- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Sevdikten sonra neden olmasın,eğer birbirinizden hoşlanıyorsanız birbirinize şans verin.Kafam karışık bir adam var evlenip ayrılmış cocugu yok..Ben bekar bırıyle evlenmeyı hep hayal etmıstım ama soyle bır durum varkı bu kısıyı oldukça begensenız sans verırmısınız?
Allah daha iyi bilir kardes bizim kimseyi burda suclamaya hakkimiz yok fakat bosanmis bir bayan olarak bi kadin canina gecmeden asla bosanmiyor bi aldatma falan olmadan son noktaya kadar hep kadinlar savasiyor bosanmis bir erkekten ben acikcasi korkuyorum
Boşanmış olması neden soru işareti anlamadım.
Kafam karışık bir adam var evlenip ayrılmış cocugu yok..Ben bekar bırıyle evlenmeyı hep hayal etmıstım ama soyle bır durum varkı bu kısıyı oldukça begensenız sans verırmısınız?
Çocuk küçük mü? Annesiyle mi kalıyor? Bu gibi faktörler benim için önemli olurdu. Çünkü sizin olmayan bir çocuğun sorumluluğuna almak bana zor gelirdi. Geçen gün bir bayan bir konu açmıştı eşinin çocuklarıyla ilgili çok üzülmüştüm doğrusu.
önceki eşinden ayrılma sebebi önemli.Kafam karışık bir adam var evlenip ayrılmış cocugu yok..Ben bekar bırıyle evlenmeyı hep hayal etmıstım ama soyle bır durum varkı bu kısıyı oldukça begensenız sans verırmısınız?
arkadas cocugu yok yazmis kardesÇocuk küçük mü? Annesiyle mi kalıyor? Bu gibi faktörler benim için önemli olurdu. Çünkü sizin olmayan bir çocuğun sorumluluğuna almak bana zor gelirdi. Geçen gün bir bayan bir konu açmıştı eşinin çocuklarıyla ilgili çok üzülmüştüm doğrusu.
Hmm anladım şimdi. Boşanma sebebi elbette mühim. İlkler konusuna gelince şayet aklınızda soru işareti bırakmayacak biriyse bu konu ikinci plana atılabilir sanki.Hem sebebi önemli hemde ilkleri beraber yasayalım istedim hep
öyle demeyin ya hep kadinlar hakli degillerkiAllah daha iyi bilir kardes bizim kimseyi burda suclamaya hakkimiz yok fakat bosanmis bir bayan olarak bi kadin canina gecmeden asla bosanmiyor bi aldatma falan olmadan son noktaya kadar hep kadinlar savasiyor bosanmis bir erkekten ben acikcasi korkuyorum
aile sebepleriymişönceki eşinden ayrılma sebebi önemli.