• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Pazartesi günü tam 2 ay olacak . Doktorum korunmana gerek yok adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi kontrole gittigimde o umutlandirdi beni
Canım bildiğim kadarıyla sorun olmuyor ve daha çabuk hamile kalabiliyorsun diye biliyorum

Canım bildiğim kadarıyla sorun olmuyor ve daha çabuk hamile kalabiliyorsun diye biliyorum

Bende öyle okumuştum forumlarda ama bilemiyorum ki
Çok kötü hevesim kırıldı . Hayır ilginç olan adet ağrım nasıldı hatırlamıyorum . İlginç bi sancim var .

Bi kaç damla olmuş onda hatta pet koymuş regl olucam diye

Ya bende okudum da genelde pıhtı şeklinde oluyormus ama bnm normal kahverengi akıntım olmuş sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı . UmuduM fena kırıldı da işte kafamdan atamiyorum bi türlü

Ya bende okudum da genelde pıhtı şeklinde oluyormus ama bnm normal kahverengi akıntım olmuş sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı . UmuduM fena kırıldı da işte kafamdan atamiyorum bi türlü
Pıhtı olursa regl olur canım böyle mi oluyordu Reglin daha öncede

Yok leke olmuyordu normal gününde kanamam oluyordu. Koyu renk kanamam olurdu . Seni de yordum dimi yazılarımda ay kusura bakma lütfen hakkını helal et
Canım Konuşuyoruz burda Estafurullah kasıkta batma falan var mı srnin

Back
X