Çocuk Hastalıkları Arkadaşlar yardım!! 2 aylık oğlumda su fıtığı(hidrosel) varmış :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ndk

pamuk oğlum EYMENimm :))
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
4.677
1
116
39
İstanbul
2. ay aşısında gittiğimiz doktor muayene ederken su fıtığı var dedi, biraz takip edicez geçmezse ameliyat dedi..

çok üzüldümm canım çok sıkkın:gitme:
bu durumu yaşayan oldumuu? geçmezse ameliyatı zormudurr? geçirmek için yapabileceğim bişeyler yokmuu?? yardımlarınızı bekliyorumm:gitme:

canım geçmiş olsun ben bu olayı deryal baykalın proğramında duymuştum derya baykalında oğlu bebekken fıtık ameliyatı olmuş şimdi gayet sağlıklıymış inş. senin bebeğinde en kısa sürede iyileşir:)

gecmiş olsun canım
su fıtığı nedir ilk defa duyuyorum

inşallah yaa

ama bu normal fıtıktan farklı oluyomuşş, çocuklarda karın içindeki suyun torbalara inerek burada şişlik oluşturmasına su fıtığı veya tıp dilinde “hidrosel”denirmiş

geçmiş olsun canım.
geçer belki kendi kendine sıkma canını şimdiden..

Ndkcım geçmiş olsun canım. ınşallah biran önce iyileşir ve ameliyata gerek kalmaz...

Canım benim yeğenim de fıtık ameliyatı oldu bebekken. 8. aya kadar beklediler geçmeyince ameliyat ettiler. Korkma canım çok basit bir ameliyat. Hemen iyileşmişti yeğenim. Sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadık.

cnm ya çok üzüldüm..ama sıkma canını..geçecektir allahın izniyle....

ndk selam, bugün doktorumuz bize de su fıtığı var dedi, ama hiç öyle geçmezse ameliyat falan demedi, kendi kendine geçecek haberiniz olsun diye söylüyorum dedi, seninki biraz yangına vermiş ortalığı...

ndk selam, bugün doktorumuz bize de su fıtığı var dedi, ama hiç öyle geçmezse ameliyat falan demedi, kendi kendine geçecek haberiniz olsun diye söylüyorum dedi, seninki biraz yangına vermiş ortalığı...

yaa sana damı dediiii geçermi dediii
ya bana geçmezse amaliyat dediii, acaba bizimki daha mı ileriydiki??

kendi kendine geçermiymiş geneldee?
sende baktığında şişliği anlıyomusun?

yok ben anlamıyorum birazdan benimki uyanınca bakıcami ama doktoru anlamadınız mı hiç bu şişliği dedi...demek belli.biraz önce bi sitede okudum çoğu kendi kendine geçer çok azı kasık fıtığına çevirir o da çok basit bir ameliyata bakar diyor, ben üzülmedim be ndk belki doktorun sakinliiğinden, sen de takma boşver Allah daha büyük sıkıntılardan korusun...

kıs geçmiş olsun nerden çıktı demedin dün?? su fıtığımı başka bişiymi bilmem ama bizim ekim annelerinden naz06 war..o da fıtık için gün alıcaktı dün..bi onla konuş istersen..

ndk & krizalit geçmiş olsun çook.. bir an önce iyileşir inşallah bebişleriniz..

ndk & krizalit geçmiş olsun canlarım teknoloji gelişti korkmayın allah büyük dertler vermesin rabbim korur onları düzelir belki gerek bile kalmaz

Kizlar gecmis olsun bi ilk defa duydugum bisi daha cikti nasil anlamis doktor asiya gidince ?Insallah ameliyata gerek kalmaz ya.Tr de de ne olsa hemen ameliyat alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…