- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yapılan hüzmetçilik değil yalnız. Bu gözle bakılırsa ohooo. Yanlışçalışmayan kadınlara da yardım etmeli yetiştiremediğinde eş kişisi ha yok derse o zaman kadın tutsun parasını verip hizmetçi değiliz eşiz eş
Tabi bir idealler dünyası var her şeyin pembe ve tatlı olduğu bir de gerçek dünya var. O gerçek dünyada da erkeklerin çok büyük yüzdesi ev işi yapmaz yapmak istese bile eline yüzüne bulaştırır.Hanimlar su konudaki fikrinizi gercekten merak ediyorum.
Bugun kiz arkadaslarimla bu konu hakkinda konustuk ve sasirdim acikcasi.
Eskiden kadinlar calisma hayatina gunumuzdeki kadar dahil olmadigi icin evde her ise kosturuyorlardi.
Evin temizligi, camasiri,yemegi kadinin gorevi gibi algilanmisti.
Simdi biz kadinlar hem calisiyoruz hem de evimizle ilgileniyoruz. Madem bu hayati ortak yasiyoruz madem artik bizler de erkekler kadar hatta onlardan fazla calisiyoruz evdeki is yukunu de paylasmamiz gerekmez mi ? En azindan bir kismini yapabilmeleri bu ortak hayatin getirisi degil midir sizce ?
Bugun cok guzel kariyeri olan arkadasim, kim ne derse desin evdeki isler kadinin isidir,erkek anlamaz, erkekten bu isleri paylasmayi bekleyenleri ben anlamiyorum. Esim yardim etse de istemem dedi. Digerleri de katildi.
Anlamadim ben mi tuhafim?
Ya da bazi kadinlar eslerinin yardim etmeyisini,paylasmayisini bu kaliplarla mi ortmeye calisiyor ?
Sizler ne dusunuyorsunuz, bu yolda ortak bi yasanti varsa nicin ev isleri kadinin ? Bizler de calisiyoruz
"Gorev" kelimesi artik bu zamanda haddini asmiyor mu bu anlamda ?
Şu anda bazı sebeplerden ücretsiz izindeyim. Minik işi kolay bir evim var. Eşim çalışıyor ve orta ayarda yorucu bir işi var. Buna ragmen gelir temizlige, sofra kurup kaldirmaya, cocukla ilgili herseye ( konu cocuk oldugunda benden cok) dahil olur. 1 kere bile su senin görevin bu benim görevim muhabbeti geçmedi aramizda. Ben çalışırken hiç afra tafra yapmadım. Girdim başladım o da iyi hissediyorsa geldi ucundan tuttu. Bazen hiç yapmadı, bazen yalnız başına herşeyi yaptı. Arkadaşım artık şu kadın erkek kavgasından vazgecelim mi? Kadın ve erkeği birbirine düşman eden, sidik yarışına sokan, güç savaşı yaptıran bir zihniyet var. Sonuc? Huzursuzluk. Şimdi şu benim bu senin görevin konusuna girince demeyecek mi çalışan taraf çalışmayan tarafa ' ben disarda çalışıyorum eve karismam'. ?Şu tartışmaları geçelim artık. Gönlü güzel, merhametli adamlar bulun, gönlü güzel merhametli kadınlar olun. Ego savaşı yaparak bir evlilik sürdürülemez.
Hanimlar su konudaki fikrinizi gercekten merak ediyorum.
Bugun kiz arkadaslarimla bu konu hakkinda konustuk ve sasirdim acikcasi.
Eskiden kadinlar calisma hayatina gunumuzdeki kadar dahil olmadigi icin evde her ise kosturuyorlardi.
Evin temizligi, camasiri,yemegi kadinin gorevi gibi algilanmisti.
Simdi biz kadinlar hem calisiyoruz hem de evimizle ilgileniyoruz. Madem bu hayati ortak yasiyoruz madem artik bizler de erkekler kadar hatta onlardan fazla calisiyoruz evdeki is yukunu de paylasmamiz gerekmez mi ? En azindan bir kismini yapabilmeleri bu ortak hayatin getirisi degil midir sizce ?
Bugun cok guzel kariyeri olan arkadasim, kim ne derse desin evdeki isler kadinin isidir,erkek anlamaz, erkekten bu isleri paylasmayi bekleyenleri ben anlamiyorum. Esim yardim etse de istemem dedi. Digerleri de katildi.
Anlamadim ben mi tuhafim?
Ya da bazi kadinlar eslerinin yardim etmeyisini,paylasmayisini bu kaliplarla mi ortmeye calisiyor ?
Sizler ne dusunuyorsunuz, bu yolda ortak bi yasanti varsa nicin ev isleri kadinin ? Bizler de calisiyoruz
"Gorev" kelimesi artik bu zamanda haddini asmiyor mu bu anlamda ?