E ela Ziyaretçi 6 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #41 arkadaşlar iktisada girişten yay esnekiğini kaç çıkardınız çok merak ediyorum.
H _hayat_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2009 11 0 86 40 Trabzon 6 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #42 1.sınıftayım sınavlarım iyiydi mat. hariç sonuçlar nezaman açıklanacak bilen varmı???varsa yazsın lütfennnn
1.sınıftayım sınavlarım iyiydi mat. hariç sonuçlar nezaman açıklanacak bilen varmı???varsa yazsın lütfennnn
Larina CarpediEm Daha NE DİYEM:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.467 58 683 İzmir 7 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #43 sonuçlar nisanın son haftası kesin belli oluo her yıl..bende işletme 3deyim.. şimdi kontrol ettim notlarım 70 civarı.ayrıca geçmiş yıl sorularına benzeyen soru bile yoktu. çok zorlamışlar bu sene.şimdiden finallere başlamak lazım..
sonuçlar nisanın son haftası kesin belli oluo her yıl..bende işletme 3deyim.. şimdi kontrol ettim notlarım 70 civarı.ayrıca geçmiş yıl sorularına benzeyen soru bile yoktu. çok zorlamışlar bu sene.şimdiden finallere başlamak lazım..
hot chocolate kuzucuk Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2007 694 7 316 42 7 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #44 i_pek .!.: arkadaşlar iktisada girişten yay esnekiğini kaç çıkardınız çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... ben formülü bildiğim halde sonucu -1,25 buldum şıklarda yoktu tabi bende -2 en yaın diye -2 yi cevapladım doğru şıkta -2ymiş zaten..
i_pek .!.: arkadaşlar iktisada girişten yay esnekiğini kaç çıkardınız çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... ben formülü bildiğim halde sonucu -1,25 buldum şıklarda yoktu tabi bende -2 en yaın diye -2 yi cevapladım doğru şıkta -2ymiş zaten..
997sc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2008 6 0 86 Tekirdağ 7 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #45 Çok üzgünüm çoookarkadaşlar bana bu yıl iktisat teorisi soruları ağır geldi çalıştığım halde başarılı olamadım
Çok üzgünüm çoookarkadaşlar bana bu yıl iktisat teorisi soruları ağır geldi çalıştığım halde başarılı olamadım