- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Çocuğu yokmus.
Valla orasini bilemem ben yazdiklarina bakarim.. ama insan neden bos yere yalan soylesin ki onu anlamiyormBelkide var , neden hep onun anlattıklarına inanıyorsun ?
Onceki mesajlarimi okursan, kadin kolay koca bosamaz gucunun son raddesine kadar direnir ama keyfeten hanim bosayan erkek coktur genelde ama istisalar da olur vs gibi detay aciklamalar mevcuttur. Evet kadina pozitif ayrim yapiyorum cunku sevgimizle sadakatimizle sabrimizla merhametimizle dibine kadar hak ediyoruz. Var mi itirazin?Evlilik sorumlulugu alamayan, kadina deger vermeyen, sabirli olup sorunlarla savasmayan adam kimle birlikte olursa olsun bozgunculuk cikarir. Sabirli iyi niyetli bi adam da kotu kadina bile sabredebilir. Istisnalari ayri tutarsak genel mevzu bu.
Şu paragraftan ben hala boşanmalarda erkeğe kabahat bulduğunuz sonucuna ulaşıyorum. Ya erkek sorumluluk alamıyor, bozguncu, ya kadına sabretmiyor.
Kafam karışık bir adam var evlenip ayrılmış cocugu yok..Ben bekar bırıyle evlenmeyı hep hayal etmıstım ama soyle bır durum varkı bu kısıyı oldukça begensenız sans verırmısınız?[/QUOTE
Bence tanımaya değer bir insana tanımaya çalış...... Yaşamış biri olarak söylüyorum burada önemli olan eski eşiyle artık hiçbir bağlantisi kalmamış olmasi...... Ben de senin dusuncende idim eşimin ikinci evliliği bana ilk teklif geldiğinde bi tanisin diye olmaz dedim hop oturdum hop kalktım iki aydan fazla hayir dedim sonunda aracı abinin ısrarı ile bi göreyim belki de begenmem böylece Israrlar da son bulur diye gittim görüşmeye ama görüşme çok olumlu geçti... Yani nasip bu işler bu sebepten Hayır deme bence ben evlendim pişman da değilim hamdolsun... Önemli olan iyi biri olmasi ve anlaşmak...
Hem sebebi önemli hemde ilkleri beraber yasayalım istedim hep
Okudum arkadaşım okudum yazdım da yukarıda.Çocuğu yokmus.
Var.Onceki mesajlarimi okursan, kadin kolay koca bosamaz gucunun son raddesine kadar direnir ama keyfeten hanim bosayan erkek coktur genelde ama istisalar da olur vs gibi detay aciklamalar mevcuttur. Evet kadina pozitif ayrim yapiyorum cunku sevgimizle sadakatimizle sabrimizla merhametimizle dibine kadar hak ediyoruz. Var mi itirazin?
Ben de altına imzamı atarım yazdıklarının... Haklısın arkadaşım hem de çok...Onceki mesajlarimi okursan, kadin kolay koca bosamaz gucunun son raddesine kadar direnir ama keyfeten hanim bosayan erkek coktur genelde ama istisalar da olur vs gibi detay aciklamalar mevcuttur. Evet kadina pozitif ayrim yapiyorum cunku sevgimizle sadakatimizle sabrimizla merhametimizle dibine kadar hak ediyoruz. Var mi itirazin?
Sizin adınıza çok üzüldüm... Boşandığı insanla mi birleşti tekrar peki... Merakimi bagislayin cevap vermezseniz de anlarım.Neden boşandığı, boşanma üzerinden ne kadar zaman geçtiği ve boşanmanın kağıtta olduğu kadar gönülde de gerçekleşip gerçekleşmediği önemli. Zira ben, emek verdiğim yaralarını sarmak için uğraştığım adam tarafından eski karımı unutamadım üzgünüm gerekçesiyle terkedildim Ki benimle evlenmek niyetiyle tanışmış ıdısına bıdısına da hanımım sayılır diye tanıtmıştı. Neredeyse 1sene olacak ancak toparlanıyorum ruhen çöktüm çünkü çok sevdim. Her koyun kendi bacağından asılır tabi. Tavsiyem aceleci olma iyice tanı öyle karar ver evliliğe.
Hayır eski karısına dönmedi iki tarafta birbirini bekliyor ama gururlarından kimse kimseye gitmiyor. Karışık ve uzun mesele. Arada olan bana oldu anlayacağın. Şunları yazarken bile kalbim sıkıştı. Allah mutlu mesut etsin bedduam yok Ancak beni bitirdi.Sizin adınıza çok üzüldüm... Boşandığı insanla mi birleşti tekrar peki... Merakimi bagislayin cevap vermezseniz de anlarım.