- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi Elif_esmeray
-
aynen! yorumları okuyunca resmen şok oldum.Arapca Ingilizce, Farsca, bilimum dilde hepimizin ismi ve Kürtçe diye, bir ismi küçük görüyoruz, ilginç! Oysa gerçekten "Türkçe" ismi olan azdir..
Ben Şilan ismini sevmiyorum ama Kürtçe oldugu icin degil hosuma gitmiyor, yukarida bir arkadas demis Zilan cok daha güzel bence..
Güzel değil bence tabii sizin kararınızMerhaba arkadaslar,
2 hafta sonra yigenim dogacak ve hepimiz ona Şilan ismini yakistirdik yani ismini Şilan koymak istiyoruz sizce guzelmi?
Anlami: Yaban gülü, dag cicegi (kus burnu)
Ve biz hollandada yasiyoruz soyle birsey var, burda Silan bir camasir suyu markasi yani S ile Ş ile degil, ama Silan ve Şilan benziyor tabi. Sizce bu sorun olurmu? Yani bilmiyorum nediyorsunuz arkadaslar guzel bir isim mi sizce?
Ve biz hollandada yasiyoruz soyle birsey var, burda Silan bir camasir suyu markasi yani S ile Ş ile degil, ama Silan ve Şilan benziyor tabi. Sizce bu sorun olurmu?
Siz bilirsiniz ama bence hoş değil.Merhaba arkadaslar,
2 hafta sonra yigenim dogacak ve hepimiz ona Şilan ismini yakistirdik yani ismini Şilan koymak istiyoruz sizce guzelmi?
Anlami: Yaban gülü, dag cicegi (kus burnu)
Ve biz hollandada yasiyoruz soyle birsey var, burda Silan bir camasir suyu markasi yani S ile Ş ile degil, ama Silan ve Şilan benziyor tabi. Sizce bu sorun olurmu? Yani bilmiyorum nediyorsunuz arkadaslar guzel bir isim mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?