• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sizce salak yerine mi konuluyorum ??

siz konu açıldıkça biz anneme makine parasını verdik.anneler günü hediyesi yerine geçer.o onunla alacaktı siz isterseniz yine aranızda para toplayıp başka bir şey alın dersiniz.hem de KV nin yanında

Heh iste aynen boyle de yapabilirsiniz bence de.sebatiye hanim guzel soylemis.5 aylik evlisiniz bastan slkl tutun bu iliskilerdeki tutumunuzu.

neden verdi bende bilmiyorum kv çok çok aşırı derecede paragöz birisidir yemez saklar o derece bilmiyorum büyük ihtimalle benim o para ben verdim bütün avukat borçlarını dedi eşimde gidip ona verdi hiç istemedim zaten o parayı ne bilim iki tarafta suçluydu kan parası deil karşı taraf bizim masrafımızı ödememişti sigortası yoktu mahkeme ona karşılık 3 4 milyarlık borc için 12 milyarlık tazminat davası actı kazandı . karşı tarafın suçu biraz daha fazlaydı karşılıklı masraflar ödenecekti o ödemedi o yüzden tazminat açıldı.

arkadaslar az çok tanıyanlar vardır beni bi kaç kez konu açmıştım fazla yorum yazmasam da sürekli takipteyim günlük okurum aynı fikirde olduğum yorumları beğenirim insan deşarj oluyo akıl alıyo ii ki var k k :)

şöyle bi durum var 5 aylık evliyim daha onu söyleyim eşimin evlenmeden önce bi mahkemesi vardı trafik kazasından dolayı 12 milyarlık tazminat davası açıldı bu arada avukat ücreti mahkeme harcı derken 4 5 milyara yakın para harcamışlar annesi vermiş yani . Evlendikten sonra mahkeme sonuçlandı 12 milyarı eşim götürdü annesine teslim etti hiç ses etmedim zaten istemiyodum o parayı. Biz nikahtan sonra eşimle kredi çekip ev aldık tamamen kendi imkanlarımızla ödüyoruz eşim düğün zamanı keşke para gelseydi krediye yatırırdık filn dedi ama parayı alınca hiç o mevzular açılmadı bende dediğim gibi ses çıkarmadım.

Kv parayı aldı sakın kp söyleme dedi benden alır harcar dedi tmm dedim. Parayla altın yaptı zaten düğünden öyle pek bi borç kalmadı hatta hiç kalmadı borçları yoktu bi mobilya borcu var o da umrunda deil kimsenin kv için pek bi kirli çıkı derler lakabı öyleymiş akrabalarından öğrendim. Neyse gelelim mevzuya bulaşık makinası almak isteyip duruyodu para gelince alıyım diyodu para geldi bende anne şimdi kış mevsimi beyaz eşyalar ucuz al makinanı dedim tmm alcam diyip duruyodu. Ne olduysa almadı paraları altın yapıp kasasına koydu şimdi görümcelerim var her gittiğimde mutfakta bana bulaşık makinasını anneler gününde alcaz tmm mı adam başı 200 300 koyup alcaz diyolar hiç oralı olmuyorum ikiside( görümcelerim ) kv delerine hediye filn almıyolar uzakta die benimde annem var ona 200 lira verceksek benim annemede o kadar bişey almam lazım yoksa zoruma gider eşim bilmiyo daha konuyu ama ben salak yerine konulmuş hissediyorum bu kadar borcun içinde ayıramam ki o kadar para. Kv duyuyo bunları hiç sesi çıkmıyo alın der gibi yani .

Ve birde mobilyaların borcu var daha galiba onu da eşimle bana ödetmeyi düşünüyolar çünkü hiç oralı deiller ne zamn sorsam eşim konuyu geçiştiriyo ne zamn ödenecek dersem acelesii yok onun diyip duruyo ben bu kadar borcun içindeyken ödeyemem simdilik susuyorum ama kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum sizcede öyle mi ??

hiçte 200 verip almam o hediyeyi görümcelerime de derdim bizim okadar durumumuz yok eşimle uygun fiyata bişeyler alıcaz sonuçta benm annemede alıcaz diye:)

bence de bir daha konu açılırsa hazır cevaplıkla ya mahkeme parasını verdik dersin yada ben hediye aldım dersin. alır uygun birşey götürürsün. ben hiç öyle hazır cevap olup laf oturtmayı beceremezdim ama sonra için içini yiyor. bunlar utanmıyor ki, bugün bu konu yarın başka konu sürekli sana birşey dayatmaya çalışırlar. ben gülerek veriyorum gerekli cevabı artık, sen de paranı tırtıklatma güzel kardeşim.

bence de bir daha konu açılırsa hazır cevaplıkla ya mahkeme parasını verdik dersin yada ben hediye aldım dersin. alır uygun birşey götürürsün. ben hiç öyle hazır cevap olup laf oturtmayı beceremezdim ama sonra için içini yiyor. bunlar utanmıyor ki, bugün bu konu yarın başka konu sürekli sana birşey dayatmaya çalışırlar. ben gülerek veriyorum gerekli cevabı artık, sen de paranı tırtıklatma güzel kardeşim.

peki sizce eşimle konuşmalımıyım bu konuyu ablası benden önce konuşursa o tmm der die korkuyorummm çünkü eşim hayır diyemiyo

arkadaslar yanlış anlaşıldı galiba 12 milyarı biz ödemedik .eşim mahkemeyi kazandı 12 milyar kazandı yani onu götürüp annesine verdi anneside altın yapıp koydu bi köşeye sakın kp söyleme dedi bana

Niye verdiniz paranin hepsini anlamadım. Annesi 4 5 bin harcamışsa siz neden 12 bin verdiniz ki. Vallaha iyilik yapmazsan kötülük yapamaz kimse sana. Bak simdi sen boyle bi iyilik yapmasaydın onlar sana bu uyanıklığı yapıp seni sınır edebilir miydi? Tabi ki hayır. Siz ona 12 bin vermeseydiniz gorumcelerinin söyledikleri normal olabilirdi ama bi durumda bunu söylemeleri acik gozlulugun dik alası.
Sakın hediye işine karışma. Git öylesine bi hediye al yada çiçek hatta hic almasanda olur onlarda sana almamış ne de olsa. Sadece kutla yeter, gorumcelerinde ne istiyolarsa alsınlar annelerine

peki sizce eşimle konuşmalımıyım bu konuyu ablası benden önce konuşursa o tmm der die korkuyorummm çünkü eşim hayır diyemiyo

Once sen konus. Boyle boyle zaten borcumuz harcımız var zaten annenlerde mobilya borcuna hic orali olmuyolar bide üstelik 12 bin verdik annene nolur açılmayalım askım uygun bi hediye alıp götürelim once kendi bütçemizi düşünelim cok lazımsa annen o paradan alırdı bosuna kendimizi zora sokmayalım de. Guzellikle anlat boyle tatlı dille

Son düzenleme:

işte az önce düşündüğüm şey. bizde öyle oluyor, ben hayır dersem kv veya görümce eşimden ister. o da sinirlense bile verir çoğu zaman. ben onlar söylemeden önce eşime söylesem bile birşey fark etmiyor canım. artık direkt para isterlerse vermiyor ama böyle hediyeye katılma durumlarında laf söyletmez, öder. birkaç kez tartıştık bu yüzden ama ben bu insanlar yüzünden tartışmak istemiyorum. sen de onlardan önce eşinle konuşursan benim eşim gibi ailesi söz konusu olunca illa onları koruyabilir. geçen gün eşim "babamın doğum günü, ona şu hediyeyi alayım mı ne dersin?" dedi. ben de "canım ailende hiç kimse senin doğum gününü düşünmüyor, sen de hiçbirşey alma bence" dedim. o da "canım babamın huyu bu, doğum günü hediye falan bilmez" dedi. neticesinde eşim o hediyeyi aldı. ben de ses etmedim, o kadar sıkımız borcumuz var, tek kuruş birşeylerini görmedik, eşim yine ailesini düşünür ama ben de bu insanlar yüzünden kavga etmek huzursuz olmak istemiyorum. illa kullandırtacaksa kendini kullandırtsın diyorum, benden hiçbirşey alamazlar ama bu saatten sonra.

gorumceler deyınce tam sayı nedır. mesela toplam 4 kardeslerse kampanyalılardan tek programlı arıston falan bulursunuz 500 e 125 er lıra duser. kalkıpta uzay cagının makınesı gıbı bısey bakmasınlar. burda amac senı test etmek bence.

Allah alllah avukat parasını neyse verseydiniz canım yaa
Ne gerek var hepsini eline saymaya.
Hem borcunuz var biliyor.
Eşin gerisini bankaya kredi için yatırıcam deseydi.
Biz yiyemedik al sen ye olmuşş
Daha da üstüne makina istiyor pessss
Mobilya parasının lafını ettirmeyi o zaman.
Siz kendiniz söyleyin görümceye baştan, eşinize bırakmayın.
Erkekler gerçekten hayır diyemiyorlar ailelerini ama siz bu kadar
İyiniyetli davranırsanız çokkk suistimal ederler sizi canım. :31:

Son düzenleme:
cnm eşne sole kardeşlerin bu sekıl dusunuyto de senın annene ne kadarlık alırsak bnmkıınede o kadr alcas de eee her ikisinede o kadar para weremııcene gre kndı annesınede alamııcak sende grumcelerne eşim almak istemiyo der sıyrılırsın

gorumceler deyınce tam sayı nedır. mesela toplam 4 kardeslerse kampanyalılardan tek programlı arıston falan bulursunuz 500 e 125 er lıra duser. kalkıpta uzay cagının makınesı gıbı bısey bakmasınlar. burda amac senı test etmek bence.

2 görümce var bi de eşim çok zoruma gidiyo zaten eşimin bütün maaşı krediye gidiyo benim maaşımla da evimizin ihtiyaçları kredi kartına dügünden kalan taksitler var hala aidat eve harçlık derken bişi kalmıyo üstelik bi de binaya yalıtım için para toplanacak eşim herşeyi gördüğü halde haklısın demez bana derki sen annemi sevimyosun o yüzden almazsın der ama yinede konuşcam şimdiden önlemimi almam lazım ...

parayı niye verdik vaalhi hiç bilmiyorummm dediğim gibi kesin kv o para benim diyine eşim bişey diyemedi gelin görmede bana hediyeler birde 1 altın 200 lirada pra getiren olmuştu kv onu istemişti benden hala zoruma gider bunlar.. eşim de annem böyle bi çirkef birisi işte napıyım demişti kesin öyle bişey yapmıştır. eşim bana parayı aldım anneme verdim dedi o kadar hiç tartışmadım bile.

kesinlikle katılmak zorunda değilsin canım. görümcelerin istediğini alsın, zaten onlar biraz duyarlı olsaydı seni buna mecbur bırakmazlardı. bütçem şuanda uygun değil de, tavrını koy. 12 milyar vermişsiniz daha ne!!

o sana doğum günün kutu olsun bile dememiş sen neden anneler gününü kutluyorsunki...

bende kvdeme hediye üstüne hediye aldım anneler günü ıvırdı zıvırdı kendisi bana iyiki doğdun bile demeyince bide anneler gününe aldığım hediyeyi bile beğenmeyip, gerek yoktu anneler anneler gününde hatırlanmamalı tek deyince, akıllandım. bir Saf biz gelinleriz zaten. Şimdi bende aynıyım, Ne anneler günü ne başka bir şey hiç bir şeyleri umurumda değil...

Resmen kendilerini akıllı sanıyorlar. eşine söylemeden uygun bir dille durumum müsait degil deyin. eger sonradan eşin öğrenirse de ben bizi düşündüm borçlar var falan ne düşündüysen söylersin.

Ve canım yanlış anlama ama kesinlikle salak yerine konuluyorsunuz bu şartlar altında. :ssz:

hiç sorma içim içimi yiyo kesin bu akşam konuşmak istiyorum ama tartışacaz die çok korkuyorum cünkü her seferinde cadı olan haksız olan bnmmm aşkam konuşcamm bakalım yarın yazarım size cnmm

2 görümce var bi de eşim çok zoruma gidiyo zaten eşimin bütün maaşı krediye gidiyo benim maaşımla da evimizin ihtiyaçları kredi kartına dügünden kalan taksitler var hala aidat eve harçlık derken bişi kalmıyo üstelik bi de binaya yalıtım için para toplanacak eşim herşeyi gördüğü halde haklısın demez bana derki sen annemi sevimyosun o yüzden almazsın der ama yinede konuşcam şimdiden önlemimi almam lazım ...

parayı niye verdik vaalhi hiç bilmiyorummm dediğim gibi kesin kv o para benim diyine eşim bişey diyemedi gelin görmede bana hediyeler birde 1 altın 200 lirada pra getiren olmuştu kv onu istemişti benden hala zoruma gider bunlar.. eşim de annem böyle bi çirkef birisi işte napıyım demişti kesin öyle bişey yapmıştır. eşim bana parayı aldım anneme verdim dedi o kadar hiç tartışmadım bile.

anladım canım da bende senın dusundugunu dusundum. sımdı esın dıyecek sen annemı sevmıyosun ıstemıyosun vs. huzurunuz kacacak. ınatlasmadan hayatım falan dıye baslayıp kızkardeslerın boyle dedıler de keske ımkanımız olsa da makınesını sadece bız alsak ama sımdı annene 300 lıra katsam kendı annemde var bu kadar borcun ıcınde bana hıc dogru gelmıyor falan dıyebılırsın. emın ol cıkısırsan (kı senın esın annecı gıbı gorunuyor ) hıcbır sey kazanamazsın. yavas yavas. kendının ıyı nıyetlı oldugunu ısleyeceksın kı zamanla senı savunmaya gecsın

Yok artık neden verdiniz ki.
Kdın ne istese çıkarıp veriyorsunuz.
Bu ne böyle deli dumrul gibi
Dur demenin vakti gelmedi mi.
Bunca sıkıntı borç varken o istif yapacak.

Gorumceler kendi baslarina karari almis, size de kabul ettirmeye calisiyorlar

sadece kayinvalide degil
gorumceler de uyanik,
kendi paylarina dusecek miktari azaltma pesindeler

Ben olsam katilmazdim
kimse bana zorla hediye aldiracak degil ya ,
hem de bu kadar borc icindeyken ,
butceme uygun hediye alirdim
verirken de az oldu anne kusura bakma malum durumumuzu biliyorsun diyip bir sonraki anneler gunundeki planin onune gecerdim :)

Back