• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Yok canim evde normal gebelik testi vardi sadece siz nasilsiniz bakim ben cok fena hastayim bogazlar sis :cry:

Çok gecmis olsun . Kan testi yaptir pazartesi istersen belki yaniltiyodur idrar testi . Tam üzülme modundaydim bu haberin üzdü valla :( hayırlısı oksun Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah

Anladım canım benim sağda bu ay bakalım artık Hayırlısı

Çok gecmis olsun . Kan testi yaptir pazartesi istersen belki yaniltiyodur idrar testi . Tam üzülme modundaydim bu haberin üzdü valla :KK43: hayırlısı oksun Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah
Okadar hastayimki cikmadigina üzülemiyorum bile ilk defa bu ay iliskiyi yumurtlama gunune denk getirmistim neyse saglik olsun

Anladım canım benim sağda bu ay bakalım artık Hayırlısı

Benim hep solum oluyor ilk gebeligimde de öyleydi . Bakalım artık hayırlısı olur hakkımızda inşallah . Beklemek daha zormuş . İlk gebeligimi beklemiyordum. O yüzden belirtileri de hatırlamıyorum . Çünkü yogun spor yapıyordum . 1 hafta öyle haberim olmadan spor yapmıştım . Çok yorulunca karnm şişiyo ve agriyordu alt kısmı bi onu hatırlıyorum ve yaşıyorum gibi de . Bide kanamam olmuştu yine o zaman ilk ay ara ara kanamalarım olmuştu ama işte net hatirlayamiyorum . Travma yaşıyorum sanırım :(

Kolay gelsin canım sen yinede regl Gününe kadar dikkat et:)

Hhhhhhh hhhhhhh sağda var dedin ya bunu okuyunca direct sağ tarafımda batma hissettim . Bu psikoloji çok farklı ya . Vücut oyun oynuyor resmen :)
Sadece sende degil o herkes unutuyor canım evet ya o da çok etkiliyor kendimizi dinliyoruz sürekli onun için oluyor sanırım :)

Bende hiç sağımda ağrı olmazdı sadece solda olurdu yine var solda ara sıra ama sağda kramptan sonra batmalar başladı sivilce falan çıkıyor mu sende

Çenemde tek sivilce iki Taraflı kasık ağrısı 2 gün kala göğüslerim şişer ağrır vajinama saniyelik ağrılar girer batma gibi sonrası malum

Bende hiç sağımda ağrı olmazdı sadece solda olurdu yine var solda ara sıra ama sağda kramptan sonra batmalar başladı sivilce falan çıkıyor mu sende

Valla bi tane tek var bıyık kismimda . Bugün çıkmış . Önceden bi kaç tane çıkardı bu ay bi tane tek çıktı . Pazartesi gelse bari hemen .

Ya bide benim sol yumurtalık kismim hep şiş bi şekildedir. Hatta yumurtlama donemeimde hastaneye gitmiştim doktor ilk gece hamile kalırsın çok iyi falan demişti evlendim ilk ay oldu bebeğim . Hala sis ve sol tarafımda ağrı bebegimde de oluyordu

Neyle alakalıymış o şişlik ağrı canım

Valla doktorum bi açıklama yapmadı . Sıkıntı yok diyince bende ustelemedim zaten . Sürekli gidiyordum bi sorun yasamadim ama şundan da olabilir biraz sancılı oluyor yumurtlama donemim ve bazen o kadar zor oluyormus ki kist üretip kendi kendine yok ediyordu aynı ay içinde vücudum

Back
X