Canım be desemBenim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
Aslında Bebeğimi kaybetmesem bu kadar tedirgin olmazdım . Bu tarz şeyler yaşayıp çok geç hamile kalanlar var okudukca çok üzülüyorum . Rabbim bi daha yasatmasin . Kimseyi bu acıyla sinamasin .
Benim bat 13 ekim . Yumurtlama günlerimi kaçırmadım hiç . Duzenli adet oluyorum adet . Erken dogum ve kurtaj oldum ayni gun . Buna ragmen hamdolsun bi sikinti yasamadim o ay gununde adet oldum .şimdide işte 13 ekimi bekliyorum . Kasiklarimda sol bacağımda ağrı var . Bugün belim ağrıdı biraz gün içinde . Ve Gece zor uyur oldum . Oğluma hamileyken de yaşıyodum uyuma zorluğunu .
Aslında Bebeğimi kaybetmesem bu kadar tedirgin olmazdım . Bu tarz şeyler yaşayıp çok geç hamile kalanlar var okudukca çok üzülüyorum . Rabbim bi daha yasatmasin . Kimseyi bu acıyla sinamasin .[/QUOTE