Arkadaslar sakın yadırgamayın beni bosanan insanlara sonsuz saygım var yanlızzz

simdi belki kadin iskender koftedir,erkek profiteroldur..bi lokma pideli kofteden bi lokma profiterolden yenir mi ayni anda :KK53:
yenmez midesi agzina gelir insanin..pideli kofteye ayran gerek,profiterole visne suyu..:KK76:
iki insanda kendince iyi olabilir fakat frekanslari tutmaz,lezzetler uyusmaz ayrilabilirler..
bence onyargili davranmayin..:KK55:

Ilkleri yasamak istiyorum demissin onu gec. Bi erkek icin ev kurmak dugun dernek gerdek cok heyecanli isler degil ister ilk olsun ister bes on fark etmez. Kadin da her zaman heyecanlanir ister ilk ister bes fark etmez.

Neden bosandigi muhim. Genelde bir kadin son raddeye gelmeden keyfeten bosanmaz. Ama badiheva kadin bosayan adam coktur. Sebepleri iyi arastir. Onemsiz sebeplerden bosandiysa kork.. Cunku evlilik sorumlulugu alamayacak adam sana da yar olmaz

simdi belki kadin iskender koftedir,erkek profiteroldur..bi lokma pideli kofteden bi lokma profiterolden yenir mi ayni anda :KK53:
yenmez midesi agzina gelir insanin..pideli kofteye ayran gerek,profiterole visne suyu..:KK76:
iki insanda kendince iyi olabilir fakat frekanslari tutmaz,lezzetler uyusmaz ayrilabilirler..
bence onyargili davranmayin..:KK55:
Bunlar nasil benzetmeler ya bi sey anlamadim? Karniniz acikmis zaar :KK70:

O kadın neden boşanmış hiç düşündün mü? Ona yapmış sana çektirmeyecek mi? Bence uzak dur
Iyide bu olayda erkeğin hatalı olduğunu nereden tahmin ettiniz konu sahibi öyle bir detay vermemiş ki belki adam hatalı değil belkide her iki taraftada hata var eşit derecede.Bu kadar ön yargılı yaklaşmayın derim kimse boşanmak için evlenmez demek ki bitmesi gerekiyormuş bitmiş.:KK54::KK54:

Ilkleri yasamak istiyorum demissin onu gec. Bi erkek icin ev kurmak dugun dernek gerdek cok heyecanli isler degil ister ilk olsun ister bes on fark etmez. Kadin da her zaman heyecanlanir ister ilk ister bes fark etmez.

Neden bosandigi muhim. Genelde bir kadin son raddeye gelmeden keyfeten bosanmaz. Ama badiheva kadin bosayan adam coktur. Sebepleri iyi arastir. Onemsiz sebeplerden bosandiysa kork.. Cunku evlilik sorumlulugu alamayacak adam sana da yar olmaz

Zaten ilk planda bu var tabi neden boşandığı? sebebi cok önemli

Bunlar nasil benzetmeler ya bi sey anlamadim? Karniniz acikmis zaar :KK70:

ya evet..saat gec oldu diye agir bisey yemek istemiyorum,elimde elmam yarin sunu yerim bunu yerim diye hayal kurarken bu konu cikti karsima :KK45:
ama benzetmeleri ictenlikle yaptim.gercekten her yemek birbiriyle gitmez,insanlar arasi iliskilerde de ayni mantik isliyor bence..buyuzden su kisiyle elektirigim tuttu sununla tutmadi filan diye yorum yapabiliyoruz.
velhasil profiterolle pideli koftenin iliskisi yurumez..herkes kendi yoluna gitmeli..ama ikiside ozunde iyiler,ayri yollara gitmeleri onlari kotu yapmiyor:KK66:

Annemle babam boşandı, üstelik boşanmayı annem istedi. Bu babamı kötü bir adam mı yapar? Yapmaz. Nitekim annemden sonra da uzun süreli, güzel bir ilişkisi oldu.

Dayak, aldatma, alkol sorunu vb. bir sorun yoksa iki insanın anlaşamıyor olması birini iyi birini kötü yapmaz.

:KK23::KK23: Kusura bakmayın baştan belirtmişsiniz çocuk yok diye ama ben kaçırmışım. Neden boşandığı önemli tabiki.Ama siz ona sorarsanız ne kadar objektif olabilir ki? Ortak tanıdıklarınız filan yok mu onlara sorsan.

Şimdi neden boşandığı önemli de, şu da var şimdi insanlar ufacık şeyi büyütüp mahkemeye gidebiliyor. İyice sorup soruşturmanı öneririm gene de. Boşanmış olmasını ben olsam önemsemezdim ama çevre.. İnsanlar bekar bi kız boşanmış biriyle evlenince herşeyi söylüyorlar bu yüzden vazgeçebilirdim bile.

X