- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
-
- Konu Sahibi esra sefil
Bu durumda anneniz mecbur kalmış ama durumu yoksa kadın ne yapsın...Canım benim bak yaşım 29 ve bu yaşıma kadar çalıştığım her kuruşu aileme verdim ben zaten şuna ev yapılıyor bize ona ekstra borç çıktı onu da ben ödedim. Eşim keza 17 yaşından beri çalışıp eve para veren bir insan. Evet batıyor çünkü biz yiyemiyoruz burda konu bu değil insanlar 3-5 kuruş arttırıp yaşam kalitesini az azaltıp bir şeyler yapabilir.
Nişanlı bey hangisine yetişsin...Gerçekten zorlamadım biliyor musunuz benim ettiğim masrafın harcadığım paranın haddi hesabı yok ki bilezikler olduğunda da az daha ekleyip araba almak için kullanacağım cebime atmıyorum yine oğullarına gidecek. Aldım alacağımı zaten inan bana elime para kalmıyor şuan nişanlım ara ara para vermeye. Çalışıyor çünkü yol param yok.
Korku filmi vol1: yengem yediklerime karışıyorHaklısınız biz yaşam kalitelerimizi baya az da değil azaltıp aldık. Ben hiç yemesinler değil en azından her gün yemesinler diyorum. Çünkü verilmiş bir söz var ya hani daha bu il başlamadan konuşulan söz ne demek biliyor musun? Ben diyorum ki babamın mezarını yaptıramadık onlar et yemediği için mi problem işin kötüsü bunu biliyor olmaları
Ben sizin aksinize bu hikayedeki en masum olarak annemi görüyorum bazı toksik davranışlarına rağmen elinden geleni yaptı. Kız annesi olarak en azından saygı görmek istiyor. Kadın evini verdi bize yapılacak evlerde oturacağız. Kadın tüm eşyaları üstlendi. Annem bu bilezikleri istemeseydi o eşyalarınyapmaz aynı kapıya gelecekti o zaman koltuk takımınız buz dolabınız olmasın mi denecekti? He yoksa yoktur buna okeyim kimsenin gırtlağına çökülmez ama en azından sırf o bilezikler yapılsın diye tüm borcun altına giren annem yapamadıklarını duymayı sebebini duymayı hak etmiyor mu ?
Akına organizasyonu konusunda da bu arada ben müdahil olmadım yengem vardı annemin aklına girmişti annem tutalım dedi. Bu arada bunları ben ödedim yanlış anlaşılma olmasın bir tl almadım annemden bu süreçte. Bu arada ben düğün istemedim karşı taraf istedi ben nikahtan gitmeye razıydım hatta bu konuda direndim de
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar dilerimBen sizin aksinize bu hikayedeki en masum olarak annemi görüyorum bazı toksik davranışlarına rağmen elinden geleni yaptı. Kız annesi olarak en azından saygı görmek istiyor. Kadın evini verdi bize yapılacak evlerde oturacağız. Kadın tüm eşyaları üstlendi. Annem bu bilezikleri istemeseydi o eşyalarınyapmaz aynı kapıya gelecekti o zaman koltuk takımınız buz dolabınız olmasın mi denecekti? He yoksa yoktur buna okeyim kimsenin gırtlağına çökülmez ama en azından sırf o bilezikler yapılsın diye tüm borcun altına giren annem yapamadıklarını duymayı sebebini duymayı hak etmiyor mu ?
Ermenidir belki. AsdasfafscasKonu sahibi roman mı?
Sizinle yaşıt 1 ay sonra evlenecek kızım var, nişan nikah süreçlerine girmiş evladının mutluluğu için çabalayan bir anne olarak yazıyorum, baştan itibaren her şeye nişanlınızla karar verecek, ailelere de bu kararlara saygı duymalarını söyleyecektiniz bütçeniz dışına çıkmayacaktınız, aileler kararlarınıza saygı duymak zorunda kalacaktı, aileler ne kadar karışırsa o kadar sıkıntı çıkıyor zira.
Teşekkür ederim ATTRAENTEMune hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim, Allah güzel günler göstersin sana da evladına da
Aşkım altin dediğin nedir ki ? Yani 350 gram değil 1 kg da olsa hazira dağ dayanmaz . Sizin sorununuz sadece para gibi görünüyor yani senin annenin istediği damat bence bu kisi zaten değil hatta bence sen de evliliği genel anlamda güvence olarak görüyorsun o zaman neden çok daha zengin birisini bulmadin. Şimdi çingene pazarlığı gibi şeyler ortaya çıkınca olmaz bu iş hep kırılırsın yarin öbür gün çocuk olur maddi olarak yine zorlanilir yaniAnnem bileziği kızımın güvencesi olsun kenara koysun ilerde ekler ve araba alırlar diye istiyor. Sırf o bilezikler yapılsın diye tüm her şeyi üstlenmeme izin verdi. Kimseye anlatamadığım bu bakın koltuk takımı ve yatak odası dışındaki her şeyi ben yaptım
Ne bileyim Kasımpaşa kuruçaylı falan gibi geldi boğazdan kesip altın altın dediği içinErmenidir belki. Asdasfafscas
İlk ve son sayfayı okudum sadece, arada ne muhabbet oldu bilmiyorum ama konu sahibi bu arkadaşı dinleyin.Kimse yazmış mı bilmiyorum gerçi konu sahibi de uçmuş. Yahu bazı şeylerin çözümü basittir. Niye yani bu kadar tantana. Nişanlına evi annem kiraya verecek, geçinemiyor zaten tonla masraf yaptı kadın. Bir de bileziği düğünde takarız sonra anneme veririm, babamın mezarını yaptırıcaz, diyeceksiniz. Haberi olacak ve nişanlını da evlenmeden tanımış olursun. Ailesine gösterdiği anlayışı size de göstersin. Bir de kira vermek neymiş anlar belki. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Ailelere yüklenerek nereye kadar yaşanır? İkiniz de biraz zorlanıp öğrenin bence.