- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
- Konu Sahibi Elif_esmeray
-
Kebapçı ismi gibi... Yani hani böyle lokanta falan gibi ne bileyim. Yine de siz bilirsiniz tabi. Ha bir de Yılanı çağrıştırıyor sesleri.Merhaba arkadaslar,
2 hafta sonra yigenim dogacak ve hepimiz ona Şilan ismini yakistirdik yani ismini Şilan koymak istiyoruz sizce guzelmi?
Anlami: Yaban gülü, dag cicegi (kus burnu)
Ve biz hollandada yasiyoruz soyle birsey var, burda Silan bir camasir suyu markasi yani S ile Ş ile degil, ama Silan ve Şilan benziyor tabi. Sizce bu sorun olurmu? Yani bilmiyorum nediyorsunuz arkadaslar guzel bir isim mi sizce?
Evet silan yumusatici :)Merhaba arkadaslar,
2 hafta sonra yigenim dogacak ve hepimiz ona Şilan ismini yakistirdik yani ismini Şilan koymak istiyoruz sizce guzelmi?
Ve biz hollandada yasiyoruz soyle birsey var, burda Silan bir camasir suyu markasi yani S ile Ş ile degil, ama Silan ve Şilan benziyor tabi. Sizce bu sorun olurmu? Yani bilmiyorum nediyorsunuz arkadaslar guzel bir isim mi sizce?
Peki siz nerde yasiyorsunuz ve isminiz ne? Sikinti yasadiginiza goreEvet silan yumusatici :)
bence bulundugunuz ulkeye uygun isim kullanin cok buyuk sknti oluyo kendimden biliyorum :)
Bende aynen oyle dusunuyorum.. Yani kürt ismi ise nolacak?Kürtçülüğü çağrıştırıyormuş... İnsanların kendi anadilinden isim koymak istemeleri kadar normal bir şey yok.
Yorumların hemen hepsi olumsuz, beğenilmeyebilir tabi ki tercih meselesidir ama "berbat ötesi, yılana benziyor" vs. kesinlikle kürt ismi olduğundan bu denli katı yorumların yapıldığını düşünüyorum.
Bence de gayet söylenmesi güzel bir isim.
Kürtçülüğü çağrıştırıyormuş... İnsanların kendi anadilinden isim koymak istemeleri kadar normal bir şey yok.
Yorumların hemen hepsi olumsuz, beğenilmeyebilir tabi ki tercih meselesidir ama "berbat ötesi, yılana benziyor" vs. kesinlikle kürt ismi olduğundan bu denli katı yorumların yapıldığını düşünüyorum.
Bence de gayet söylenmesi güzel bir isim.
Merhaba arkadaslar,
Hollanda alfabesinde Ş harfi var mı? Madem orada yaşıyorsunuz Bebek için zorluk olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?