arkadaslar noooooolurrrr bi bakin lutfen acillll

Cok harika olmus gule gule kullanin...usta dogru yapmis, oyle oluyor benim gorduklerimde oyle beyaza krem...tapetenlede harika uymus allah herkese boyle evler nasip etsin insllah

Arkadaslar güzel ve fikir verici yorumlarinizdan sonra değiştirmekten gaz geçtim.iptal ettik siparisimizi.peki ne renk hali perde ve aksesuarlar bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var :)))))
Bana da kötü gelmedi ya da ben çok mu dikkatsizim bilemedim.

Ben bir fark göremedim :)

Tezgah malzemesi nedir tezgah değişse kaca maloluyor

Bence cok hos olmus gule gule kullanin firin davlumbaz gelince aksesuarlar o ton fark ortadan kalkar merak etmeyin gri cok basitlestirir bence.
Corrianmi o bu arada ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim.

Bencede kotu durmus diyemem ama yinede icine sinmiyorsa yapiskanli kagitlardan al bir suru desen secenegi var cok hos duruyor onlar da hayirli olsun eviniz gule gule oturun

Gayet hos ve ferah bence

Arada tabi ki ton farkı var ama göze batmıyor bence.
Tezgah ve arkasının aynı ton olması durumu kurtarıyor bence.

Dertsiz başınıza dert aramayın bence çok şık ve ferah olmuş. Boşa masrafa girmeyin derim.

Aynı renk olması mı gerekiyor da, yoooo..
Gayet güzel şık, güle güle kullanın, masrafa gerek yok, içiniz rahat olsun bence

Gerçekten bence raflarin falan kırık beyaz olması güzel bir boyut kazandırmış; hepsi bembeyaz olsaydi ne nerede başlıyor, nerede bitiyor belli olmazdı ve göz yorardi. Şansa daha güzel olmuş bu :)

Tabi, bir de o ihtimal var o zaman. Seen şimdi değiştirme işine hiç girme. O parayla başka güzel şeyler yaparsın evine. Dediğim gibi . Gir bi yerleş bi de öyle bak.

Ben de beğendim hatta fikir edinmiş oldum kendi evim için peki ne kadara mal oldu.
Güle güle oturun

Hiç kötü değil.

Bence de güzel..

Hem simdi farkettim yerdeki parkeyle uyumlu olmus gayet güzel

Evet canım aynen öyle.o yüzden şimdiden gardını al olumsuz eleştiri istemiyorsan

Bence de hoş görünüyor hem duvar kkağıdı durumu kurtarmış takım gibi olmuş evi doseyince daha da güzel olur Güle güle oturun evinizde ☺

Yorumlari okudumda lakeymis kapaklar lakenin zamanla rengi degisiyor tezgahla ayni olucak zaten uzulmeyin :)

Misssss gibiiiiiii:)))) kesinlikle takilma.

Eki Görüntüle 1794356

Ben pembeyi sevmem ama örnek olsun diye yükledim. Beyaza pastel tonları daha çok yakışır, diğerleri çok çiğ kalabilir. Yoksa ben maviciyim :)

Ay gaaaayet hoş gereksız masraf yapmayın bence

Ben de çok beğendim güle güle kullan sıkma canını gayet hoş duruyor bence.

Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bence cok güzel duruo siritmio gulegule kullanın

Cok harika olmus gule gule kullanin...usta dogru yapmis, oyle oluyor benim gorduklerimde oyle beyaza krem...tapetenlede harika uymus allah herkese boyle evler nasip etsin insllah

Herseyi sifirdanmi alicaksin canim:)
Istedigin her renk harika olacak bu haliyle hayal gucunu sinirsiz kullanabilirsin:)

Arkadaslar güzel ve fikir verici yorumlarinizdan sonra değiştirmekten gaz geçtim.iptal ettik siparisimizi.peki ne renk hali perde ve aksesuarlar bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var :)))))

Byle bı mutfaga her renk guzel olur ama bence krmızı sıyah yapmayın suan butun mutfaklar ya kırmızı.sıyah.beyaz kombnlı yada pembe bence degısık ve hos bır renk yapın cocuk yksa turkuaz guzel olabılır :)

Bence tabi :)
Ornek olsun diye, her renk olur zatn, ama duvar kagidi agir ona ve zevkinize gore daha klasik hali secebilirsiniz:)

Herseyi sifirdanmi alicaksin canim:)
Istedigin her renk harika olacak bu haliyle hayal gucunu sinirsiz kullanabilirsin:)
Evet hemen hemen herşeyi sıfırdan alicam inşallah allahım canıma sindirir tüm isteyenlere de istediği gibi mutfaklar nasip eder pastel tonları dusunuyorum ama iyi olur umarim

İki kucuk bebegim var ama yinede acik renkler dusunuyorum :))bendeki büyük cesaret özellikle kırmızıyı hiç sevmem beyazlara çığ durur zaten pastel tonlar iyi yine

Ben olsam evyeyi buyuk yaptirirdim sadece yan tarafi tepsi gibi oluyor ya
O tepsi gibi olanlar tezgahin üstüne konuyor suyu falan lavabonun içine siyiramazsin silmek gerekir diye kullanışsız olur diye düşündüm ama bilemiyorum belkide iyi olurdu kismet

O tepsi gibi olanlar tezgahin üstüne konuyor suyu falan lavabonun içine siyiramazsin silmek gerekir diye kullanışsız olur diye düşündüm ama bilemiyorum belkide iyi olurdu kismet
Kendi giderleri oluyor onlarin:)
Ama aynen kismet sadece daha kullanisli olurdu zatn harika olmus..

Yerlerde krem olduğu için çok kötü değil
Degistirecekseniz renk katmak için degistirin bence
Ve tek bir priz gördüm hazır ustalar varken hemen priz ekletin yetmez o size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…