Arkadaslar sakın yadırgamayın beni bosanan insanlara sonsuz saygım var yanlızzz

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Kafam karışık bir adam var evlenip ayrılmış cocugu yok..Ben bekar bırıyle evlenmeyı hep hayal etmıstım ama soyle bır durum varkı bu kısıyı oldukça begensenız sans verırmısınız?

Kafam karışık bir adam var evlenip ayrılmış cocugu yok..Ben bekar bırıyle evlenmeyı hep hayal etmıstım ama soyle bır durum varkı bu kısıyı oldukça begensenız sans verırmısınız?
Sevdikten sonra neden olmasın,eğer birbirinizden hoşlanıyorsanız birbirinize şans verin.

Kesinlikle bende öyle düşünyorum kadın sona gelmezse kolayca bosanmaz

Kafalarınız uyduktan sonra evlenip boşanmasının ne önemi var ki? Hadi çocuğu olsa neyse de çocuğuda yok.
Boşanmasının nedeni şiddet, aldatma vs gibi problemler değilse düşünmeniz gereksiz.

açıkcası boşanma nedenini ''tarafsız bir şekilde'' öğrenmeden cesaret edemezdim diye düşünüyorum...

Çocuk küçük mü? Annesiyle mi kalıyor? Bu gibi faktörler benim için önemli olurdu. Çünkü sizin olmayan bir çocuğun sorumluluğuna almak bana zor gelirdi. Geçen gün bir bayan bir konu açmıştı eşinin çocuklarıyla ilgili çok üzülmüştüm doğrusu.

çocuk yok..

arkadas cocugu yok yazmis kardes

öyle demeyin ya hep kadinlar hakli degillerki yani kk diye hep erkekleri yermeyelim,hatalar karsilikli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…