Akrilik tezgah 8.5 a yaptırdık o daha masraflı malesefTezgah malzemesi nedir tezgah değişse kaca maloluyor
Ay çok teşekkür ederim ya icin rahatladı ev gözümde kalmamıştı niyeyseAynı renk olması mı gerekiyor da, yoooo..
Gayet güzel şık, güle güle kullanın, masrafa gerek yok, içiniz rahat olsun bence
Oyle mi ya bende dusunyorum daha kötü olursa ya diye.evet akrilik ama frankenin 8.5 tuttuBence cok hos olmus gule gule kullanin firin davlumbaz gelince aksesuarlar o ton fark ortadan kalkar merak etmeyin gri cok basitlestirir bence.
Corrianmi o bu arada ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim.
Siz şuan rengin farklı olduğunu bildiğiniz için dikkatinizi çekiyor. Normalde dolapları ilk defa görüyor olsanız bu kadar takılmazdınız diye düşünüyorum.Ben mi aşırı dikkatliyim acaba :))
Dedigim gibi beğendim ben.Masa hali perde vs gelince renklenir.Su anda o kadar çok masrafimiz varki bu çok çok gereksiz gibi geliyor bana da o folyolar parlak değil bildiğim kadarıyla onu da dusundumde of çok kararsizim
Bi de sadece alt daplari degistiricez yoksa daha pahalı oluyor malesef Oyle yarim daha kötü olursa diyorum.Gayet güzel, dolapların alt kısmı; süpürgelik gibi olan yerler de tezgahla aynı renk. Çok kötü durmuyor bence. Kendi evinmiş zaten. Üstüne eşya yere halı gelecek renklenecek, iyice gizlenir o fark. 1-2 sene kullan baktın çok gözüne batıyor o zaman bakarsın çaresine. Hiç yapma o masrafı.
Gayet ferah ve kullanışlı bir mutfağınız var.Tezgah üstünü renkli objelerle hareketlendirirsiniz.Valla böyle yorumlar içimi ferahlatti
Gerçekten bence raflarin falan kırık beyaz olması güzel bir boyut kazandırmış; hepsi bembeyaz olsaydi ne nerede başlıyor, nerede bitiyor belli olmazdı ve göz yorardi. Şansa daha güzel olmuş bu :)Çok teşekkür ederim olumlu yorumlardanmidir nedir bende yumusadim simdi
Bi de sadece alt daplari degistiricez yoksa daha pahalı oluyor malesef Oyle yarim daha kötü olursa diyorum.
Siz demeseydiniz sanırom farkı görmeyecektik büyüm çoğunluğumz. Siz biliyorsunuzda ondan gözünüzde büyütüyorsunuz bence takmayınnn...2 haftaya kadar tasiniyoruz büyük hayallerle yaptırdığım mutfagim yüzünden büyük hayal kırıklığı yasiyorum dolap ve tezgahin rengi birbirini tutmadi ve çok sırıtıyor bence.tezgah ustasının yanlış yonlerdirmesinden kaynaklandı.şimdi biz bu tezgahı kurtarmak icin alt dolap kapaklarını grili siyahlı bi renkle degistiricez buda hiç yoktan 3 bin 500 tl ye maloluyor başka fikri olan Var mi yada gerçekten değişecek kadar kötü mu mutfagimEki Görüntüle 1794276 Eki Görüntüle 1794284