Arkadaslar sakın yadırgamayın beni bosanan insanlara sonsuz saygım var yanlızzz

Ben kocamn ayrıldğı kişinin akrabası ilede gorustm ozamanlar gozum kocamdan başka Bi şey gormedği için yalan soyluyorlar dedm gectm haklılarmış meğer
aşk geçerli değil artık. evlendikten sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor ve nedense hep kadın suçlu oluyor anlaşamadık ayrıldık diyor erkekler göz boyuyor.

arkadaşlar haklısınız kim bilir neden boşandı bir kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz içim soğudu zaten bu yorumlardan sonra :) açıkçası içimede sinmemişti ne bilim ben bekar olunca karsımdakinide öyle istiyorum zaten sürekli kafamda soru işareti ne yapalım hayırlısı neyse o olsun..

bekarken ha birlikte yasamıs ayrılmış ha evlenmiş ayrılmış, ne fark var ki derdim ama öyle değil. bir insan boşanmışsa çok ciddi şeyler mutlaka yaşanmıştır, iyice araştırmak gerekir
çevremde sadece 1 tane kadın hatalı ayrılma gördüm, onun da annesi manyaktı,kızını evlendirmişti ama ayırmak istiyordu, ve çok iyi bir eşti gözlemlediğim kadarıyla, annesine sormuştum ''niye ayırmak istiyorsun kızını ne yaptı bu adam'' diye, saçmaladı. sonra da çocuğu olduktan sonra ayırdı kızını, kızı da annesi ne derse onu yapan biriydi. bu örnek dışında maalesef hep erkekler hatalı idi

Çok küçük bir ihtimal kadın hatalıdır belki bilemeyiz, haksızlık etmek istemem ama
ben cesaret edemezdim.
Arkadaşların dediği gibi bir kadın kolay kolay yıkmaz yuvasını.
Dayak yiyor, küfür yiyor, aldatılıyor da boşanmak zor geliyor diye konu açıyorlar burada okuyoruz.

Boşanma sebebini sağlam bir şekilde öğrenmeden girmezdim o işe açıkçası.

aynı sorunla bende karşı karşıyayım. benim erkek arkadaşımında 1 yıl süren evliliği olmuş çocuk falan yok, neden boşandıklarını da biliyorum . eski eşi şuan başkası ile evli. ben önemsemiyorum bu durumu ama ailem bilmiyor ilişkimizde ciddi boyutta. ailemden saklamak istiyorum ama bi şekilde ortaya çıkar herhalde.

bu kadar kadının birleşip erkeği suçlaması normal... ama unutmamak gerekir ki; kadının duyguları olduğu kadar erkeğinde duyguları var. kırılgan olan sadece bayanlar değil... erkeklerde kırılıyor... ben ne kadınlar biliyorum evini kocasına dar eden. objektif bakmadığımız sürece hep karşı tarafı suçlamak en kolayı. olaya feminist duygularla değil, insani vicdanla bakmak lazım. ama mazlumu oynamak nedense hep kadına mahsus. tabi ki, Türkiye' de kadın olmak zor. ama benim görüşüm her zaman suçlanan erkek olmamalı. oturduğunuz yerden "tu ka ka" demek kolay. kimse kimsenin neyi niçin yaşadığını bilemez. ve bir erkeği hayatımıza alırken özüne bakmakta fayda var. geçmiş medeni haline değil. ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur.

bence beyfendiyi iyice tanımaya çalışın. daha çok zaman geçirin ve daha çok paylaşımda bulunun. bu işler tamamen şans işi... değişecekse; bekar olanda değişir, evlenip boşanan da değişir... dilerim mutlu olursunuz...

X