• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Arkadaşlar yardım!! 2 aylık oğlumda su fıtığı(hidrosel) varmış :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
inş. amelıyata gerek kalamdan bu konuyu kapatrsnz cnm, üzülyo ınsan en ufacıgı bıle olsa ama Allahım dermansız dert vermesın bebıslerımıze, Allahımm korusun meleklerımızı....

pazartesi kontrole götürcem eymeni inşallah inmiştir biraz, bana hiç inmiş gibi gelmio ama :(

pazartesi kontrole götürcem eymeni inşallah inmiştir biraz, bana hiç inmiş gibi gelmio ama :(
canım ben hiç endişe etmiyorum sen de etme bence, 1 yıla kadar vaktimiz var..hem ben niye o şişliği aradığım halde bulamıyorum yaaaa

çok şükür eymen 9 ayı devirdi şişlik te yok denecek kadar azaldı sanırım dr ler doğru söylüyor :))) 1 yaşında hiçbişi kalmicak inşallah

Merhabalar,

Konunuz, içeriği nedeniyle taşınmıştır...Paylaşımınıza bu bölümden devam edebilirsiniz..

Back