Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo gelişmeleri okudum hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun ikinizede aynı gün iki güzel sonuç alırız inşallah
selam kızlar inşallah bebişler tutar.embriyo transferi nasıl oluyor ne kadar sürüyor?benimde dondurulmuşlar la yapılacak.benimde karnım şişmişti sizin gibi
ooooo gelişmeleri okudum hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun ikinizede aynı gün iki güzel sonuç alırız inşallah
Seherim bugün çok fazla karın ağrım vardı,o yüzden giremedin.Doktorla görüştüm normal dedi,bazen ben mi abartıyorum diye düşünüyorum.
canım senın daha önce transfer yapılmadımı dondurulmuşlarım var demişsinya ondan şaşırdım
transfer işlemı cok basıt aynı bır muayane gıbı düşün sadece ıdrara sıkışık olman gerekıyor o bırz agrı yapıyor o kadar ama benım cok rahat gectı zaten 10 dk falan sürüyor
canım transfer olmadı çünkü 40 üzeri yumurta toplandığı için karnım şişti.transfer ertelendi.o yüzden embriyolarıda dondurdular.estraderm bant kullanıyorum.18 inde kontrol var her şey uygunsa transfer olacak.eğer değilse bir ay daha ertelenecek.o yüzden transfer i merak ettim neyse fazla merak etmeyeyyim:)))hayırlıısı
canım transfer olmadı çünkü 40 üzeri yumurta toplandığı için karnım şişti.transfer ertelendi.o yüzden embriyolarıda dondurdular.estraderm bant kullanıyorum.18 inde kontrol var her şey uygunsa transfer olacak.eğer değilse bir ay daha ertelenecek.o yüzden transfer i merak ettim neyse fazla merak etmeyeyyim:)))hayırlıısı
Seherim bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Kendimi yormayacak şekilde mutfakta yemek falan yaptım.Bugünde belim hafif ağrıdı.Baktım biraz yoruldum,hemen uzanıp dinleniyorum,sürekli yatmaktan sıkılıyor insan.Zaten pazaartesi işe başlayacağım,alışmam lazım.ÇOK MERAK EDİYORUM CANIM,ACABA SONUÇLAR NE OLACAK .BU MUBAREK GECEDE DUA EDİYORUM,RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISIYLA EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİB ETSİN.
KANDİLİN MUBAREK OLSUN.....
Seherim bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Kendimi yormayacak şekilde mutfakta yemek falan yaptım.Bugünde belim hafif ağrıdı.Baktım biraz yoruldum,hemen uzanıp dinleniyorum,sürekli yatmaktan sıkılıyor insan.Zaten pazaartesi işe başlayacağım,alışmam lazım.ÇOK MERAK EDİYORUM CANIM,ACABA SONUÇLAR NE OLACAK .BU MUBAREK GECEDE DUA EDİYORUM,RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISIYLA EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİB ETSİN.
KANDİLİN MUBAREK OLSUN.....
inanmıyorum irem24 yemekmi yaptın oh oh devam et sıkılacaksın ama iş yapmayacaksın bebegin tutsun yorma kendini benim eşim çalışıyordu akşam eve gelirken yemek getiriyordu sende yorma kendini
amin canım inşallah o güzel haberleri alıcaz senınde kandilin mübarek olsun canım bır aynı zamanlarda denk gelemıyoruzkı konuşalım işyerındede pc varmı ordanda gırebılıyormusun siteye
Canım yatmaktan her tarafımın ağrıdığını hissettim.Gerçektende başka şeylerle meşgul olunca kendimi daha iyi hissettim.Kendimi yormadan bişeyler yapmaya çalışıyorum.Yoksa vakit geçmiyor.Zaten yarın işe başlayacağım.İnşallah embriyolarım sağlıklı bir şekilde gelişimine devam ediyordur.
Karınca kız sen bu bekleme döneminde ne hissediyordun?Olumlu mu olumsuz mu?ya da benim gibi hiç birşey mi?
bide bel ağrın oldu mu?yazarsan sevinirim.....