Arkadaslar sakın yadırgamayın beni bosanan insanlara sonsuz saygım var yanlızzz

valla bence de boşanmış erkeğe acaba mı derim ben kimse kızmasın bana
çünkü Türkiye de kadınlar son raddeye kadar evliliklerini yürütmek için savaşıyor ama o evlilik bitiyorsa ben durup düşünürüm tam olarak ayrılma nedenlerini öğrenmeden başlamayın.

Hayır eski karısına dönmedi iki tarafta birbirini bekliyor ama gururlarından kimse kimseye gitmiyor. Karışık ve uzun mesele. Arada olan bana oldu anlayacağın. Şunları yazarken bile kalbim sıkıştı. Allah mutlu mesut etsin bedduam yok Ancak beni bitirdi.

Anladım...... Rabbim yardımcınız olsun size de en hayırlı insanla güzel mutlu bir yuva nasip etsin inşaallah...... Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.....

boşanma sebebi illaki önemli ama karşınızdaki kişi mi hatalı yoksa eski eşi mi hatalı öğrendiniz mi kaldı ki diyelim adam suçlu bir daha yapıcak diye bir garantisi mi var belki çok pişman bunu yaşayarak öğrenebilrsiniz anca bazen insanlar hata yaptıklarında bir daha tekraralamazlar hiç bişyein yüzde yüz şansı yok evlilik bir kumar bence tanımaya çalışın.

bence iyi araştır kadınlar evliliklerini kolayca feda etmez en sonuna kadar savaşır. bu başımdan geçti çünkü. çok iyi araştır Türkiye de boşanmalarda %90 erkeklerin geçimsizliği umursamazlığı neden oluyor. sonra pişman olma

Günümüzde artık sevgililer birlikte yaşıyor.
Ayrıca ilki mi kalmış çoğu insan sevgiliyken evlilik hayatı yaşıyor resmen.
Bi imza mı değiştiriyor her şeyi?
Bir de adamla eski karısının hayat tarzı da önemli.
Daha geleneksel yapıdalarsa kadın sabreder.
Ama yeni nesil kadınlar, erkeklerden daha tahammülsüz.
Kariyeri olan kadın artık evlilikmiş, bilmem neymiş adamın gözünün yaşına bakmıyor, kafası attı mı boşayıveriyor.
Çok gördüm çevremde örneğini.
O sebeple hiç evlenmemiş biriyle farkı oldugunu düşünmüyorum.
Yaşın 29muş.
Yaşına uygun hiç evlenmemiş erkeklerin de çoğu sorumluluk almaktan korkan tipler, kılı kırk yararsan defo çok bulunur.
İyi tarafından bakarsan bu adam en azından sorumluluk sahibi, hayatındaki kadına sahip çıkıp evlenme kararı alabilen biri ki evlenmiş, bir de buradan bak.
Çocuk olsa sonuna kadae haklısın haftasonlarını sana ait olmayan bi cocukla paylasmak zorunda kalmak, eski karısının cocuk yüzünden sürekli hayatınızda olacak olması büyük sorundu.
Amaşy aiamada bi fark göremiyorum hiç evlenmemiş adam ve çocuksuz boşanmış adam arasında.

Bence yakma kendini ben de senin durumunu yaşadım kocam evlenip boşanmış biri şimdiki aklım olsa asla evlenip boşanmışla evlenmem eski eşine ne zulum yapmıssa aynısınnı harfıyen bana da yapıyor onun ismi gecnce insan bi tuaf oluyor ben yandm sen yanma evlenene kadar herseyı süper gosterıyorlar kendılerını haklı gosterıyorlar evlenince. De tam tersi çıkıyor sorunca da yuva yapmak için yalan soylemem gerekiyordu diyorlar

Bence yakma kendini ben de senin durumunu yaşadım kocam evlenip boşanmış biri şimdiki aklım olsa asla evlenip boşanmışla evlenmem eski eşine ne zulum yapmıssa aynısınnı harfıyen bana da yapıyor onun ismi gecnce insan bi tuaf oluyor ben yandm sen yanma evlenene kadar herseyı süper gosterıyorlar kendılerını haklı gosterıyorlar evlenince. De tam tersi çıkıyor sorunca da yuva yapmak için yalan soylemem gerekiyordu diyorlar
zaten adam gibi olsalar eşlerine yuvalarına sahip çıkarlardı güven olmaz hiç onlara

Lütfen iyice duşun şuan da herkes çok güzel gıdıyor olabilir ama iyi gunun olduğu kadaryla kotu gunun de olabilir

Allah daha iyi bilir kardes bizim kimseyi burda suclamaya hakkimiz yok fakat bosanmis bir bayan olarak bi kadin canina gecmeden asla bosanmiyor bi aldatma falan olmadan son noktaya kadar hep kadinlar savasiyor bosanmis bir erkekten ben acikcasi korkuyorum

Açıkçası ben de aynen böyle düşünüyorum kadın kolay kolay boşanmaz yani artık iler tutar yanı kalmayıncaya kadar mücadele ediyor yuvası için. Etrafımdaki kadınlar hep böyle, boşadıkları adamlar da çöpe atsan kimse almaz...sorumsuz sevgisiz vs.. ama gidip de bekar kızlara talip oluyorlar...
O yüzden boşanmış erkek tehlikeli bence de...

zaten adam gibi olsalar eşlerine yuvalarına sahip çıkarlardı güven olmaz hiç onlara
katılıyorum bende cahillik yaptım babam çok söyledi çevremdiki insanlarda söyledi ama ben dinlemedm evlendim evlenene kadar kendısının haklı oldğunu sevgli saygılı mükemmel bir erkek olduğunu gösterdi evlendıkten sonra ıse ılk aylar gecınce gerçek yuzunu göstermeye başladı

ben boşanmış bir kadın olarak şunu derim ki çoğu kişide aynı şeyi söyledi, bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz istisnalar dışında.Dolayısıyla adamın neden ayrıldığını mutlaka öğrenin hatta ondan değil imkanınız varsa ayrıldığı eşine yakın birisi tarafından olabilir yada başka bir yolla bunu öğrenin çünkü erkekler bu konuda çok dürüst olmayabiliyorlar..Anlaşamıyorduk dese bile ben şüphe duyarım çünkü bariz bir sebep yoktur.Bu yüzden iyi araştırın içinize sinerse görüşün...

ben boşanmış bir kadın olarak şunu derim ki çoğu kişide aynı şeyi söyledi, bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz istisnalar dışında.Dolayısıyla adamın neden ayrıldığını mutlaka öğrenin hatta ondan değil imkanınız varsa ayrıldığı eşine yakın birisi tarafından olabilir yada başka bir yolla bunu öğrenin çünkü erkekler bu konuda çok dürüst olmayabiliyorlar..Anlaşamıyorduk dese bile ben şüphe duyarım çünkü bariz bir sebep yoktur.Bu yüzden iyi araştırın içinize sinerse görüşün...
Ben kocamn ayrıldğı kişinin akrabası ilede gorustm ozamanlar gozum kocamdan başka Bi şey gormedği için yalan soyluyorlar dedm gectm haklılarmış meğer

Ben kocamn ayrıldğı kişinin akrabası ilede gorustm ozamanlar gozum kocamdan başka Bi şey gormedği için yalan soyluyorlar dedm gectm haklılarmış meğer
Eeeee birisi bişey söyleyince dinlemek lazımmış..Valla ben bu saatten sonra en ufak şüpheye mahal vermeyeceğim...Artık içime sinmeden olmaz..Keşke sende dinleseydin be tatlım

çok yakın bi iş arkadaşım erkek. iki ayrılık yaşadı. ilk karısı aldattı ikinci karısı 2 ay evli kalıp tüm altınları alıp sırra kadem bastı. şimdi bu erkek kötü biri mi yani. yargılamk direk çok yanlış tanıyın

Kötü değilse de safın önde gideniymiş....

Bende şuan çok keşke kullanıyorum ama işte boyle bı yola gırdıkten sonrada donuşu olmuyor keşkeeee dinleseydm babamı çevremi

Kötü değilse de safın önde gideniymiş....
Ben öyle erkekden de korkarım evlenince o erkek esine hep şüphe ile bakcak beni aldatacakmı paramımı yıyp kaçacak diye hiç bişeklde guvenemez kadına sonrada başlar kavgalar saç baş yolmalar

Ben öyle erkekden de korkarım evlenince o erkek esine hep şüphe ile bakcak beni aldatacakmı paramımı yıyp kaçacak diye hiç bişeklde guvenemez kadına sonrada başlar kavgalar saç baş yolmalar
arafa arıyorum hocamı. 3. ne zaman diye 2.yle boşanınca diyor :) zor yaşananlar maddi olarak hiç bişeyi kalmadı . küçücük ilçede çok sıkıntı çekti. kader diyorum. inşallah mutlu olur bir gün

X