• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Topla cesaretini sonuç ne olursa olsun üzmesin seni

Evde dogal gebelik öğrenme yollarını denedim . Gittim gevelik testi aldım bozuk çıktı . Kan verdim pazartesi belli olacak bakalım artık ve ilginc olan kisim su ki
Eşime hamile olabilirim dedim bu ay böyle bi konuşma geçerken kuzenim mesaj attı (ki bu kuzenim ilk gebeligimi de rüyasında görmüştü haberi yoktu hamile olduğumdan ) bebek var mı diye mesaj attı üstünden yarım saat geçmedi çok yakın bi ablam mesaj attı hamile misin diye Teyzem aradı bebek var mı diye . Hepsi üst üste gelince heyecanlandim ne biliyim hayırlısı olsun nasip hersey :KK59:
Kirpiklerime baktım da bişey anlamadım yoruldum belirti aramaktan.

göz bebeklerine baksana birde onlarda da büyüme olurmuş

Kirpiklerime baktım gayet iyi duruyor Karışma yok . Gözbebeğim de normal gibi

Cuma yaptim sağlık ocağında pazartesi ogleden sonra veirceklermis geç olsun ya bilerek geç gittim geç alayım diye . Sonuç negatifse uzulucem ister istemez

Ovulasyon alıyım pek ümidim yok artık ya . Şu idrar yapıp cam onune koyma testini yaptım ona göre de negatif Karnım ağrıyor hasta olcam galiba :KK43:

Hatta söyle soylim tuvalete gittim daha yeni kanama olmuş biraz :( test falan da almıyorum adet olcam büyük ihtimalle suya düştü hayallerim

Evet öyle ama kahverengi bi damla bi akıntı olmuş adet oluyorum sanırım . Gitti bu ay da tüm unutlar
Canım ablamda aynı oldu iki Gün olucam diye bekledi lekelenme ve kasık ağrısı vardı sonra öğrendik ki hamile ve ikiz :KK200:

Dikkat Et yinede regl Başlangıcıda olabilir Yerleşme kanamasıda

Back
X