:) Kuruyo demek mi acabaHhhhhhh ona bende anlam veremedim baya da düşündüm ne demek istemiş olabilir diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Kuruyo demek mi acabaHhhhhhh ona bende anlam veremedim baya da düşündüm ne demek istemiş olabilir diye
Topla cesaretini sonuç ne olursa olsun üzmesin seni
:) Kuruyo demek mi acaba
:) Hayırlısı canım kan sonucu niye gec çıkıyorKuruyor demek olabilir mantıklı bunu duydum ya şimdi dudaklarım kurur 0![]()
göz bebeklerine baksana birde onlarda da büyüme olurmuşKuruyor demek olabilir mantıklı bunu duydum ya şimdi dudaklarım kurur 0![]()
göz bebeklerine baksana birde onlarda da büyüme olurmuş
Pazartesi regl günün degil mi zaten senin
Ne testi alacaksın peki
Ovulasyon alıyım pek ümidim yok artık ya . Şu idrar yapıp cam onune koyma testini yaptım ona göre de negatif Karnım ağrıyor hasta olcam galiba![]()
O neymiş öyle cam önünde :))Ovulasyon alıyım pek ümidim yok artık ya . Şu idrar yapıp cam onune koyma testini yaptım ona göre de negatif Karnım ağrıyor hasta olcam galiba![]()
Daha 3 gün var amaHatta söyle soylim tuvalete gittim daha yeni kanama olmuş biraztest falan da almıyorum adet olcam büyük ihtimalle suya düştü hayallerim
O neymiş öyle cam önünde :))
Daha 3 gün var ama
Canım ablamda aynı oldu iki Gün olucam diye bekledi lekelenme ve kasık ağrısı vardı sonra öğrendik ki hamile ve ikizEvet öyle ama kahverengi bi damla bi akıntı olmuş adet oluyorum sanırım . Gitti bu ay da tüm unutlar