- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- Konu Sahibi Hayalimde11
Boşanmış erkeğe bende önyargılı bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar nasil benzetmeler ya bi sey anlamadim? Karniniz acikmis zaarsimdi belki kadin iskender koftedir,erkek profiteroldur..bi lokma pideli kofteden bi lokma profiterolden yenir mi ayni anda
yenmez midesi agzina gelir insanin..pideli kofteye ayran gerek,profiterole visne suyu..
iki insanda kendince iyi olabilir fakat frekanslari tutmaz,lezzetler uyusmaz ayrilabilirler..
bence onyargili davranmayin..
O kadın neden boşanmış hiç düşündün mü? Ona yapmış sana çektirmeyecek mi? Bence uzak dur
Iyide bu olayda erkeğin hatalı olduğunu nereden tahmin ettiniz konu sahibi öyle bir detay vermemiş ki belki adam hatalı değil belkide her iki taraftada hata var eşit derecede.Bu kadar ön yargılı yaklaşmayın derim kimse boşanmak için evlenmez demek ki bitmesi gerekiyormuş bitmiş.O kadın neden boşanmış hiç düşündün mü? Ona yapmış sana çektirmeyecek mi? Bence uzak dur
Ilkleri yasamak istiyorum demissin onu gec. Bi erkek icin ev kurmak dugun dernek gerdek cok heyecanli isler degil ister ilk olsun ister bes on fark etmez. Kadin da her zaman heyecanlanir ister ilk ister bes fark etmez.
Neden bosandigi muhim. Genelde bir kadin son raddeye gelmeden keyfeten bosanmaz. Ama badiheva kadin bosayan adam coktur. Sebepleri iyi arastir. Onemsiz sebeplerden bosandiysa kork.. Cunku evlilik sorumlulugu alamayacak adam sana da yar olmaz
Boşanmış erkeğe bende önyargılı bakıyorum
o nedemmek anlatmadımıaile sebepleriymiş
okadar konuşmadık daha arkadaşım tanıyor ama bıle cok yakından tanımıyoro nedemmek anlatmadımı
Evet yazmış.arkadas cocugu yok yazmis kardes
Bunlar nasil benzetmeler ya bi sey anlamadim? Karniniz acikmis zaar
neden ayrıldığını öğren sonra ilişki başlat bence .gerçi kesin karşı tarafı suçlarokadar konuşmadık daha arkadaşım tanıyor ama bıle cok yakından tanımıyor
Sorsan sayar döker şöyle yaptı böyle yaptı diye ama kadın yuvasını kolay kolay dağıtmazÖylemı dıyorsun..İşte bende ona takılıyorum kim bilir neler oldu
Sorsan sayar döker şöyle yaptı böyle yaptı diye ama kadın yuvasını kolay kolay dağıtmaz