Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karınca kız işe başlamak zorundayım çünkü 1 hafta izni bile zorla aldım.Kendimi yormadan gidip gelicen artık.Diğer belirtilerimiz aynı.İnşallah sonuçta seninki kadar yüz güldürücü olur.
Sabah kalktığımda iyiydim.İşe gittim kasık ve bel ağrım arttı.Tekrar 5 gün daha rapor aldım.Şu an evdeyim,daha iyiyim.Sen nasılsın,nasıl gidiyor zor bekleyiş??
iremm bacım sanırım ben ıdrar yolu enfeksıyonu oldum mesanem agrıyor ve dokununca acıyor benım kasık agrım yok ama onun yerıne ıdrar yolu enfeksıyonu eklendı sanırım resmen alttan agrım var ya canım bu arada sende progestan fıtılmı kullanıyorsun başka ılac kullanıyormusun ben bırde kalcaya yapıştırılan bantlardan kullanıyorum
Canım o ağrı tutunma ağrısı olabilir.Ben progestan iğne kullanıyorum.Her gece 1 tane kalçadan eşim yapıyor.Bunun dışında coraspirin folik asit ve heparin iğne yapılıyorum.Heparinide sabahları koldan oluyorum.Delik deşik oldum anlayacagın.Canım ya ben zaman geçtiçe korkmaya başladım.Ya test sonucu olumsuz çıkarsa.......
arkadaslar, hemen hemen tum OHSS mesajlarını okudum, foruma yeni uye oldum ve sizlerle deneyimlerinize dair paylasmak istedigim bir kon var. Detaya inmeden ozetlemek gerekirse PKO hastasiyim, yumurta uyarici ilaclar ( Gonal-F igne ) ile asilama tedavisine baslamistim, 75 mg doz ise yaramayinca 150 mg dozla devam etti Dr, once 150 mg ye de hic cevap vermedi 3-4 gun sonra doktor dozu artirmak istemedigini OHSS den korktugunu soyledi ve hemen akabinde ayni doza yumurtaliklarim cevap verir oldu, ( iyi ki artirmamis !! ) kisa bir sure icinde yumurta adetim 18-20 ye firladi. Doktor bu asamada asilama protokolunu durdurmak zorunda oldugumuzu , veyahut bu yumurtalari toplayip tup bebek asamasina gecebilecegimizi belirtti biz de bir sonraki denemeyi bekleyecegimize 2 gun icinde karar verdik ve tup bebek e donduk.Gecen 2 gun icinde bile yumurta adetim 28 olmustu ve yumurta toplama islemi yapildi. Embriyolarin 18 tanesi dollendi ve donduruldu simdilik. Bugun islemin 7. gunu ve pek cok arkadas gibi ben de hala karin sisligi, yururken gerginlikten kaynaklanan agri ve idrar/tuvalet problemleri yasiyorum. Yanliz OHSS nin diger agir belirtileri yok çok şükür. karin bolgesinde 1-2 cm lik artis var ama doktor telefonda cok stres edilecek birsey olmadigini soyledi, bakalim yarin kontrolde ne diyecek ?? Sizler genel bir yorum yaparsaniz Ortalama ne kadar zamanda geciyor ???
canim kesinlikle hemen acilen iyi bir hastaneye yada doktora git ultroson yaptir ayni durumu bende yasadim yumurtalarim 10 cm olmus tesadüfen hastaneye gitmistim ve yatirdilar beni bi hafta tüp ebbek merkezinin hatasiydi sakin ihmalk etme canim ben äölümden dönmüsüm walla bugün geldim eve hatta