arkadaslar noooooolurrrr bi bakin lutfen acillll

Arkadaslar zamanında fikir verip endişelerim konusunda beni çok rahatlatmistiniz. Şimdi taşındım yerleştim size evimin son halini göstermek istedim. Tekrar teşekkür ederim..allahım herkese nasip etsin..Eki Görüntüle 1820610 Eki Görüntüle 1820616 Eki Görüntüle 1820617 Eki Görüntüle 1820621 Eki Görüntüle 1820622 Eki Görüntüle 1820623 Eki Görüntüle 1820625 Eki Görüntüle 1820626 Eki Görüntüle 1820627
Cooookk guzel olmus canim gule gule kullan :nazar:

2 haftaya kadar tasiniyoruz büyük hayallerle yaptırdığım mutfagim yüzünden büyük hayal kırıklığı yasiyorum dolap ve tezgahin rengi birbirini tutmadi ve çok sırıtıyor bence.tezgah ustasının yanlış yonlerdirmesinden kaynaklandı.şimdi biz bu tezgahı kurtarmak icin alt dolap kapaklarını grili siyahlı bi renkle degistiricez buda hiç yoktan 3 bin 500 tl ye maloluyor başka fikri olan Var mi yada gerçekten değişecek kadar kötü mu mutfagimEki Görüntüle 1794276 Eki Görüntüle 1794284
Ahh cnm masrafa sokma kendini bnce gayet hos duruyo ikisi ayni renk olsa bi ozelligi kalmaz bnmde yeni evimin dolaplari mobilya rengi bile beyaz dolap gorunce cok ozeniyorum ama biraz maliyetli oldugu icin folyo tercih etmeyi dusunuyorum bence bi kac renkli aksesuarla hicte kotu durmaz bence

Kocası mobilyaci biri olarak az çok anlarım bu işlerden siz nerde yasiyosunuzki 3500 liraya sadece alt kapaklar mal olcak size şaştım doğrusu hazır kapak olsa bile o kadar tutmaz imkansiz

Maşallah canım , Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Herşey çok güzel görünüyo... İçinde booy boy çocukların olsun inşallah... :KK66:

X