- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi minnosumbenim
aynı benim eşim ailesi hakkında bi kelime çıksın agzımdan hemen yüzü değişir hemen bi gard alır kendince neden böyle gerçekleri görmüyolar anlamıyorum ki nasıl baş edeceğiz vallahi ben önceden aman ben kötü olmayım eşim söylesin die her olayda beklyip susuyodum baktım eşimin hiç konuşup söyleyeceği yok haksız olan benim artık ondan bişey beklemiyorum artık kendi işimi kendim halletcem varsın adım kötü geliin olsun
evet en güzeli kendin halletmek çünkü eşine söyleyince eşin kötü biliyor seni onlara söylemek lazım onlar kötü bilirse bilsin. gerçi emin ol bu son olmayacak. ben düşünüyorum bide mazallah para falan artırsak ilerde çocuk için birikim bile yapamayız eşim direk götürüp ailesine verir. malesef onlar yapsalarda eşlerimizin gözüne batmıyor. eşim görümcemden borç istemiş veremem bende sıkışığım demiş eşimde gavur gibi biliyor para olduğunu ama öyleyken toz kondurmuyor doğrudur diyip geçiyor. öl desen ölür onlar için ablası benden küçük ama benim hiçbir sözüme itibar etmez aynı şeyi ablası dese hemen takdir eder. kanun ablasının söylediği. ben yırtayım kendimi. ama gerçekten çok gücüne gidiyor insanın bazen diyorum ben neyim bu evde diye. çalış çabala para getir. beyimin eline say kendine hiçbirşey alama bütün sıkıntıyı sen çek anası babası sürekli istesin onlara alınsın. biyere götürdülermi şunu giy bunu giy demeyi biliyorlar. birkeresinde bir düğüne kotla gittim ama çok şıktım herkesde hayran oldu. ki o zaman arabamızda yoktu eşim maç izleyecei için erken dönücektik ve otobüsle dönücektik o yüzden pantolon giydim. kv bana düğünde yapmadığını bırakmadı nie elbise giymemişim. düğünde giyilcek ekbisem yok bir ikincisi otobüse nasıl binicem o elbiseyle. sonra dedim hadi yine alayım internette indirimden ki tanesi 29 tl çok komik bi rakam elbise aldım. eşim demediğini bırakmadı sıkışığız ne elbisesi diye bende öylemi ii dedim iade ettim. şimdi inadıma her düğüne kotla gidicem. doğum günümde bir elbise almışlar yemin ediyorum koca kadın giymez. aldıkları mağzada koca kadın mağzası kendi alışveriş yaptığı mağza. eşimde beğenmedi ama sesini bile çıkarmadı. şimdi gittiğim yere inadıma o elbiseyle gidicem rezil olsunlar. masus yapar gibi. daha bir sürü şey var eminim seninde öyledir hani yazsak koca kitap olur
Son düzenleme: