Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar. bir kaç gündür konuların hepsini takip ediyorum ve okuyorum. bende tüp bebek tedavisi görenlerdenim. Ohss adlı başlığı görünce yazmak istedim. bu gün yumurtalarımın toplanmasının 3.günü. 41 adet yumurtam toplandı.bunlardan 36 tanesi olgun yumurta çıktı. 31 taneside döllendi. yarın döllenen embriyolar hakkında tekrardan bilgi alıcam. iğnelerime 125 üniteyle başladım son gün 50 ünite oldum.ancak şuan Ohss yim. ve transferim ertelendi. 3 gündür inanılmaz acılarla savaşıyorum. sanki hiç geçmicek gibi. kasıklarımda ağrı,sırtımda gögüs altına kadar batma nefes alırken problem... ne ararsanız var. bana tavsiyeleri olan varmı ???
Biseyler yiyip icmeyle gecmiyor kesinliklecanim seni bilmem ama ben bir bicakla karnimi sagdan sola cekiyorlar zannetmistim sivi birikmisti yani drunu dinle ve pesini birakma derim biraz cekiceksin ama ins sonucu guzel olur bu pkodan cok cekmis biri oarak dayanamayip bir dahayazdim ben su anda 8. Tup bebek denememi yaptim sonuc bekliyorum pko yuzunden ilacsiz tup bebek denedik bu sefer cunku bizdeki bu pkonun sonu her denemede ohss ama az seyride var cokda cok gecmis olsun tekrar sana
aynen dediğin oldu canım. en sonunda dayanamadım hastaneye gittim yattım bir gece bu gün gündüz çıktım hastaneden Allahıma şükürler olsunki hafif ohss dedi doktorum adet döneminde rahatlıcaksın dedi. idrarım iyi durumda karnımda kasmalar devam ediyor. ama nefes alışım düzeldi. serum ve protein ağırlıklı ilaçlar ağrı kesici falan şimdi iyiyim. doktorum tekrarladığı anda tekrar gel hemen yatırıcam dedi. şimdide dondurulan embriyolarımın derdine düştüm :) ya şansım azalırsa diye Rabbim kimseye bunları yaşatmasın.
Selam arkadaşlar. bir kaç gündür konuların hepsini takip ediyorum ve okuyorum. bende tüp bebek tedavisi görenlerdenim. Ohss adlı başlığı görünce yazmak istedim. bu gün yumurtalarımın toplanmasının 3.günü. 41 adet yumurtam toplandı.bunlardan 36 tanesi olgun yumurta çıktı. 31 taneside döllendi. yarın döllenen embriyolar hakkında tekrardan bilgi alıcam. iğnelerime 125 üniteyle başladım son gün 50 ünite oldum.ancak şuan Ohss yim. ve transferim ertelendi. 3 gündür inanılmaz acılarla savaşıyorum. sanki hiç geçmicek gibi. kasıklarımda ağrı,sırtımda gögüs altına kadar batma nefes alırken problem... ne ararsanız var. bana tavsiyeleri olan varmı ???
merhaba aynı sorunu bende yaşadığım için yazmak istedim.benden de 42 tane yumurta toplandı,nedeni çok yumurta olunca içerde yumurta kabukları çok fazla hormon üretiyormuş böyle etki yapıyormuş.doktor 4-5 litre su içmelisin dedi ilk 2 gün dediği gibi su içtim şişlik hafifti,3.gün mide bulantısı kusma başladı su içsem kusuyodum ve kan değerlerim yükseldi,şişlik dayanılmaz dereceye ulaştı,nefes almakta zorlandım parasentez yapıldı 2litre su çekildi biraz rahatladım ama 3 gün serum yedim hiç geçmicek gibiydi hemşire geliyo 15 gün inmez şişlik dedi.doktor 4-5 güne herşey düzelcek dedi,,aynen dediği gibi oldu 5 günde tamamen eski halime döndüm 2 günde 6kilo verdim şaka gibi.tabi 5litre su içtim günde gece bile saat kuruyodum o şekilde ödem çabuk gitti. regl olunca tamamen rahatladım.bu arada benim ilk denememdi 5 tane bebişimiz donduruldu yaklaşık 40 gün sonra transferim var onu bekliyorum.inan transfer olmadığı çok iyi olsaydı şikayetlerin daha uzun sürermiş ve bikaç kez parasentez gerekebilirmiş.şansım azalır mı diye düşünme,bazı hastanelerin dediğine göre dondurulmuşlarda şans daha fazlaymış ben bunu vücut dinlendikten sonra transfer olmasına bağlıyorum..inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
kızlar mrb bende memorialde tedaviye baslıcam banada ohss riski var dediler çok korkuyorum yaa her pcolu oluyomu mutlaka
kızlar mrb bende memorialde tedaviye baslıcam banada ohss riski var dediler çok korkuyorum yaa her pcolu oluyomu mutlaka
yok herkeste aynı etki olmuyor tabi benimle aynı zamanda tedavi gören biri vardı 50küsur yumurtası çıktı onda olmadı mesela.bende pko teşhisi olmadığı halde oldu
doktorda sende risk var o yüzden düşü dozla başlıcaz dedi bide glifor die bir ilaç verdi
inşallah yaşamazsın bizim yaşadığımızı her şey yolunda gider..bu arada nerdeki memorial??