Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sağlık ocağında hemşireyim.Ay ne güzel bide meslektaş çıktık bak.Tabiki canım hayırlı haberler veririm inşallah.Sen çalışmıyor musun?
seherim bende çok heyecanlıyım.yarın sabah gideceğiz,yumurta toplanması için.Birbirimizden haberdar olalım canım.
Seherim nerdesin canım.Ben az önce hastaneden geldim.15 içi dolu folikül toplanmış.Şu an alt karın bölgemde acayip ağrı var.Bu arada bir sürü ilaç yazmışlar kortizon,antibiyotik.aspirin,ağrı kesici,yarın başlamak üzere progestan amp ve heparin amp.Ah ah yine yiyecez iğneleri yani.Seni çok merak ettim senden ne haber?
Butterfly's sende ohss geçirmişsin ,belirtilerin ne zaman,nasıl başladı canım yazarsan sevinirim.
Ah canım yüreğime su serptin sağol.Şu an öyle fazla bir ağrım yok.Kasıklarımda çok az bir ağrı var,bu kadarı normal heralde dimi.O kadar hassaslaştım ki üfürükten nem kapıyorum.
Seherim az önce hastaneden aradılar.toplanan yumurtaların 13ü döllenmiş.Doktorum çok iyi bir oran olduğunu söyledi.Bu arada dün gece karın ağrısından uyuyamadım.Sen nasılsın camın,gelişme var mı?
Seherim neredesin sen?Çok merak ediyorum.Herşey yolunda mı?
Bende yatıyorum.Eğilip doğrulmuyorum bile.Daha çok ayaktayken,fazla oturunca ve tuvalete oturunca(afedersin canım)oluyor.Buğün evde biraz dolaştım,baktım çok ağrı oluyor,geri yattım.Birazda evham mı var ne?