arkadaslar noooooolurrrr bi bakin lutfen acillll

Zorunlu olarak, Ton sur ton dekorasyon olmuş aslında. Duvar kağıdı olarak seçtiğiniz ton ve desen bence durumu kurtarıyor.
Yine Açıklı koyulu aynı ton renklerle mutfak dekorasyonunu tamamlayın. Bir tanede farklı bir ana renk seçin. Tezgah üzerine dekorasyon amaçlı objeler için. Onda da dikkat biraz daha dağılır.
Gri/siyah dolap kapakları mevcut duvar kağıtları ve parke rengi ile bence aksine uyum sağlanmayacaktır.
Sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evet duvar kagidi suanki duruma uygun baya aslında tek korkum su anki tezgah kullanılır durumda ya yaptirirsak ve çok kötü olursa.çok da guzelde olabilir ama

Yok akrilik değil lake.seçtiğimiz dolaplar akrilik şimdi bide alt dolapla üst dolaplar arasinda da malzeme farkı olacak mesela.
Aaa evet ya o zaman olmaz iste isin rengi degisiyo egerki usttude alttida akrilik olucaksa korkmayin cok hos olur akrilikler harika duruyo. Lake artik geride kaldi akriligin yaninda ama alt ust ayni olursa cok hos durur alt ayri ust ayri cok tuhaf durabilir

Evet duvar kagidi suanki duruma uygun baya aslında tek korkum su anki tezgah kullanılır durumda ya yaptirirsak ve çok kötü olursa.çok da guzelde olabilir ama
Bence böyle kalsın. Tezgah malzemesi kalitesi ile gayet hoş duruyor.
Biraz toparlanınca, dolap kapaklarını mutlaka değiştirin. Tezgah ile kalite farkı fotoğraftan bile belli oluyor.
Ama alt/üst dolapları komple değiştirin, uyuşmazlıkları artırırsınız sonra.
Ama siyah/gri karışımı, komple bir değişimde bile sanki iyi bir seçim olmayacak gibi.

Bence de hoş görünüyor hem duvar kkağıdı durumu kurtarmış takım gibi olmuş evi doseyince daha da güzel olur Güle güle oturun evinizde ☺

Aaa evet ya o zaman olmaz iste isin rengi degisiyo egerki usttude alttida akrilik olucaksa korkmayin cok hos olur akrilikler harika duruyo. Lake artik geride kaldi akriligin yaninda ama alt ust ayni olursa cok hos durur alt ayri ust ayri cok tuhaf durabilir
Bende diyorum esime ama Suan bana cokkizgin durduk yerde yaptırıyoruz diye bide inadina benim canımı sıkmak icin galiba pahalıydı yaptırıyor.lake yaptirsak 1 e 1.5 a yaptırıyoruz insanın canı daha az sıkılır yani

Bence boşuna masrafa girmeyin gözünüzü alıştırın. Neredeyse tezgahın yarısı mutfak araç gereçleriyle dolacak. Perde, masa, halı vs. dikkati oraya çekerseniz gözünüze çok batmaz. Belki birkaç sene sonra başka bir şeye heves edersiniz o zaman değiştirirsiniz.

Bence böyle kalsın. Tezgah malzemesi kalitesi ile gayet hoş duruyor.
Biraz toparlanınca, dolap kapaklarını mutlaka değiştirin. Tezgah ile kalite farkı fotoğraftan bile belli oluyor.
Ama alt/üst dolapları komple değiştirin, uyuşmazlıkları artırırsınız sonra.
Ama siyah/gri karışımı, komple bir değişimde bile sanki iyi bir seçim olmayacak gibi.
Ben cappucino rengi istedim ama orda beyaz krem bide cappucino yan yana daha baygın oldu diye grili beyazli siyahlı bişey secmistim.ama açıkçası duvarkagitlarini hiiiicccc hesaba almadım

Bence boşuna masrafa girmeyin gözünüzü alıştırın. Neredeyse tezgahın yarısı mutfak araç gereçleriyle dolacak. Perde, masa, halı vs. dikkati oraya çekerseniz gözünüze çok batmaz. Belki birkaç sene sonra başka bir şeye heves edersiniz o zaman değiştirirsiniz.
Evet genel kanı böyle aslında bide led isimler falan işin rengi degisirmi acaba.peki ne renk perde ve hali

Evet genel kanı böyle aslında bide led isimler falan işin rengi degisirmi acaba.peki ne renk perde ve hali

Screenshot_2016-03-13-00-14-32-1.png

Ben pembeyi sevmem ama örnek olsun diye yükledim. Beyaza pastel tonları daha çok yakışır, diğerleri çok çiğ kalabilir. Yoksa ben maviciyim :)

Bu kapaklar boyanmiylrmus değişmesi gerekiyormuş esimde bana sinirlendi metresi 400 olan bi malzemeden siparis verdi rengine falan gittik baktik begendim ama benim içime değiştirmekte sinmiyor degistirmemekte.bizim Suan dolap malzememizin metresi 200 lira bundan yaptiralim diyorum 1.5 e esim yok diyor illa kizginligindan...benimki de böyle tuhaf.yarın siparis onaylanacak istersek fakat ben o kadar para verip ya daha kötü olursa diyorum

Üst kapaklar beyaz kaldığı müddetçe bence orda yine gözünüze takılır gibi geliyor. Çünkü üç renk olacak. Ya tamamen tezgaha göre ayarlanacak ki bu ihtimal oldukça masraflı gibi yada bu şekilde kullanın sade ve temiz duruyor en azından

Eki Görüntüle 1794356

Ben pembeyi sevmem ama örnek olsun diye yükledim. Beyaza pastel tonları daha çok yakışır, diğerleri çok çiğ kalabilir. Yoksa ben maviciyim :)
Niye bilmiyorum ama pembe kesinlikle aklımda yoktu kahve tonlarında düşünmüştüm tezgaha uydurucam ya :)) pembe mor lila turkuaz canlandı gözümde simdi

Üst kapaklar beyaz kaldığı müddetçe bence orda yine gözünüze takılır gibi geliyor. Çünkü üç renk olacak. Ya tamamen tezgaha göre ayarlanacak ki bu ihtimal oldukça masraflı gibi yada bu şekilde kullanın sade ve temiz duruyor en azından
Ya hep ya hiç taraftarı oldum sanki yorumlardan sonra bende.şimdi tamamen değiştirmek 8 bine mal oluyormuş ise bu sikisiklikta imkansız gibi en iyisi kurcalamamak sanki.büyüklerimiz der ya kurcaladikca kurdu cikar diye:)))

X