arkadaşlar sınav nasıl geçti

ya aarkadaşlar bazılarınız demişsiniz çıkmış sorular vardı sınavda diye ben iktisat okuyorum hiç çıkmış sorularla karşılaşmmadım iktisat muhasebe ve işletme hukuk derslerinden bile çıkmış sorular yoktu zaten kötü alırım ne yapmam lazım geçen varsa bilgi verirmi benim mi gözümden kaçtı acaba

kızlar soruları zorlaştırmışlar mı bana mı öyle geldi..
murat yayınlarındaki sorulardan hiç yoktu yaaa
sinir oldum..
neydi bu böyle..
üzerimden tır geçti sanki :KK43:

sinir oldum..
neydi bu böyle..

valla bende aynısını düşünüyorum arkadaşım şanstan çok zordu kendilerinin verdigi kitaptan çalışmıştım ama hiç baglantı-sı yok gibiydi

sinir oldum..
neydi bu böyle..

aynen yaa geçmiş yıllarda çıkan soruların çıkmamasını geçtim kitaptaki sorular tiplerine bile benzer soru yoktu napalım finale kısmet artık :nazar:

finallerde böyle olursa ne yapıcaz bilmiyorum..
strese girdim resmen ya..

birinci sınıf muhasebe bölümünde okuyorum
hukuk ve iktisat harici diğer derslerim idare ederdi
muhasebe çok kolaydı bence
ama iktisat çok zordu ya

c.tesi sınavı çok kolaydı pazar sınavı çok zor. gecen senede böle olmuştu. kızlar ben geçmiş yıl sorularını çıkarıp çalışıyorum. ordan sorular çıkıyor. sonuçlar ne zamn belli olcak kimse bilmiyo. en kısa zamanda sonuçları görmek istiyorum amaaa

birinci sınıf muhasebe bölümünde okuyorum
hukuk ve iktisat harici diğer derslerim idare ederdi
muhasebe çok kolaydı bence
ama iktisat çok zordu ya

1 kerede iktisatı geceni görmedim bende. 2.yılımdayım iktisat 1.sınıf dersim. bu senede kalcam bu gidişle. iktisat zorunda zoru ya

iktisat benim alttan dersim..geçen yıl çalışamadım çünkü yetiştiremedim..
çok geç başladım çalışmaya..
hele bütünlemesine girmedim bile geçen sene çalışmadığım için..
bı sende de biraz baktım ama okadar çok dersim var ki yine yetişmedi..
geç başlıyorum sanırım çalışmaya..
ama iktisat zordu evet..
kitaptaki sorulara baktım da benzemiyordu onlara..
finallere şimdiden çalışmaya başlamam lazım yoksa bu okul uzucak gibi..

Bende halkla ilişkiler 1.sınıfım.Tarih zor geldi bana.pek alışkın oldugumuz tarihe benzeiyor.Birde iktisada giriş ve işletme.Zaten matematik ve sayısaldan nefret ediyorum.Karmaşık geldi ama yaptım.

20 gün sonra sonuçlar açıkanır arkadaşlar a.s
bu AÖF de sınava girmekten çok bitirmek önemli.
girmek kolay bitirmek zor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun :enbuyukkk:

iktisattan çok umutluyum inşallah güzel bi puan gelir
muhasebe ve matematiktten korkuyorum,bakacaz hayırlısı:p

Bende halkla ilişkiler 1.sınıfım.Tarih zor geldi bana.pek alışkın oldugumuz tarihe benzeiyor.Birde iktisada giriş ve işletme.Zaten matematik ve sayısaldan nefret ediyorum.Karmaşık geldi ama yaptım.

nasıl yani canım anlamadım senağlama

hazırlık olduğum için sadece cumartesi sınava girdim,şanslıyım :)
4ü de güzel geçti ama sonucu görmeden yine de rahat edemicem.kontrol etmek de işime gelmedi :) sonuçlar hemen açıklansa ne güzel olurdu

nasıl yani canım anlamadım senağlama

Tarihte zorlandım canım.Epey baştan almışlar.yani nasıl anlatsam lisede ortaokulda gördüğümüz tarih gibi değil.Ötekilerde de mantık yürüttüm çalışmıştım da.benim için en kolay davranış bilimleri gibi dersler oldu.yani ezbere dayanan falan.:teselli:

Bende Halkla ilişkiler 1.sınıfım benim 4 dersim vardı.Teknololi, iletişim , işletme ve ingilizce. İşletme dışındakiler iyiydi.İşletmede aslında çok zor değildi ama birazda olsa çalışsam iyi olurmuş.Sınavdan sonra yardımcıya bakınca ne kadar kolay ve akılda kalan şeyler sorulduğunu gördüm ama iş işten geçti.:nazar:

X