- Konu Sahibi minnosumbenim
bende 6 aylık evliyimm ama 7 yıldır flört ediyoruz ailesini anlattığı kadar tanıyodum hiç de ii anlatmazdı özellliklede annesini büyük büyük ablasını tanırdım bi tek . içlerine girmeyince hiç bişey anlaşılmıyo zaten
bu arada giremedim kaç zamndır konuştum eşimle bakarız dedi neye bakıyosun pardın dedim eline kaç kuruş kalıyoki bakıyosun dedimmm sakın bizim k kartını kullanmaya kalkmasınlar biz alamayız dedim sessiz sessiz söyleniyodu kafamı çevirdim yüzüne baktım hemen sustu :)) böyle kapandı konu du bakalım nolcak :)
bizimkinin kardeşlerinin de her zamanki açıkgözlüğü. "sizin kartı kullanalım sizinkinin limiti yüksek", ya da işte "siz yakınsınız gidip falanı ödeyin de bölüşelim sonra". ödediği yanına kalır eşimin. bekarken de hep böyle böyle tırtıklamışlar, ama şimdi ev geçindiriyoruz, dünya kadar borcumuz var, ancak yetiyor ikimizin kazandığı. o yüzden benim eşim mecburen hayır demeye başladı onlara. parası olsa yine yerler ama elinden, eminim. iyi madem hem kesin tavrını belli etmişsin, hem de tartışma çıkmamış. umarım böylece kapanır bu bulaşık makinesi olayı. görümceler arkandan iş çevirmesinler de :S