arkadaslar noooooolurrrr bi bakin lutfen acillll

Bana asla kötu gelmedi benımkıde oyle tezgahım krem dolaplarım beyaz.. İstedgm tezgahta en axık o renktı bırebır tutmaması bana kötu gelmedı acıkcası sızınkıde gayet ıyı duruo

Teşekkür ederim sende gule gule kullan.evet çok pahalı malesef sanırım bu yüzden beklentimde çok çok büyüktü.bilmiyorum hayırlısı olsun düşünmekten hasta olucam desem

Bana asla kötu gelmedi benımkıde oyle tezgahım krem dolaplarım beyaz.. İstedgm tezgahta en axık o renktı bırebır tutmaması bana kötu gelmedı acıkcası sızınkıde gayet ıyı duruo
Peki bi fotoğraf atabilirmisin çok çok rica etsem

Siz demeseydiniz sanırom farkı görmeyecektik büyüm çoğunluğumz. Siz biliyorsunuzda ondan gözünüzde büyütüyorsunuz bence takmayınnn...
Ya eve gidip bakıyorum yada evde surekli telden fotosuna bakıyorum çok yoruldum

Sadece kapakları değiştirmek o kadar maliyetli olmasa gerek... En azından dolap kapaklarının rengini değiştirebilirsiniz. Fakat çok kötü durmuyor bence

Senin gozune batiyor bence şimdi bu mutfak nasil diye sorsaydin direkt kimse o farkin farkina bile varamayacakti.Gayet ferah temiz gözüküyor cok da kafana takarsan mesaj at bana sana mutfagimin resmini gonderiyim teselli olur sana

Peki bi fotoğraf atabilirmisin çok çok rica etsem
Memnunıyetle . Fakat evdedegılım yarın özelden renklerını atacagım . Genl durusunada bakarsınız. Masam storum vs gelince hıc gozume batmadı benım sıyahlı grılı dolap demişşiniz onlarda cok kullanışsz duz rengın kalite goruntusude yk siliyorsunuz yıne ız var

Sadece kapakları değiştirmek o kadar maliyetli olmasa gerek... En azından dolap kapaklarının rengini değiştirebilirsiniz. Fakat çok kötü durmuyor bence
Bu kapaklar boyanmiylrmus değişmesi gerekiyormuş esimde bana sinirlendi metresi 400 olan bi malzemeden siparis verdi rengine falan gittik baktik begendim ama benim içime değiştirmekte sinmiyor degistirmemekte.bizim Suan dolap malzememizin metresi 200 lira bundan yaptiralim diyorum 1.5 e esim yok diyor illa kizginligindan...benimki de böyle tuhaf.yarın siparis onaylanacak istersek fakat ben o kadar para verip ya daha kötü olursa diyorum

Uzulme arkadasim inanki abarticak bisey yok benimde uykularim kacti tezgah arasi fayansimi neler dusundum neler ama gel gorki en son nasil yapildi. İlk 10gun uykularim kacti sonra alistim simdi hicc aklima gelmiyo valla. Gayet iyi olmus takma artik kafana herseyin caresi var senden onemli degil ya biraz kullan baktin hala alisamadin degistirirsin olur biter ben tezgah arasi fayansi degistiricem mesela

He bide dolaplar akrilik degil galiba dolaplarida ole secersen eger guzel olur benim dolaplar akrilik gayet memnunum cok hos duruyo bence tezgaha takilma sen dolaplar tezgahin yaninda sonmus tezgah cok harika cunku esinin dedigi mantikli bence egerki goruntu icine sinmiyosa akrilik kapak secin cok hos olur

Zorunlu olarak, Ton sur ton dekorasyon olmuş aslında. Duvar kağıdı olarak seçtiğiniz ton ve desen bence durumu kurtarıyor.
Yine Açıklı koyulu aynı ton renklerle mutfak dekorasyonunu tamamlayın. Bir tanede farklı bir ana renk seçin. Tezgah üzerine dekorasyon amaçlı objeler için. Onda da dikkat biraz daha dağılır.
Gri/siyah dolap kapakları mevcut duvar kağıtları ve parke rengi ile bence aksine uyum sağlanmayacaktır.
Sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yok akrilik değil lake.seçtiğimiz dolaplar akrilik şimdi bide alt dolapla üst dolaplar arasinda da malzeme farkı olacak mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…