- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi minnosumbenim
oh ne ala! utanır insan. nice erkek aileleri var durumu olmasa bile borca giriyor evlenirken evladına destek olmak için. hele durumu da iyiyse kim kendine laf söyletmek ister ki? ama bunlar başka insan türü, bizim anlamamız mümkün değil. hadi düğün öncesi maddi manevi hiç birşeylerini görmedik, bari şimdi düşsünler yakamızdan, huzur versinler. üzülmeyin ama bu bizim değersiz olduğumuzu göstermiyor, onların ne kadar utanmaz olduğunu gösteriyor.
ne öncesinde ne sonrasında yardım beklemiyorum ama en çok sinir olduğum herşeyi kendileri yapmış gibi 4 4lük düğün yaptık diyip ortalıkta gezmeleri birde sürekli birşeyler istemeleri. gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz ama ne yazıkki asalak gibiler. dediğim gibi eşim evlenmeden önce bunlara durmadan para yağdırıyormuş şimdi o kesildi ya karın ağrıları o yolabilseler rahatlıcaklar deli oluyorum bu tarz insanlara. onların gözündeki değerim zerre kadar umrumda değil ama eşim bana onlara davrandığı gibi davranmıyor bide kv gelir benim oğlum yedirir içirir gezdirir hiçbirşeyine aldığına verdiğine karışmaz diyor. evet onlara öyle ama bana değil. ablasına 170 tl lık çanta alınır hediye ben beğenirim 90tl çok pahalı der. söyleyincede ona bir kere alınıyor der. adam benim beğendiğim saati gitti ablasına hediye aldı düşünün yani alma ihtimalim ortadan kalktı aynı saati takacak deiliz ya. offf anlat anlat bitmez yine elim ayaım uyuştu nasıl başedicez bilmiyorum