Kötü değil aslında boş yere masraf yapıp degistirmeyin ama Isterseniz yapışkanlı folyolar var dolaplar için ondan kullanın her türlü rengi var.2 haftaya kadar tasiniyoruz büyük hayallerle yaptırdığım mutfagim yüzünden büyük hayal kırıklığı yasiyorum dolap ve tezgahin rengi birbirini tutmadi ve çok sırıtıyor bence.tezgah ustasının yanlış yonlerdirmesinden kaynaklandı.şimdi biz bu tezgahı kurtarmak icin alt dolap kapaklarını grili siyahlı bi renkle degistiricez buda hiç yoktan 3 bin 500 tl ye maloluyor başka fikri olan Var mi yada gerçekten değişecek kadar kötü mu mutfagimEki Görüntüle 1794276 Eki Görüntüle 1794284
Su anda o kadar çok masrafimiz varki bu çok çok gereksiz gibi geliyor bana da o folyolar parlak değil bildiğim kadarıyla onu da dusundumde of çok kararsizimKötü değil aslında boş yere masraf yapıp degistirmeyin ama Isterseniz yapışkanlı folyolar var dolaplar için ondan kullanın her türlü rengi var.
Ben mi aşırı dikkatliyim acaba :))Bana da kötü gelmedi ya da ben çok mu dikkatsizim bilemedim.
Bence çok güzel. Tamda benim tarzımı yansıtıyor,ama renklerle zevkler tartışılmaz tabi2 haftaya kadar tasiniyoruz büyük hayallerle yaptırdığım mutfagim yüzünden büyük hayal kırıklığı yasiyorum dolap ve tezgahin rengi birbirini tutmadi ve çok sırıtıyor bence.tezgah ustasının yanlış yonlerdirmesinden kaynaklandı.şimdi biz bu tezgahı kurtarmak icin alt dolap kapaklarını grili siyahlı bi renkle degistiricez buda hiç yoktan 3 bin 500 tl ye maloluyor başka fikri olan Var mi yada gerçekten değişecek kadar kötü mu mutfagimEki Görüntüle 1794276 Eki Görüntüle 1794284
Valla böyle yorumlar içimi ferahlattiBen bir fark göremedim :)
Çok teşekkür ederim olumlu yorumlardanmidir nedir bende yumusadim simdiBana da hic kötü gelmedi, tam tersi hepsinin ayni renk olmasindan daha iyi geldi. Şık görünüyor bence.