Evet onların giderleri oluyorda mesala ankastre ocak gibi üstten konuyor kenarları çıkıntılı oluyor tezgahı yıkamak imkansız ordan suyu atlatmak gerekirKendi giderleri oluyor onlarin:)
Ama aynen kismet sadece daha kullanisli olurdu zatn harika olmus..
Ya siyah yapacaksın mutfağı siyah beyaz yapacaksın daha güzel olur yada böyle kalsın ,degistirmek için beyaz yapacağına siyah yap daha iyi olurEvet benim hayalimdeki tezgah süt beyazdı ama böyle oldu
Elektronik çay kahve makinası kullanmiyorim ankaste dolabı var tam karşıda fron mikrodalgada orda yani ben bitek bazen tost bazen blendir kullanıyorum o yüzden tek yeter dedim su anki mutfakta da tek priz var aslında ihtiyaçlar değişebilir koydurmak iyiymiş Noldu nolmaz diyeYerlerde krem olduğu için çok kötü değil
Degistirecekseniz renk katmak için degistirin bence
Ve tek bir priz gördüm hazır ustalar varken hemen priz ekletin yetmez o size
Yok zaten tezgahı değiştirmek imkansız dolapları değiştirmeyi düşünmüştüm ondadan gaz geçtim böyle kalsin diyorum hem cesaret edemedim hemde daha üzerinde posetleri olan dolapları kaldırıp atmaya vicdanım el vermedi e yani işin maddi kismida ciddi sorunYa siyah yapacaksın mutfağı siyah beyaz yapacaksın daha güzel olur yada böyle kalsın ,degistirmek için beyaz yapacağına siyah yap daha iyi olur
Yani bencede güzel kalsın ,peki tezgah seçerken dikkat etmedin mjYok zaten tezgahı değiştirmek imkansız dolapları değiştirmeyi düşünmüştüm ondadan gaz geçtim böyle kalsin diyorum hem cesaret edemedim hemde daha üzerinde posetleri olan dolapları kaldırıp atmaya vicdanım el vermedi e yani işin maddi kismida ciddi sorun
Koydur canım sana bir zararı yokElektronik çay kahve makinası kullanmiyorim ankaste dolabı var tam karşıda fron mikrodalgada orda yani ben bitek bazen tost bazen blendir kullanıyorum o yüzden tek yeter dedim su anki mutfakta da tek priz var aslında ihtiyaçlar değişebilir koydurmak iyiymiş Noldu nolmaz diye
Tezgah akrilik yapan kişi bu saf rengi %100 garantili diğer beyazlardada boya var garantisi 80 e falan düşer demis esimde bakmış bakmış uyuyor bu olsun olsun beyaz beyazdir demis bu kadar fark yapillinca ortaya çıktı diyor aynıydı diyor falan filan bana sormadigi icin oda üzgün ama ben olsam süt beyazdan kesinlikle gaz gecmezdim bu resmen krik beyaz kismette böyleymiş aslindaYani bencede güzel kalsın ,peki tezgah seçerken dikkat etmedin mj
Bence de yaptiriyim evet iyi olurKoydur canım sana bir zararı yok
Bak bende bir priz ful çaycı takılı
Sürekli tak çek çıkar yapmak zor
Bir tane prizim boşta o olmasa napardim bilmiyorum bazen telefon mutfakta sarjda oluyor blender için falan tak çıkar yapıyorum.
Fazla priz den zarar gelmez
Arkadaslar güzel ve fikir verici yorumlarinizdan sonra değiştirmekten gaz geçtim.iptal ettik siparisimizi.peki ne renk hali perde ve aksesuarlar bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var :)))))
Güle güle kullanin.renkler çok güzel birlikte de çok güzel olmuştur eminimBenim üst kapaklar beyaz-gri desenli alt kapaklar patlıcan moru-gri aynı desenli. Avizeyi de mor aldık. Hatta halım da mor. Çok hoş duruyor.
Evet baktım hatta ayna gibi olanları da var renkli birde yakından görüp uygunsa almayı dusunuyorumÇok güzel stikirler var onlardan bak istersen. Bi kaç tanesine yapıştırirsin alttakilarin
Henüz tasinmadik yerleşir yerlesmez eklerim hemen..
of harika dusup bayilicam simdiArkadaslar zamanında fikir verip endişelerim konusunda beni çok rahatlatmistiniz. Şimdi taşındım yerleştim size evimin son halini göstermek istedim. Tekrar teşekkür ederim..allahım herkese nasip etsin..Eki Görüntüle 1820610 Eki Görüntüle 1820616 Eki Görüntüle 1820617 Eki Görüntüle 1820621 Eki Görüntüle 1820622 Eki Görüntüle 1820623 Eki Görüntüle 1820625 Eki Görüntüle 1820626 Eki Görüntüle 1820627
Aminnnnn inşallah allah herkese nasip etsin inşallah.begendigine cooook sevindim..of harika dusup bayilicam simdi
allah bir omur mutlu mesut oturmayi nasip etsin insallah
cok guzel olmus canim ben oturmaya kullanmaya kiyamazdim inan
allah hepimize nasip eder insallah
Kötü değil aslında boş yere masraf yapıp degistirmeyin ama Isterseniz yapışkanlı folyolar var dolaplar için ondan kullanın her türlü rengi var.
Bana da kötü gelmedi ya da ben çok mu dikkatsizim bilemedim.
Ben bir fark göremedim :)
Bana da hic kötü gelmedi, tam tersi hepsinin ayni renk olmasindan daha iyi geldi. Şık görünüyor bence.
Tezgah malzemesi nedir tezgah değişse kaca maloluyor
Bence cok hos olmus gule gule kullanin firin davlumbaz gelince aksesuarlar o ton fark ortadan kalkar merak etmeyin gri cok basitlestirir bence.
Corrianmi o bu arada ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim.
Bencede kotu durmus diyemem ama yinede icine sinmiyorsa yapiskanli kagitlardan al bir suru desen secenegi var cok hos duruyor onlar da hayirli olsun eviniz gule gule oturun
Gayet güzel, dolapların alt kısmı; süpürgelik gibi olan yerler de tezgahla aynı renk. Çok kötü durmuyor bence. Kendi evinmiş zaten. Üstüne eşya yere halı gelecek renklenecek, iyice gizlenir o fark. 1-2 sene kullan baktın çok gözüne batıyor o zaman bakarsın çaresine. Hiç yapma o masrafı.
Gayet hos ve ferah bence
Siz söylemeseniz gayet normal ve güzel duruyor.Bence sırf istediğiniz olmadı diye beğenmiyorsunuz.Yoksa yeni eve taşınsanız ve mutfağı böyle bulsanız çok beğenirdiniz.
Hiç masraf etmeyin,derme çatma çözümler de düşünmeyin,böyle kalsın.
Yalnız benden nacizane tavsiye,evinize gelenlere özürmüş gibi "biz böyle istememiştik ama usta yaptı" filan demeyin.İnsanlara eleştiri için kapı açmış olursunuz.Dediğim gibi siz söylemeseniz hiç göze batmıyor.
Arada tabi ki ton farkı var ama göze batmıyor bence.
Tezgah ve arkasının aynı ton olması durumu kurtarıyor bence.
Dertsiz başınıza dert aramayın bence çok şık ve ferah olmuş. Boşa masrafa girmeyin derim.
Aynı renk olması mı gerekiyor da, yoooo..
Gayet güzel şık, güle güle kullanın, masrafa gerek yok, içiniz rahat olsun bence
Bence çok güzel. Tamda benim tarzımı yansıtıyor,ama renklerle zevkler tartışılmaz tabi
Zaten bu ustalara(hepsi degildir tabi bize mi oyle denkgeldi bilmem) anlatamiyorsun derdini. Bence gerek yok bi daha o kadar masrafa gayet şık. Tezgahı süt beyaz mi istemistiniz? Hepsi bembeyaz daha tuhaf olurdu bence. Alt dolapları fıstık yeşili ya da gri folyoyla kaplayabilirsjniz. Güle güle oturun. Stres yapacak kadar abes değil.
Dedigim gibi beğendim ben.Masa hali perde vs gelince renklenir.
Bence değiştirmeye hiç gerek yok.zatrn bence tezgah farklı renk olmaliki dolaplar kendini gostersin
Gerçekten bence raflarin falan kırık beyaz olması güzel bir boyut kazandırmış; hepsi bembeyaz olsaydi ne nerede başlıyor, nerede bitiyor belli olmazdı ve göz yorardi. Şansa daha güzel olmuş bu :)
Ben de beğendim hatta fikir edinmiş oldum kendi evim için peki ne kadara mal oldu.
Güle güle oturun
Hiç kötü değil.
Sanirsam tezgah dolaplardan pahali tezgaha bayildim. Bende cok istemistim cok pahaliydi o yuzden vazgectim. Bende 20gun oldu mutfak yaptirali malesef biseyler cikiyo dort dortluk olmuyo istedigimiz gibi sorun cikiyo hic dert etme gayet ferah olmus. En cok begendigim tezgah oldu supurgelik yeri olmamis bi tek bence sadece orayi duzelletir yeter gule gule otur isallah
bunun neresi kötü ki?
Bence tezgah iyide dolaplari pek beğenmedim.
Bence de güzel..
Siz demeseydiniz sanırom farkı görmeyecektik büyüm çoğunluğumz. Siz biliyorsunuzda ondan gözünüzde büyütüyorsunuz bence takmayınnn...
Hem simdi farkettim yerdeki parkeyle uyumlu olmus gayet güzel
Gayet hoş duruyor.
Ama bunun nesi acil?
Zorunlu olarak, Ton sur ton dekorasyon olmuş aslında. Duvar kağıdı olarak seçtiğiniz ton ve desen bence durumu kurtarıyor.
Yine Açıklı koyulu aynı ton renklerle mutfak dekorasyonunu tamamlayın. Bir tanede farklı bir ana renk seçin. Tezgah üzerine dekorasyon amaçlı objeler için. Onda da dikkat biraz daha dağılır.
Gri/siyah dolap kapakları mevcut duvar kağıtları ve parke rengi ile bence aksine uyum sağlanmayacaktır.
Sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bence de hoş görünüyor hem duvar kkağıdı durumu kurtarmış takım gibi olmuş evi doseyince daha da güzel olur Güle güle oturun evinizde ☺
Yorumlari okudumda lakeymis kapaklar lakenin zamanla rengi degisiyor tezgahla ayni olucak zaten uzulmeyin :)
Misssss gibiiiiiii:)))) kesinlikle takilma.
Bence boşuna masrafa girmeyin gözünüzü alıştırın. Neredeyse tezgahın yarısı mutfak araç gereçleriyle dolacak. Perde, masa, halı vs. dikkati oraya çekerseniz gözünüze çok batmaz. Belki birkaç sene sonra başka bir şeye heves edersiniz o zaman değiştirirsiniz.
Üst kapaklar beyaz kaldığı müddetçe bence orda yine gözünüze takılır gibi geliyor. Çünkü üç renk olacak. Ya tamamen tezgaha göre ayarlanacak ki bu ihtimal oldukça masraflı gibi yada bu şekilde kullanın sade ve temiz duruyor en azından
Ay gaaaayet hoş gereksız masraf yapmayın bence
Ben de çok beğendim güle güle kullan sıkma canını gayet hoş duruyor bence.
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bence cok güzel duruo siritmio gulegule kullanın
Cok harika olmus gule gule kullanin...usta dogru yapmis, oyle oluyor benim gorduklerimde oyle beyaza krem...tapetenlede harika uymus allah herkese boyle evler nasip etsin insllah
Byle bı mutfaga her renk guzel olur ama bence krmızı sıyah yapmayın suan butun mutfaklar ya kırmızı.sıyah.beyaz kombnlı yada pembe bence degısık ve hos bır renk yapın cocuk yksa turkuaz guzel olabılır :)
Evet onların giderleri oluyorda mesala ankastre ocak gibi üstten konuyor kenarları çıkıntılı oluyor tezgahı yıkamak imkansız ordan suyu atlatmak gerekir
Çok güzel stikirler var onlardan bak istersen. Bi kaç tanesine yapıştırirsin alttakilarin
Çoook güzel :) değiştirmeyin bnce