Arkadaslar sakın yadırgamayın beni bosanan insanlara sonsuz saygım var yanlızzz

Bi arkadasim evlendi sonra askere gitti geldi karısı bi soğuk bi garip davranmaya başladı 1 ay geçti geçmedi boşanmak istiyorum dedi. çocuk seviyorum duzeltiriz sorunlarımızı diyor. kadın istemiyorum seni artik diyor.Boşandılar.
Neden mi arkadaşım askerdeyken karısının gönülcağızı başkasına kaymis. Ne yapsın bu adam.?
Neden bosadigini tarafsiz birinden öğrenebilirsen öğren.
Yok kendisine sorup cevap almayi bekliyosan çok beklersin iyi de olsa kötü de olsa sana tarafsız biri gibi açıkça nedenini söylemez. :KK14:

Iyide bu olayda erkeğin hatalı olduğunu nereden tahmin ettiniz konu sahibi öyle bir detay vermemiş ki belki adam hatalı değil belkide her iki taraftada hata var eşit derecede.Bu kadar ön yargılı yaklaşmayın derim kimse boşanmak için evlenmez demek ki bitmesi gerekiyormuş bitmiş.:KK54::KK54:
Bolca yaş kaç bilmiyorum da hayat öyle sevgi pıtırcığı olarak yürümüyor evlilik de tahmin ettiğin gibi bitmesi gerekince bitmez bitmesin diye uğraşır her iki taraf
Şu devirde dayak yemeyen kadın neredeyse elle gösterilirken önyargılı davranmak farz olur
Boşanmalarda genelde erkek suçludur ya döver ya aldatır hiç bilemezse psikolojik Şiddeti vardır yoksa aileler olanca gücüyle toparlamaya çalışıyorlar

Maddi anlamda bağımsız mı? siz ona bakın ve mutlaka eski eşiyle konuşun , o her ne söylersede yarısına inanın,

Şimdi neden boşandığı önemli de, şu da var şimdi insanlar ufacık şeyi büyütüp mahkemeye gidebiliyor. İyice sorup soruşturmanı öneririm gene de. Boşanmış olmasını ben olsam önemsemezdim ama çevre.. İnsanlar bekar bi kız boşanmış biriyle evlenince herşeyi söylüyorlar bu yüzden vazgeçebilirdim bile.

Aynen bendede o durum var çünkü cevrenın etkısınde cok kalan biriyim burdakı yorumlar bıle cok etkıler benı

Bolca yaş kaç bilmiyorum da hayat öyle sevgi pıtırcığı olarak yürümüyor evlilik de tahmin ettiğin gibi bitmesi gerekince bitmez bitmesin diye uğraşır her iki taraf
Şu devirde dayak yemeyen kadın neredeyse elle gösterilirken önyargılı davranmak farz olur
Boşanmalarda genelde erkek suçludur ya döver ya aldatır hiç bilemezse psikolojik Şiddeti vardır yoksa aileler olanca gücüyle toparlamaya çalışıyorlar
28 yaşındayım 29 doğru yol alıyorum küçük değilim.:KK54::KK54:

Şimdi neden boşandığı önemli de, şu da var şimdi insanlar ufacık şeyi büyütüp mahkemeye gidebiliyor. İyice sorup soruşturmanı öneririm gene de. Boşanmış olmasını ben olsam önemsemezdim ama çevre.. İnsanlar bekar bi kız boşanmış biriyle evlenince herşeyi söylüyorlar bu yüzden vazgeçebilirdim bile.
Kiminle evleneceğinize çevrenin lafına göre mi karar vereceksiniz? Boşverin çevreyi, o dört duvar arasında siz yaşıyorsunuz. İstediğini desin insanlar, niye başkasının ağzına bu kadar bakıyorsunuz ki?

ya evet..saat gec oldu diye agir bisey yemek istemiyorum,elimde elmam yarin sunu yerim bunu yerim diye hayal kurarken bu konu cikti karsima :KK45:
ama benzetmeleri ictenlikle yaptim.gercekten her yemek birbiriyle gitmez,insanlar arasi iliskilerde de ayni mantik isliyor bence..buyuzden su kisiyle elektirigim tuttu sununla tutmadi filan diye yorum yapabiliyoruz.
velhasil profiterolle pideli koftenin iliskisi yurumez..herkes kendi yoluna gitmeli..ama ikiside ozunde iyiler,ayri yollara gitmeleri onlari kotu yapmiyor:KK66:
Evlilikte isler oyle olmuyor. Evlilik sorumlulugu alamayan, kadina deger vermeyen, sabirli olup sorunlarla savasmayan adam kimle birlikte olursa olsun bozgunculuk cikarir. Sabirli iyi niyetli bi adam da kotu kadina bile sabredebilir. Istisnalari ayri tutarsak genel mevzu bu. Aldatma, terk edilme vs gibi muhim olaylar olmadan karisini bosayan adam cok tekin gelmiyor. O imzayi atiyosan ayyy profiterole pideli uymadi canimm byee dememelisin. Ama sevgililikte her sey ayrilma bahanesi olabilir tabi. Sevgiliysen hatta sebepsiz de ayrilabilirsin sorun yok. Evlilik baska dunya

Bence eski eşinin ismini öğren ve facede onunla konuşmaya geç , bende pek haz almam boşanmış adamdan kadını mutlu edememiş
işte

Evlilikte isler oyle olmuyor. Evlilik sorumlulugu alamayan, kadina deger vermeyen, sabirli olup sorunlarla savasmayan adam kimle birlikte olursa olsun bozgunculuk cikarir. Sabirli iyi niyetli bi adam da kotu kadina bile sabredebilir. Istisnalari ayri tutarsak genel mevzu bu. Aldatma, terk edilme vs gibi muhim olaylar olmadan karisini bosayan adam cok tekin gelmiyor. O imzayi atiyosan ayyy profiterole pideli uymadi canimm byee dememelisin. Ama sevgililikte her sey ayrilma bahanesi olabilir tabi. Sevgiliysen hatta sebepsiz de ayrilabilirsin sorun yok. Evlilik baska dunya

bende 5 yillik evliyim..esim iyidir,bende iyiyimdir kendimce..ama zitlastigimiz anlasamadigimiz konular oluyor tabi..ama Allah var ikimizde sorunumuz oldugu zaman odaklanip cozmesini biliriz.
dediklerinize katiliyorum,evlilik bambaska bisey..
yani ben onun gibi konusma yetileri cimbizla alinmis bir adami,o da benim gibi circir oten bir kadini cekiyor..
ben konu sahibine gorusmesi icin bi sans vermesini onermistim ama ac zamanima denk geldi:KK37:
ayrilik nedenlerini etraflica ogrenmesi gerektigini dusunuyorum..

Evlilik sorumlulugu alamayan, kadina deger vermeyen, sabirli olup sorunlarla savasmayan adam kimle birlikte olursa olsun bozgunculuk cikarir. Sabirli iyi niyetli bi adam da kotu kadina bile sabredebilir. Istisnalari ayri tutarsak genel mevzu bu.
Yani nolursa olsun boşanma durumunda erkek suçlu?
O zaman sabırlı iyi niyetli kadın niye kötü adama sabretmiyor o mantıkla? Adam mı sabretmek zorunda?

Ben sebebini ogrenmen gerektigini dusunuyorum birde baska seylerde onemli uzum bir iliskiden sonra kisa bir evlilikmi 1 yildan azmi evli kalmislar yoksa 3 4 yilmi erkegin genel durumu ne zmn ayrildiklari hepsi onemli onunda senin korkularini anlayip kendini anlatmasi gerekiyor

Birtanem yazdiklarimdan NOLURSA OLSUN ERKEK SUCLU anlamini cikaran birine ne diyebilirim birtanem
Evlilik sorumlulugu alamayan, kadina deger vermeyen, sabirli olup sorunlarla savasmayan adam kimle birlikte olursa olsun bozgunculuk cikarir. Sabirli iyi niyetli bi adam da kotu kadina bile sabredebilir. Istisnalari ayri tutarsak genel mevzu bu.

Şu paragraftan ben hala boşanmalarda erkeğe kabahat bulduğunuz sonucuna ulaşıyorum. Ya erkek sorumluluk alamıyor, bozguncu, ya kadına sabretmiyor.

Temkinli olmakta fayda var. Diger arkadaslarin dedigi gibi neden boşandıklarını öğrenmeden ciddi birseyleere başlama bence

Çocuk küçük mü? Annesiyle mi kalıyor? Bu gibi faktörler benim için önemli olurdu. Çünkü sizin olmayan bir çocuğun sorumluluğuna almak bana zor gelirdi. Geçen gün bir bayan bir konu açmıştı eşinin çocuklarıyla ilgili çok üzülmüştüm doğrusu.
Çocuğu yokmus.

X