskanıyodu deli oluyodu ve ben bazen üzüyodum mesela onu şaka olsun diye böyle ağlıyodu filan ve beni annesi ve kardeşleriyle filan tanıştırmştı nebilim çıkmadan önce de peşimde çok koşmuştu çok güvenmiştim ilk defa belki de oyüzden bu kadar ağır oldu gidişi.Ama dediklerin doğru yani ben de senin gibi düşünüyorum ayrılalı da 5 ay olcak önmzdeki ayın 3ünde :/ daha mesajı atmadım ablacım evet sinema fln da olabilir, ama onun gözünde küçük düşmekten korkuyorum ya hani yapışan biri gibi gözükmek istemiyorum öyle olmaz dimi :/ beklemek midir doğrusu diyosun sen bütün konuyu okuduktan sonra?
bekleme diyorsun yani anladım tamam rahat bi anımda atıcam mesaj :/ 7 ay he vay be anlatsana nasıl barıştınız 7 ay içinde hiç konuştunuz mu bizimkine benzer şeyler filan oldu mu filan :)
evet ama çok aykırı onlar ya nebilim kıyas yapılamaz gibi.bide benimki gibi bi dengesiz var mıdır bilemicem yanii :)))
ben de neye pişmanım biliomusun ayrıldığmz ilk zamanlar bişi yapmadımsürekli ayrılıp barışıyoduk ben de bıkmıştım zaten sadece msj fln çekmiştim tutup kolundan konuşmadım gidip sarılmadım bu hep uktedir içimde keşke yapsaydım diyorum bu hale gelmezdik belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?